Cralusso termékek

Aromák, adalékok, dippek » Cralusso termékek

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Cralusso Fishing Master aroma spray

  cralusso_c2850.jpg

  A Fishing Master aroma spray-k mind az etetőanyagra, mind a csalira fújva intenzív aromafelhőt képeznek, hatékonyságuk fokozása érdekében pedig étvágygerjesztő adalékkal lettek dúsítva.

  Kiszerelés: 50 ml (egységár: 15900 Ft/l)

  Kapható ízek:
  - Fluo ananász - C2850
  - Eper - C2855
  - Fokhagyma - C2865
  - Paprikás kolbász - C2870
  - Tinatahal, polip - C2875

  Ár:795.00HUF
  2.46EUR
 • Cralusso Method gél

  cralusso_method_gel.jpg

  Ezek a főleg feeder és method horgászathoz használatos gélek, erős aromával, étvágy fokozóval, nagy súllyal és kiváló tapadási tulajdonságokkal rendelkeznek. Dobáskor és vízbe érkezéskor is a kosáron marad, az erős áramlatok sem fogják elsodorni a kosár környékéről. Ezeket a különböző ízesítésű Method géleket a feeder, vagy method kosárra, csalira nyomva, koncentráltan fokozhatjuk horgászatunk eredményességét. Különböző színekben és ízekben áll a horgászok rendelkezésére. Akár minden dobás alkalmával más-más ízzel, színnel próbálkozhatunk, megkeresve az adott helynek és időnek legmegfelelőbb összeállítást.

  Kiszerelés: 100 g (egységár: 10100 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1010.00HUF
  3.13EUR
 • Cralusso Plasma dip

  crlausso_plasma_dip.jpg

  Szintén a Cralusso Feeder programjához tartozik a Plasma Dip, mely erős íz-és színező, valamint étvágyfokozó anyagokat tartalmaz. Kiválóan alkalmas bármilyen csali megízesítésére, megszínezésére és a horog elrejtésére, csupán a vizes csalinkat kell a dip porban megmártani, megrázni és máris látványos változáson megy keresztül a horog csalink, amint a vízbe ér, egyfajta plazma felhő keletkezik a csali körül! Használható élő csalikhoz, gilisztához, csontihoz, kukoricához, gumi kukoricához, pellethez, mini bojlihoz. Gyakorlatilag mindenféle horog csali transzformálására, és dúsítására.

  Kiszerelés: 70 g (egységár: 19714,29 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1380.00HUF
  4.28EUR