Fogas Horgászbolt ajándék utalvány 5000 Ft értékben - FOGAS001 Ajánlott

Egyéb termékek, kiegészítők » Ajándéktárgyak, utalványok

Ár:5000.00HUF
12.50EUR
Mennyiség:

Kérdése van?

Az ajándék utalvány értéke: 5000 Ft.

Az utalvány beváltható az alábbi módokon:
- Személyesen itt: Fogas Horgászbolt, 2481 Velence Fő u. 15.
- Webáruházunkban: www.fogashorgaszbolt.hu

Az utalvány egyszer használatos egyedi sorszámmal rendelkezik. A beváltáshoz szükséges a sorszám megadása. 

A velencei üzletben töténő beváltás esetén az utalványt akár ki is nyomtathatja, de digitális formában is bemutathatja (illetve az egyedi sorszám megadása is elegendő).

Webes rendelésnél az egyedi sorszámot a kosában a "Kedvezmény kupon" mezőben kell megadni, majd a "Mentés" gombra kattintva a rendszer jóváírja az utalvány összegét. Biztonsági okokból webes vásárlás esetén egy rendelésnél csak egy utalvány kódjának a megadására van lehetőség. Amennyiben több utalvánnyal rendelkezik és egyszerre szeretné beváltani, küldje el emailben a vásárlás előtt az egyedi sorszámokat és válasz üzenetben elküldjük az összevont utalvány egyedi kódját, melyet a már korábban említett módon a kosárban érvényesíthet.

Az utalvány megvásárlása csak átutalásos fizetéssel, illetve PayPal/Bankkártyás online fizetéssel lehetséges, utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A rendelés beérkezését követően díjbekérőt készítünk, melyet a megadott email címre elküldünk. Az fizetés beérkezését követően emailben elküldjük az elkészült számlát, valamint az egyedi azonosítóval rendelkező utalványt/utalványokat. A számla és az ajándék utalvány PDF formátumú, megtekintéséhez megtekintéséhez Acrobat Reader vagy valamilyen pdf olvasó szükséges. Megrendeléskor a szállítási módnál minden esetben a "Helyben átvétel az üzletben" lehetőséget válassza, mivel az utalványokat minden esetben digitális formában emailben küldjük el és így a rendelésre nem kerül szállítási díj felszámolásra.

A vásárlási utalványból nem tudunk vissza adni, ha a vásárolt termék nem éri el az utalvány összeget. Ilyen esetekben mindig javasoljuk, hogy válasszon még magának valamilyen terméket ami fedezi a fennmaradó összeget. 

A vásárlási utalvány érvényessége: a kiállítást követően 6 hónap.

Vásárlók akik ezt választották, ebből is vettek:

 

Hozzászólások