Shimano feeder botok

Horgászbotok » Feeder botok » Shimano feeder botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano Aero X1 Feeder bot

  shimano_Aero_X1_feeder.jpg

  Tulajdonságai:
  - Full Carbon blank
  - Shimano Hardlite gyűrűk
  - DPS orsótartó
  - Parafa/EVA nyél

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:24390.00HUF
  60.98EUR
 • Shimano Aero X3 Feeder bot

  shimano_aero_x3.jpg

  Rendkívül könnyű, érzékeny, ellenben meglepően erős, feszes feeder botcsalád, mely blankanyaga Full Carbon + Diaflash. A család tagjai lefedik az összes feeder-, és úszós horgászmódszert a versenyhorgászattól kezdve a hétköznapi pontyhorgászatig - vagy akár a nagyobb távolságba folytatott feederpecákig. Szuperkönnyű Seaguide XOC gyűrűk, valamint ergonomikus EVA-parafa markolat és Fuji DPS orsótartó garantálja a maximális teljesítményt.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:43990.00HUF
  109.97EUR
 • Shimano Aero X5 Feeder bot

  shimano_aero_x5_feeder.jpg

  Rendkívül könnyű, érzékeny, ellenben meglepően erős, feszes feeder botcsalád, mely blankanyaga XT60 + HPC. A család tagjai lefedik az összes feeder-, és úszós horgászmódszert a versenyhorgászattól kezdve a hétköznapi pontyhorgászatig - vagy akár a nagyobb távolságba folytatott feederpecákig. Szuperkönnyű Seaguide XOG gyűrűk, valamint ergonomikus EVA-parafa markolat és Shimano DPS orsótartó garantálja a maximális teljesítményt.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:67190.00HUF
  167.97EUR
 • Shimano Aero X7 Feeder bot

  shimano_aero_x7_feeder.jpg

  Szuper könnyű, erős, azonban ultra érzékeny feederbot család, mely anyaga nagynyomású karbon XT200 + HPC (a karbon kiégetésének utolsó fázisában sokkal nagyobb nyomást alkalmaznak, így egy rendkívül homogén, impregnált karbonszövet keletkezik, melyben a ragasztáshoz használt gyanta lényegesen egyenletesebben oszlik szét). A 9’ és 10’ széria Fuji Alconite gyűrűkkel, míg a 11’, 12’,13’ típusok Kigan 3D Zirconia gyűrűkkel vannak szerelve. Nyéltagjuk EVA és parafa, orsótartójuk pedig az ergonomikus Fuji VSS típus.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:127990.00HUF
  319.98EUR