Hírlevél

Sügér tápok

Akvarisztika, kerti tó kellékek » Sügér tápok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Tetra Cichlid Algae Mini sügér táp

  tetra_cichlid_algae_mini.jpg

  Egészséges halak, megfelelő növekedés és csodálatos színek! Tetra Cichlid - a kiegyensúlyozott, tápanyagban gazdag prémium-alapeleség valamennyi sügérfajta számára. Teljes értékű fehérjékben és tápanyagokban gazdag, így megfelel valamennyi sügérfajta különleges táplálkozási igényének. Az új multi-pellet formula spirulina algát tartalmaz, ami fokozza a ragyogó színeket és a vitalitást. Mindenevő és növényevő sügérek számára kifejezetten alkalmas. A mini-pellet formula a kis sügérek számára különösen megfelelő. A szabadalmaztatott bio-aktív formula elősegíti, hogy a halak egészségesen és sokáig éljenek. Etetési javaslat: Naponta többször kis adagokban ajánlott az etetés.

  Részletekhez és kiszereléshez kattintson a termék nevére!

  Ár:4200.00HUF
  14.00EUR
 • Tetra Cichlid Algae sügér táp - 197466

  tetra_cichlid_algae.jpg

  Egészséges halak, megfelelő növekedés és csodálatos színek! Tetra Cichlid - a kiegyensúlyozott, tápanyagban gazdag prémium-alapeleség valamennyi sügérfajta számára. Teljes értékű fehérjékben és tápanyagokban gazdag, így megfelel valamennyi sügérfajta különleges táplálkozási igényének. Az új multi-pellet formula spirulina algát tartalmaz, ami fokozza a ragyogó színeket és a vitalitást. Mindenevő és növényevő sügérek számára kifejezetten alkalmas. A szabadalmaztatott bio-aktív formula elősegíti, hogy a halak egészségesen és sokáig éljenek. Etetési javaslat: Naponta többször kis adagokban ajánlott az etetés.

  Kiszerelés: 500 ml (egységár: 8400 Ft/l)

  Ár:4200.00HUF
  14.00EUR
 • Tetra Cichlid Colour Mini sügér táp

  tetra_cichlid_colour_mini.jpg

  Egészséges halak, megfelelő növekedés és csodálatos színek! Tetra Cichlid - a kiegyensúlyozott, tápanyagban gazdag prémium-alapeleség valamennyi sügérfajta számára. Teljes értékű fehérjékben és tápanyagokban gazdag, így megfelel valamennyi sügérfajta különleges táplálkozási igényének. Az új multi-pellet formula természetes színerősítőket tartalmaz, a vörös, narancssárga és sárga sügérek ragyogó színeinek elősegítéséért. A mindenevő és ragadozó sügérek számára kifejezetten alkalmas. A mini-pellet formula a kis sügérek számára különösen megfelelő. A szabadalmaztatott bio-aktív formula elősegíti, hogy a halak egészségesen és sokáig éljenek. Etetési javaslat: Naponta többször kis adagokban ajánlott az etetés.

  Részletekhez és kiszereléshez kattintson a termék nevére!

  Ár:4200.00HUF
  14.00EUR
 • Tetra Cichlid Colour sügér táp

  tetra_cichlid_colour.jpg

  Egészséges halak, megfelelő növekedés és csodálatos színek! Tetra Cichlid Colour - a kiegyensúlyozott, tápanyagban gazdag prémium-alapeleség valamennyi sügérfajta számára. Teljes értékű fehérjékben és tápanyagokban gazdag, így megfelel valamennyi sügérfajta különleges táplálkozási igényének. Az új multi-pellet formula természetes színerősítőket tartalmaz, a vörös, narancssárga és sárga sügérek ragyogó színeinek elősegítéséért. A mindenevő és ragadozó sügérek számára kifejezetten alkalmas. A szabadalmaztatott bio-aktív formula elősegíti, hogy a halak egészségesen és sokáig éljenek. Etetési javaslat: Naponta többször kis adagokban ajánlott az etetés.

  Részletekhez és kiszereléshez kattintson a termék nevére!

  Ár:4200.00HUF
  14.00EUR
 • Tetra Cichlid Granules 500 ml sügér haltáp - 146594

  TetraCichlid_granules.jpg

  A TetraCichlid Sticks granulátum változata. Két féle granulátum a kiegyensúlyozott, változatos táplálásért. Kiszerelés: 500 ml (Egységár: 8700 Ft/l)

  Ár:4350.00HUF
  14.50EUR
 • Tetra Cichlid MiniGranules 250ml sügértáp - 146549

  TetraCichlid_mini_granules.jpg

  Kis termetű sügérfajták főeledele granulátum formában. Két féle granulátum a kiegyensúlyozott, változatos táplálásért. Kiszerelés: 250 ml (Egységár: 9960 Ft/l)

  Ár:2490.00HUF
  8.30EUR
 • Tetra Cichlid Pro sügér táp - 198432

  tetra_cichlid_pro.jpg

  Egészséges halak és intenzív színek! Tetra Cichlid Multi Crisps - a kiegyensúlyozott, tápanyagban gazdag prémium-alapeleség valamennyi sügérfajta számára. Alacsony hőmérsékletű kíméletes eljárással előállított termék, ennek köszönhetően a Tetra Cichlid Multi Crisps egy magas tápértékű eleség. A természetes színerősítők és speciális összetevők magas aránya biztosítja a halak színpompájának teljes kibontakozását. Az új chips formájú eleséget a halak jobban fel tudják használni, ezáltal csökken a víz terheltsége. A szabadalmaztatott bio-aktív formula segíti a halak immunrendszerének megerősödését. Etetési javaslat: Naponta többször kis adagokban ajánlott az etetés.

  Kiszerelés: 500 ml (egységár: 8200 Ft/l)

  Ár:4100.00HUF
  13.67EUR
 • Tetra Cichlid Shirmp Sticks 250 ml - 199095

  tetra_cichlid_shrimp_sticks.jpg

  A legújabb kutatási eredmények alapján a Shrimp Sticks teljes értékű táplálék sügerek, ragadozó halak számára. Vitaminokban, nyomelemekben, ásványi sókban gazdag. 40 %-ban apró rákot tartalmaz. Formája és sülyedési tulajdonságai ideálisak a húsevő halak számára.

  Kiszerelés: 250 ml (Egységár: 10000 Ft/l)

  Ár:2500.00HUF
  8.34EUR
 • Tetra Cichlid Sticks

  tetra_cichlid_sticks.jpg

  Sügérek és más nagytestű díszhalak főeledele. A víz felszínén úszó, vékony pálcika formájú táp, mely méretének és alakjának köszönhetően igazodik a fajta természetes táplálkozási szokásaihoz. Magas állati fehérje tartalma a sügérfajok igényeihez igazodik.

  Részletekhez és kiszereléshez kattintson a termék nevére!

  Ár:5700.00HUF
  19.00EUR
 • Tetra Cichlid XL Flakes

  TetraCichlid_XL_Flakes.jpg

  Sügérek és más nagytestű díszhalak főeledele, a víz felszínén úszó, vékony pálcika formájú táp.

  Részletekhez és kiszereléshez kattintson a termék nevére!

  Ár:3000.00HUF
  10.00EUR
 • Tetra Red Parrot

  tetra_red_parrot.jpg

  Kifejezetten a papagálysügerek különleges táplálkozási szokásaihoz igazodó, víz tetején lebegő, golyó formályú főeleség. Természetes színfokozó hatása már két hét múlva látható.

  Részletekhez és kiszereléshez kattintson a termék nevére!

  Ár:5400.00HUF
  18.00EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com