Népszerű termékek

Mellény

Ruházat » Mellény

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Carp Zoom Softshell mellény, sötétkék

  cz_CZ9650.jpg

  Ponty grafikával ellátott divatos mellény, melyre belül és kívül is háromhárom, praktikus zseb került. Tökéletes választás az őszi és tavaszi változékony időjárásban.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:14990.00HUF
  37.48EUR
 • Korda Black Le Fleece Gilet mellény

  korda_KCL600.jpg

  Ezt a gyapjúmellényt úgy tervezték, hogy melegen tartsa testét, akár nyáron egy könnyebb ruhadarab tetején, akár a hidegebb hónapokban alá öltözetként viselik. Meleg, fleece anyagból készült, szál csiszolt bevonattal, hogy jó megjelenést biztosítson állandó használat után is. Teljes hosszúságú cipzárral és gallérral rendelkezik, hogy a nyakhoz szorosan illeszkedjen. Mindkét oldalán van egy zseb, amely tárolásra vagy a kezek melegen tartására használható, valamint egy cipzáras mellzseb az értékek tárolására. Olíva színű, S-es és XXXL közötti méretben kapható.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:19990.00HUF
  49.98EUR
 • Preston Thermatech Heated Gilet mellény

  preston_P0200434.png

  A Thermatech folyamatosan bővülő ruházati kínálatának legújabb tagja, ez a mellény. Ez a softshell vagy vízálló kabát alatt viselhető ideális ruhadarab, 5 fűthető elemmel rendelkezik, amelyek minden megfelelő helyen meleget biztosítanak. A minőségi anyagokból készült mellény, kényelmesen viselhető az aláöltözék fölött, erős cipzáras zsebekkel, fő cipzárral, valamint belső Power Bank zsebbel rendelkezik. *A POWER BANK NEM TARTOZÉK*

  Fűtési idők:
  - Preston Thermatech Power Bank - 20000mAh alapján. Alacsony, kék - 8 óra Közepes, zöld - 7 óra Magas, lila - 6 óra Nagyon magas, Piros - 5 óra *Figyelem, a fűtési idők a powerbank korától és teljesítményétől függően változhatnak.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:56990.00HUF
  142.47EUR
 • Rapala Urban Vest Pack mellény-táska - RUVP

  rapala_taska_ruvp.jpg

  Tágas mellény, mely több rendező doboz tárolására alkalmas. Az elöl lévő felület belső oldalán, valamint a külső oldalon számos zseb kínál lehetőséget felszerelésünk elhelyezésére, míg a D-gyűrűk az eszközök felerősítését teszik lehetővé. Vízálló anyaga lepergeti a csapadékot, szintén vízálló alsó része pedig megvédi a kellékeinket a nedvességtől.

  Ár:29190.00HUF
  72.97EUR