Hírlevél

Shimano orsók

Orsók » Távdobó és harcsázó orsók » Shimano orsók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano Aerlex XTB orsóAjánlott

  shimano_aerlex_xtb_alx10000xtb.jpg

  Az Aerlex XTB távdobó orsó egy kemény, ellenálló orsó, mely nehéz munkára és körülményekre lett tervezve. Matt fekete háza és fekete fém dobja modern megjelenést kölcsönöz számára. Két féle áttétellel kapható. A spod változat dobja ráadásul 3 zsinór klipszel rendelkezik.

  - Aero Wrap II rendszer
  - AR-C dob
  - Instant drag gyors fék

  Részletekhez és típusokhoz kattintson a termék nevére!

  Ár:32990.00HUF
  109.99EUR
 • Shimano Aero Technium 10000 XSC orsó - ARTC10000XSC

  shimano_aero_technium_xsc.jpg

  A Shimano Ultegra XSC orsó egy rendkívül precíz műszer. A forgácsolt alumínium dob, az XT-7 grafit orsóház és a kétsebességű dobemelés a főbb jellemzői. Pontos működés és megbízhatóság jellemzi ezt az óriási méretű távdobó orsót. AR-C spool , Aero Wrap II, Super Stopper II, Dyna-Balane, Indtant Drag, Biogrip. Az Instant Drag fékrendszer egy olyan finom állítási lehetőség a fékerőszabályozásnál, hogy a tökéletesen lehet még fárasztás közben is kontrol alatt tartani a féket, hogy ha szükség van rá, akkor akár a zsinór teherbíró képességének felső határáig tudjuk terhelni a halat.

  - Méret: 100-as
  - Súly: 825 g
  - Áttétel: 4,4:1
  - Csapágy: 7 S A-RB + 1 RB

  Ár:162690.00HUF
  542.41EUR
 • Shimano Aero Technium 12000 XTC orsó - ARTC12000XTC

  shimano_aero_technium_xtc.jpg

  Elsőfékes nyeletődobos csúcskategóriájú pontyozó orsó, minden létező Shimano fejlesztéssel rendelkezik, méretéhez képest az 555 g-os súlya elismerésre méltó, nagy dobásokhoz, és eredményes horgászatokhoz egy ilyen orsóra lehet szükségünk. AR-C Spool dob, Aero Wrap II, Super Stopper II, Dyna-Balance, Power Roller, Biogrip, hidegen sajtolt alu dob, Baitrunner Spool II

  - Méret: 120-as
  - Súly: 555 g
  - Áttétel: 4,3:1
  - Zsinór kapacitás: 0,40 mm - 350 m
  - Csapágy: 7 S A-RB + 1 RB
   

  Ár:162690.00HUF
  542.41EUR
 • Shimano Aero Technium MGS 12000 XTB orsó - ARTC12000XTBMGS

  shimano_aero_technium_mgs_xtb_orso.jpg

  Az Aero Technium 12000 XT-B MgS kiváló választás azoknak akik a legjobbat szerelnék. Ezt az orsót úgy tervezték meg, hogy kompromisszumok nelkül szó szerint minden Shimano fejlesztésből a legjobbat tartalmazza. Karcsú teste már-már futurisztikus látványt nyújt és teljesen fekete megjelenése mégjobban kidomborítja a finom krómozott részleteket. A magnézium orsótest és a Ci4+ kompozit rotor figyelemre rnéltó könnyedséget eredményez együtt, ami viszont a horgászbot sebességét növeli meg dobáskor. AR-C dobperern, Aero Wrap ll zsinórrakó rendszer, Super Slow dobemelő rendszer és .8+1 csapágy jellemzi. Az X-Ship hajtómű biztosítja a maximális hatékonyságot a hajtókarnak egy nagyobb hal fárasztásakor.

  - CI4+ technológiával készül
  - könnyített magnézium ház
  - hidegen sajtolt AR-C dob
  - X-Ship rendszer
  - 9 db S-ARB csapágy
  - Dyna Balace
  - Super Stopper II
  - Floating Shaft II
  - Aero Wrap II

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:200090.00HUF
  667.10EUR
 • Shimano Beast Master XTA orsó - BM7000XTA

  shimano_bm7000xta.jpg

  A Beastmaster XT-A visszafogott külsője Shimano minőséget rejt magaban. Kiváló teljesítményt nyújtó távdobó orsó az alacsonyabb költségvetésű pontyhorgászcik számára. Baitrunner Spool II dobba épített nyeletőfék, AR-C dobperem, könnyű XT-7 kompozit ház, Aero Wrap ll zsinórrakó rendszer és rozsdamentes csapágyak jellemzik.

  - 2 sebességes Aerowrap II Normal
  - 1 db porvédett rozsdamentes acél BB csapágy
  - Cink DC áttétel
  - XT-7 ház és rotor
  - XT-7 dob
  - AR-C dob (pótdob nélkül)

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:29390.00HUF
  97.99EUR
 • Shimano Saragosa SW orsó

  shimano_saragosa_sw.jpg

  A Saragosa SW egy olyan széles méretválasztékkal rendelkező orsócsalád, melynek minden egyes tagja nagyon masszív, a sós víznek is ellenálló orsóházzal van felvértezve. A kisebb, 5000-től induló méretek tökéletesek a különböző pergető módszerekhez, míg nagyobb, 10000-es, 20000-es és 25000-es testvéreik az extrém terhelésekben bővelkedő harcsás-, vagy tengeri módszerekhez ajánlottak. Ebben az orsóban is megtalálhatjuk a Shimano szabadalom X-Ship hajtóművet, valamint az X-Shield vízálló testet és vízálló féket.

  - X-Ship rendszer
  - X-Shield rendszer
  - HD Gear rendszer

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:67490.00HUF
  225.01EUR
 • Shimano Socorro SW orsó

  shimano_socorro_sw.jpg

  Kevés dolog teszi jobban próbára egy orsó tartósságát, mint a só. Az új Shimano Socorro SW márpedig ellenáll ennek a makacs és pusztító kihívásnak. A tartós és nagy teljesítményű Hagane hajtás garantálja, hogy egy olyan orsó kerül használója kezébe, mely mind a sós vízzel, mind pedig az extrém méretű halakkal könnyedén megbirkózik. Az X-Ship technológia felel a sima futásért, a 4+1 csapágy pedig a megbízható teljesítményért.

  Tulajdonságai:
  - XT-7 test
  - Hagane meghajtás
  - X-Ship rendszer
  - AR-C dob
  - 4 S AR-B + 1 RB csapágy
  - Varispeed II

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:32990.00HUF
  109.99EUR
 • Shimano Speedcast XS-B orsó - SPC14000XSBAjánlott

  shimano_speedcast_spc14000xsb.jpg

  Az orsó a maximális hatékonyságú X-Ship hajtóművel rendelkezik. A lassú dobemelő rendszere és AR-C dobpereme miatt hosszú dobásokra képes ez a nagy teljesítményű orsó. A nagylamellás dobba épített fékrendszere finoman és precízen állítható. Az orsó kifejezetten a több napos horgászatokra alkalmas.

  - XT-7 ház
  - hidegen sajtolt AR-C dob
  - X-Ship rendszer
  - 3+1 db rozsdamentes csapágy
  - Dyna Balace
  - Super Stopper II
  - Power Roller
  - Aero Wrap II
  - Floating Shaft II

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:43490.00HUF
  145.00EUR
 • Shimano Speedcast XT-B orsó - SPC14000XTBAjánlott

  shimano_speedcast_spc14000xtb.jpg

  A Speedeast XT-B nagyhalas orsó Shimano X-Ship hajtóművel rendelkezik a maximális teljesítmény érdekében. Ezáltal és 4,3:1-es áttételének köszönhetően hatalmas vontatási erőre képes a nagyhalak fárasztása során. A kétsebességes dobemelő rendszere és AR-C dobpereme kiváló távdobó orsóvá teszi.

  - XT-7 ház
  - hidegen sajtolt AR-C dob
  - X-Ship rendszer
  - 3+1 db rozsdamentes csapágy
  - Dyna Balace
  - Super Stopper II
  - Power Roller
  - Aero Wrap II
  - Floating Shaft II

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:43490.00HUF
  145.00EUR
 • Shimano Spheros SW orsó

  shimano_spheros_sw.jpg

  Az Spheros SW a Shimano egyik belépő szintű orsója, mely kifejezetten a tengeri-, valamint a fonott zsinóros nehézpergető horgászatokhoz készült. Ennek ellenére számos olyan szabadalom lett beleépítve, melyek csak a felső kategóriás orsókra jellemzők. Ilyen például az X-Ship hajtómű, a hibrid X-Shield orsótest, az X-Protect rotor vagy a Super Stopper ll visszaforgásgátló rendszer. Az orsóba épített négy darab S A-RB golyós, valamint a tűgörgős csapágy mind a simább futásért felel. A Spheros SW széles méretválasztékkal rendelkezik, melyek közül mindegyik típus a nehéz igénybevételekre lett tervezve.

  - Hibris X-Shield test
  - XGT-7 X-Protect rotor
  - Super Stopper II rendszer
  - AR-C hidegen sajtolt dob
  - Varispeed II rendszer

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:51990.00HUF
  173.33EUR
 • Shimano Stella Saltwater SWBPG orsó

  shimano_stella_sw_5000_swbpg.jpg

  A Stella SW egy igazi tengerre szánt erőgép, mely a legnagyobb igénybevételekre lett tervezve. Az orsó háza az X-Shield és X-Protect szabadalmaknak hála teljes mértékben vízálló, így semmilyen problémát nem okozhat a szerkezetben a sós víz. A Shimano X-Ship rendszer fokozza a fogaskerekek közötti erőátvitelt, ennek köszönhetően lényegesen simább a futás, lágyabb a hajtókar tekerésének érzete. Az orsóház alumíniumból készül, melyben a legújabb fejlesztések foglalnak helyet. Extra merev rotorral (X-Rigid Rotor) és felkapákarral (X-Rigid Bail), extrém merev hajtóművel (X-Rigid Gear) és hajtókarral (X-Rigid Handle) rendelkezik, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a Stella SW-B minden körülmények között a maximumot nyújthassa. Az X-Tough Drag drámai módon megnövelte a fékrendszer erejét, így a legerősebb tengeri ragadozók, mint például a gyorsvonatként megiramodó kék tonhal fárasztása sem jelent neki akadályt.

  Tulajdonságai:
  - X-Ship meghajtás
  - 14+1 csapágy
  - CF aluminium hidegen sajtolt dob
  - Super Stopper II
  - X-Shield
  - X-Protect
  - X-Tough fékrendszer
  - X-Rigid meghajtás

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:249990.00HUF
  833.47EUR
 • Shimano Twin Power SW-B orsó

  shimano_twin_power_sw_b.jpg

  Az új Twin Power SW-B a Hagane orsóház és hajtás, illetve az X-Ship technológia tökéletes fúziója. Ezek együtt alkotják azt az erőt, illetve teljesítményt, ami az extrém méretű halak, embert és felszerelést próbáló horgászatához szükséges. Az X-Shield és X-Protect szabadalmaknak hála nem juthat víz a testbe, így a sós tenger sem tud kárt tenni ebben a műszaki műremekben. Habár a Shimano mérnökei kimondottan tengeri körülményekhez tervezték, tökéletes választás édesvízi, nagytestű halak, mint például a harcsa horgászatához is.

  Tulajdonságai:
  - Hagane test és meghajtás
  - X-Ship rendszer
  - AR-C dob
  - 11 S AR-B + 1 RB csapágy
  - Hypergear
  - X-Shield
  - X-Protect
  - X-Tough fékrendszer
  - Aero Wrap II
  - Floating Shaft II
  - Super Stopper II
  - Power Roller

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:129390.00HUF
  431.39EUR
 • Shimano Ultegra CI4 XSB orsó

  shimano_ultegra_ci4_xsb.jpg

  A Ci4+ orsótest jelentős súlycsökkenést eredményezett az Ultegra orsónál, ami meggyorsítja a botot egy távoli dobás kivitelezésekor. Annak érdekében, hogy tovább növeljük a dobási teljesítményét lassú dobemelő rendszer és AR-C dobperem lett beépítve. Gyors reagálású, Instant Drag vízálló fékrendszerrel, X-Ship hajtóművel és 5+1 csapággyal van ellátva. Két tartalék dob jár hozzá.

  - X-Ship rendszer
  - CI4+ ház
  - Aero Wrap II rendszer
  - AR-C hidegen sajtolt dob

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:99390.00HUF
  331.37EUR
 • Shimano Ultegra CI4 XTB orsó

  shimano_ultegra_ci4_xtb.jpg

  A CI4+ orsótest jelentős súlycsökkenést eredményezett az Ultegra orsónál, ami meggyorsítja a botot a távoli dobás kivitelezésekor. Annak érdekében, hogy tovább növeljük a dobási teljesítményt lassú dobemelő rendszer és AR-C dobperem lett beépítve. X-Ship hajtómű, Baitrunner Spool II dobba épített nyeletőfék, 5+1 csapágy, Slow dobemelő rendszer, Aero Wrap II zsinórrakó rendszer, vízálló fékredszer és alumínium hajtókar jellemzi. A nagyobb modellhez három, még a kisebb változathoz két dobszűkítő tartozik, lehetővé téve ezzel az orsó zsinórkapacitásának módosítását az adott horgászmódszerhez és zsinórhoz igazítva.

  - X-Ship rendszer
  - CI4+ ház
  - Aero Wrap II rendszer
  - AR-C hidegen sajtolt dob

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:110690.00HUF
  369.04EUR
 • Shimano Ultegra XSD orsó

  shimano_ultegra_xsd_ult5500xsd.jpg

  Ez az egyedülálló, kompakt távdobó orsó kifejezetten nagy pontyos vizekre lett tervezve. X-Ship hajtómű, Instant Drag gyorsreagálású vízálló fékrendszer, Super Slow dobemelő rendszer, AR-C dobperem, alumínium hajtókar valamint porvédett és rozsdamentes csapágyak kombinációja jellemzi. Kiemelkedő erőre és hatékonyságra képes, amit még soha nem láttunk egy ilyen árfekvésű orsótól.

  - X-Ship rendszer
  - Aero Wrap II rendszer
  - DynaBalance
  - AR-C hidegen sajtolt dob
  - Floating Shaft II
  - Hypergear
  - Instant drag gyors fék
  - Super Slow dobemelő rendszer
  - Super Stopper II
  - XT-7 ház

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:43990.00HUF
  146.66EUR
 • Shimano Ultegra XTD orsó

  shimano_ultegra_xtd_ult5500xtd.jpg

  Ez az egyedülálló, kompakt távdobó orsó kifejezetten nagy pontyos vizekre lett tervezve. X-Ship hajtómű, Instant Drag gyorsreagálású vízálló fékrendszer, Super Slow dobemelő rendszer, AR-C dobperem, alumínium hajtókar valamint porvédett és rozsdamentes csapágyak kombinációja jellemzi. Kiemelkedő erőre és hatékonyságra képes, amit még soha nem láttunk egy ilyen árfekvésű orsótól.

  - X-Ship rendszer
  - Aero Wrap II rendszer
  - DynaBalance
  - AR-C hidegen sajtolt dob
  - Floating Shaft II
  - Hypergear
  - Instant drag gyors fék
  - Super Slow dobemelő rendszer
  - Super Stopper II
  - XT-7 ház

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:43990.00HUF
  146.66EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com