Hírlevél

Diszkosz tápok

Akvarisztika, kerti tó kellékek » Diszkosz tápok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Tetra Discus Pro díszhal táp - 197701

  tetra_dicus_pro.jpg

  Elősegíti a halak egészségét és intenzív színét. Tetra Discus Multi Crisps - a kiegyensúlyozott, táplálékban gazdag prémium alapeleség diszkoszhalak számára. Az alacsony hőmérsékletű kíméletes eljárásnak köszönhetően a Tetra Discus Multi Crisps tápértéke magas. A természetes színerősítők és a speciális összetevők nagy aránya biztosítja a halak színpompájának teljes kibontakozását. Az új chips formájú eleséget a halak jobban fel tudják használni, ezáltal csökken a víz terheltsége. A szabadalmaztatott bioaktív formula segíti a halak immunrendszerének megerősödését.

  Kiszerelés: 500 ml (egységár: 8500 Ft/l)

  Ár:4250.00HUF
  14.17EUR
 • Tetra Diskus Energy Food - 758537

  TetraDiskus_Energy_Food.jpg

  Speciális, magas tápértékű, diszkoszhalak – elsősorban a fiatal és az utódokat nevelő halak – részére készült energiatáp, mely növeli a halak ellenálló képességét. Kiválóan alkalmazható lábadozó, utódokat nevelő, kiállításra vitt állatok etetésére. Magas arányban tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, természetes élesztőt és lecitint.

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2450.00HUF
  8.17EUR
 • Tetra Diskus Futter (vörös) sügértáp - 758513

  tetra_diskuss_futter_special.jpg

  A TetraDiskus Special utódja, speciálisan a fiatal és az utódokat nevelő diszkoszhalak részére. Természetes színerősítővel és 45% feletti fehérjetartalommal, vitaminok és ásványi anyagok hozzáadásával készül.

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2900.00HUF
  9.67EUR
 • Tetra Diskus Staple Food

  tetra_diskus_hauptfutter.jpg

  Granulált táp a diszkoszhalak különleges igényeihez igazított tápértékkel. Lassan süllyedő táp, így igazodik a fajta természetes táplálkozási szokásaihoz. Csíramentes, így nem áll fenn a fertőzés veszélye, mint a fagyasztott eledeleknél. Piros színű granulátum.

  Részletekhez és kiszereléshez kattintson a termék nevére!

  Ár:6900.00HUF
  23.00EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com