Cralusso termékek

Aromák, adalékok, dippek » Cralusso termékek

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Carp Zoom SuperB Additive süllyedő angol morzsa, 500g

  cz_CZ8714.jpg

  A SuperB Additive lebegő angol morzsa élénk színének köszönhetően még zavaros, algás vízben is felkelti a halak kíváncsiságát. Az etetőanyaghoz kevert néhány marék angolmorzsa a kosárból vagy a bedobott gombócból fokozatosan kioldódva lassan a felszínre emelkedik, miközben a vízoszlop teljes magasságából az etetésre, így a felkínált csalihoz csábítja a halakat. Elsősorban feeder horgászoknak ajánljuk, de klasszikus fenekezés alkalmával is tökéletes választás.

  - 3 féle színben
  - Süllyedő típus

  Kiszerelés: 500 g (egységár: 2380 Ft/kg)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1190.00HUF
  2.98EUR
 • Cralusso Fishing Master aroma spray

  cralusso_c2850.jpg

  A Fishing Master aroma spray-k mind az etetőanyagra, mind a csalira fújva intenzív aromafelhőt képeznek, hatékonyságuk fokozása érdekében pedig étvágygerjesztő adalékkal lettek dúsítva.

  Kiszerelés: 50 ml (egységár: 18000 Ft/l)

  Kapható ízek:
  - Fluo ananász - C2850
  - Eper - C2855
  - Fokhagyma - C2865
  - Paprikás kolbász - C2870
  - Tinatahal, polip - C2875

  Ár:900.00HUF
  2.25EUR
 • Cralusso Method gél

  cralusso_method_gel.jpg

  Ezek a főleg feeder és method horgászathoz használatos gélek, erős aromával, étvágy fokozóval, nagy súllyal és kiváló tapadási tulajdonságokkal rendelkeznek. Dobáskor és vízbe érkezéskor is a kosáron marad, az erős áramlatok sem fogják elsodorni a kosár környékéről. Ezeket a különböző ízesítésű Method géleket a feeder, vagy method kosárra, csalira nyomva, koncentráltan fokozhatjuk horgászatunk eredményességét. Különböző színekben és ízekben áll a horgászok rendelkezésére. Akár minden dobás alkalmával más-más ízzel, színnel próbálkozhatunk, megkeresve az adott helynek és időnek legmegfelelőbb összeállítást.

  Kiszerelés: 100 g (egységár: 11500 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1150.00HUF
  2.88EUR