Mellény

Ruházat » Mellény

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Haldorádó Carp Team Next polár mellény

  haldorado_carp_team_next_melleny.jpg

  A Carp Team Next polár acélszürke színű mellény is ennek az új palettának a részét képezi, mely 100%-ban poliészter anyagból készült. Elől két cipzáros zseb található. Továbbá az új megjelenésű Haldorádó grafikával láttuk el a még jobb megjelenés érdekében. Egy igazán mutatós, egyedi és stílusos ruhadarab, mely jó választás egyaránt horgászat, vagy utcai viselet során. Ajánlott mosási hőfok: 40 °C.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:6990.00HUF
  21.67EUR
 • Haldorádó Feeder Team Next polár mellény

  haldorado_feeder_team_next_melleny.jpg

  A Feeder Team Next polár királykék színű mellény is ennek az új palettának a részét képezi, mely 100%-ban poliészter anyagból készült. Elől két cipzáros zseb található. Továbbá az új megjelenésű Haldorádó grafikával láttuk el a még jobb megjelenés érdekében. Egy igazán mutatós, egyedi és stílusos ruhadarab, mely jó választás egyaránt horgászat, vagy utcai viselet során. Ajánlott mosási hőfok: 40 °C.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:6990.00HUF
  21.67EUR
 • Haldorádó Thermo mellény

  haldorado-thermo-melleny.jpg

  A minőségi horgászruházatra egyre nagyobb az igény! Szerencsére a horgászok közül is mind többen gondolják úgy, hogy igényes és praktikus ruházatban hódoljon kedvenc hobbijának. A Haldorádó Thermo Mellény egy kifogástalan minőségű ruhadarab, mely minden olyan komfortbeli és praktikai elvárásnak megfelel, amit egy modern, igényes horgászruházattól joggal várhat el a tulajdonosa. Az egyik legfontosabb szempont a megfelelő alapanyag volt. Ugyanis olyan mellényt kerestünk, melynek anyaga viszonylag vékony, de nagy teherbírású, amely jól szellőzik és még mérsékelten a víz is lepereg róla, továbbá kényelmes viseletet biztosítson kora tavasztól késő őszig. A következő sarkalatos kérdés a megfelelő szín kiválasztása volt. Olyan dizájnt szerettünk volna a terméknek adni, ami kollektíven tetszetős a - naturális színeket, trendeket kedvelő - bojlis pontyhorgászoknak, illetve a feedereseknek egyaránt. Végül a választás egy kellemes zöldes-barna színre esett, valamint az oldalak és a felső rész fekete színű rugalmas neoprén anyagból vannak.

  Főbb tulajdonságok:
  - Jó minőségű cipzárak
  - Nagyméretű oldalzsebek
  - Külső mellzseb
  - Belső zseb
  - Erősített varrások
  - Nagy teherbírású, 1. osztályú alapanyag, ami jól szellőzik
  - 65% poliészter, 35% pamut

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:19990.00HUF
  61.97EUR
 • Rapala Urban Vest Pack mellény-táska - RUVP

  rapala_taska_ruvp.jpg

  Tágas mellény, mely több rendező doboz tárolására alkalmas. Az elöl lévő felület belső oldalán, valamint a külső oldalon számos zseb kínál lehetőséget felszerelésünk elhelyezésére, míg a D-gyűrűk az eszközök felerősítését teszik lehetővé. Vízálló anyaga lepergeti a csapadékot, szintén vízálló alsó része pedig megvédi a kellékeinket a nedvességtől.

  Ár:23990.00HUF
  74.37EUR