Shimano bojlis botok

Horgászbotok » Bojlis botok » Shimano bojlis botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano Tribal Carp TX-4 bot

  shimano_tribal_tx4.jpg

  A Tribal TX-4-es modellje kimondottan a nagy dobásokhoz lett kifejlesztve. Az ehhez hasonló botok általában nem nyújtanak túl nagy élményt fárasztáskor, így a Shimano mérnökei a különböző balnkok tesztelése során igyekeztek egy olyan bottestet létrehozni, mellyel elérhetők a távoli dobások is, valamint hatékonyan használható fárasztáshoz is. A blank HPC100, illetve bioszál keresztezéséből készül, így kifejezetten erős, mégis rugalmas tud lenni. A tesztek során a legnagyobb dobástáv, melyet a TX-4-el elértek, 198 méter volt. A komfortos használatért az EVA orsótartó és markolat felel, míg Seaguide rozsdamentes acél SIC gyűrűi a tökéletes erőátvitelt garantálják.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:53900.00HUF
  167.09EUR
 • Shimano Tribal Carp TX-7 bot

  shimano_tribal_tx7.jpg

  A Tribal széria TX-7-es modellje a legerősebb bot a családban, melyet kimondottan a kemény feladatokra terveztek, a legnehezebben meghorgászható vizek, legnagyobb halaihoz. Blankja HPC250 és bioszálak keverékéből készül, így roppant masszív és erős, Kigan rozsdamentes acél cirkónium gyűrűi pedig amellett, hogy ultra könnyűek, a tökéletes zsinórvezetést és erőátvitelt biztosítják. Ergonomikus Fuji DPS orsótartója és EVA markolata garantálja, hogy használója biztos kezekkel fáraszthatja élete halát.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:89780.00HUF
  278.32EUR
 • Shimano Tribal TX-1A bojlis bot

  shimano_tx1a.jpg

  A Shimano ezzel az új botcsaládjával magasra tette a mércét, jelenleg az egyik legjobb ár-értékarányú bot a piacon. Az TX-1A botcsalád XT-40 karbon szálból készül, minden részletét jellemzi a Tribal botokra jellemző kompromisszumokat nem tűrő kidolgozás és magas minőség. A bot Shimano Seaguide SIC gyűrűsorral és a hosszabb modelleken 50 mm keverőgyűrűvel van szerelve.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:22740.00HUF
  70.49EUR
 • Shimano Tribal TX-2 bojlis bot

  shimano_tribal_tx2jpg.jpg

  A 2017-es év egyik új debütálója a Shimano Tribal TX-2-es típusa, mely egy kiváló ár-érték arányú bot lesz a piacon. XT-60-as grafit blankja Shimano Hardlite gyűrűsorral lett szerelve, valamint egy igen strapabíró, ám ennek ellenére ergonomikus Shimano orsótartóval.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:38220.00HUF
  118.48EUR
 • Shimano Tribal TX-5 Intensity bot

  shimano_tribal_tx5_int.jpg

  2017-es újdonság a Tribal TX-5-ös szériája, mely HPC300-as grafitból és Biofibre keverékéből készülő ultrakönnyű, ám igen erős pontyozó bot. Fuji Alconite gyűrűsor és orsótartó díszíti, emellett visszafogott, angolos design jellemzi.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:70000.00HUF
  217.00EUR
 • Shimano Tribal TX-9A horgászbot

  shimano_tribal_tx9a.jpg

  A TX-9A futurisztikus stílusa igazán különleges külsőt kölcsönöz ennek a botnak. A Spiral X blankanyag páratlan erővel és dobótávval ruházza fel, míg ergonomikus EVA nyéltagja, valamint CI4+ orsótartója a biztos fogást garantálja mind dobáskor, mind pedig fárasztáskor. Háromféle méretű Kigan 3D gyűrűzéssel kerül forgalomba – 30 mm, 40 mm, 50 mm – melyek a dobósúlyokhoz igazodnak.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:127090.00HUF
  393.98EUR
 • Shimano Tribal TX-A Spod bot

  shimano_tribal_tx_spod[1].jpg

  Ezt a botot kifejezetten a különböző pontyos etetési módszerekhez készítették. A blankban rejlő hihetetlen energia hatalmas dobásokat tesz lehetővé, legyen szó etetőrakétáról, vagy akár spomb-ról. Az extrém dobástávolságok eléréséhez nagyméretű 50 mm-es keverőgyűrűvel lett felszerelve.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:29100.00HUF
  90.21EUR
 • Shimano Tribal TX-Ultra horgászbot

  shimano_tribal_txul.jpg

  A TX Ultra a tribal család zászlóshajója, mellyel a Shimano nem titkolt szándéka az volt, hogy létrehozza a létező legjobb pontyos botot. A Spiral X és Hi-power X konstrukcióknak köszönhetően a blank annyira rugalmas és ellenálló lett, hogy elérhetővé váltak olyan extrém dobástávok is, melyekről eddig csak álmodtunk. A blank bámulatosan vékony és könnyű, emellett azonban elképesztően teherbíró, így nem csak hatalmas dobásokra, hanem gigászi halak fárasztására is alkalmas.

  Tulajdonságai:

  - Spiral X és HI Power X karbon anyag
  - Fuji K-Type gyűrűk (TXUL12300) vagy Kigan gyűrűk (TXUL13INT)
  - Shimano CI4+ orsótartó
  - osztott karcsú EVA nyél

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:163680.00HUF
  507.41EUR