Népszerű termékek

Salmo termékek

Wobblerek, műcsalik » Salmo termékek

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Salmo Bullhead wobbler

  salmo_bullhead_2017.jpg

  Világszerte sok száz horgász nem tévedhet! Ez a wobblertípus a legjobb utánzata a gébféléknek, melyek fontos táplálékhalai a folyóvízi ragadozóknak. Az alakja, a színe, a mozgása nagyon egyedivé teszi. A horgászok igényeinek megfelelően fejlődik a család, már 3 cm-től 8 cm-es hosszig elérhető, kapható rövid és hosszú csőrrel, süllyedő és úszó variációban is.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:3590.00HUF
  8.97EUR
 • Salmo Executor wobbler

  salmo_executor_2017.jpg

  Egy tradícionális, jól kitalált alak, egy részleteiben is kidolgozott forma. Megbízható, közepes frekvencia jellemzi, ami a meghökkentő színekkel együtt nagyon fogóssá teszi. Kétféle hosszban (5 és 7 cm) gyártják, kapható felszíni és melyretörő változatban is. Olyan helyeken is eredményesek lehetünk vele, ahol a halak már ismerik a wobblereket, de a Image Executor újszerű színezete még őket is átverheti.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:3490.00HUF
  8.72EUR
 • Salmo Hornet wobbler

  salmo_hornet_2017.jpg

  Amióta csak létezik a Salmo család a Hornet típus a legeladottabb, legnépszerűbb változat. Méretét tekintve nem nagy, mégis hihetetlenül eredményesen horgászhatunk vele. Nagyon gondosan készül, komoly precizitás szükséges ahhoz, hogy apró méretben is nagy sebességgel tudjuk vontatni anélkül, hogy kitörjön a számára megszabott útvonalból. Kis súlya ellenére megfelelő felszereléssel jól dobható. Ötféle méretben, háromféle terelőlemezzel, úszó, süllyedő és mélyretörő kivitelben is kapható.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:3190.00HUF
  7.97EUR
 • Salmo Hornet wobbler - H9F

  salmo_hornet_9_v2013.jpg

  A Hornet-9 magyar horgászok közreműködésével, 3 év fejlesztés és tesztelés eredményeként született. Elsősorban a harcsa eredményes horgászatához tervezték, ami formájában, masszív konstrukciójában, az extra erős kulcskarikákban és a minőségi horgokban is megmutatkozik. Erőteljes, agresszív mozgása a kisméretű Hornethez hasonló, a botspiccel kiválóan érezhető. minden rezdülése Folyóvízen használva, a folyással szemben egyenletes sebességgel vezetve, gyorsan eléri és tartja az 5 méteres mélységet. Állóvízen nagyon hatásos, ha időről időre megállítjuk. A wobbler ilyenkor lassan a felszínre emelkedik, ami nagyon agresszív és látványos kapásokat eredményezhet.

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:5590.00HUF
  13.97EUR
 • Salmo Lil Bug wobbler

  salmo_lil_bug_2014.jpg

  A Lil’ Bug egy felszíni wobbler – akár nyomkövetőnek is hívhatnánk. Miközben a felszínen vezeted felkavarja a vizet és olyan nyomvonalat húz maga után, melyet a ragadozók kevésbé tiszta vízben is érzékelnek. A 3 centiméteres változat belsejébe speciális úgynevezett Salmo Infinity Cast System (SICS), a dobást segítő súlyozás került. Ez az egyedi megoldás lehetővé teszi a távoli célpontok elérését is. A Lil’ Bug-ra extra éles, japán horog került. A Lil’ Bug-ot kimondottan a domolykó horgászatára tervezték, de bebizonyosodott, hogy a balin és más, felszínen táplálkozó ragadozó hal is eredményesen fogható vele.

  Részletekhez, színekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:3390.00HUF
  8.47EUR
 • Salmo Minnow wobbler

  salmo_minnow_2017.jpg

  Annak ellenére, hogy a Minnow az egyik legrégebbi Salmo modell, még mindig nagyon sok horgász fedez fel benne új lehetőségeket szerte a világon. Ezek a wobblerek igen nagy frekvenciával dolgoznak és jól dobhatók. Komoly méret és színválasztéka miatt szinte minden víztípusra és minden ragadozó halfajtára megtalálhatjuk soraikban az optimális darabot. Ezért is oly népszerűek több kontinensen is!

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:3290.00HUF
  8.22EUR
 • Salmo Pike wobbler

  salmo_pike.jpg

  Nomen est omen. Csukát csukára. Már eddig is számtalan csukát imitáló wobbler volt a piacon, és ezután is meg fog még jelenni számtalan. A szakemberek jól tudják, hogy a csuka kanibalizmusa minden vízen jellemző és könyörtelenül ki is használják ezt. Akármilyen sok hasonló wobbler létezik, a Salmo wobblerei jelenleg verhetetlenek. Több tucat világszinten jegyzett rekord csuka esett el ennek a műcsalinak köszönhetően. A hivatásos versenyzők egyöntetű véleménye, hogy ha csukára horgászunk kell néhány Pike wobbler a táskánkba!

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:3790.00HUF
  9.47EUR
 • Salmo Rail Shad wobbler

  salmo_rail_shad.jpg

  Az új Salmo Rail Shad wobbler egy igazi egyedi kivitelezésű műcsali a Salmo szortimentben. Lehetőséget kínál normál, illetve vertikális pergetésre is egyaránt. Minden darab a legmagasabb minőségi elvek betartása mellett készült. A Rail Shad elnevezése nem véletlen, hiszen Shad vagyis kishal formájú testet kapott, a Rail pedig sínre utal, ami lelke a csalinak. Ez az egyedi sín a műcsali hátán található az orrától majdnem a háta közepéig, ebben van egy kulcskarika, ami csúszkálni tud ezen a sínen. Ha dobunk vele, akkor az orrába lévő részbe csúszik a sínen, éppen ezért rendkívül jól dobható műcsaliról beszélhetünk. Vízbeesés után, ha gyorsan felvesszük a kontaktot és gyorsan is vontatjuk a csalit, akkor normál wobblerként viselkedik a csali, és hasonlóan fogós tud lenni például balinra, mint a Thrill. Abban az esetben, ha hagyjuk süllyedni - mivel süllyedő műcsaliról beszélünk - a kulcskarika hátrébb csúszik, így máris egy más tulajdonságokkal rendelkező wobblerről beszélhetünk. Ezt vezethetjük úgy mint egy vertikális csalit, vagy mint egy klasszikus jig csalit. A hat centis méretben kapható Rail Shad, 14 grammos súllyal rendelkezik, így egy médium, médium-light bottal tökéletesen vezethető. A Salmo műcsaliknál már megszokott, kiváló minőségű VMC horgokkal van szerelve, melyek közül a hátsón egy plusz ingert keltő légy is található Különleges színekben elérhető individuális kis műcsali, mely egyediségének köszönhetően, sikeres eszköze lehet a hazai rablóhalak horogra kerítésének.

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:5190.00HUF
  12.97EUR
 • Salmo Rattlin Hornet wobbler

  salmo_rattlin_hornet_2017.jpg

  A Rattlin Hornet a továbbfejlesztett változata a Hornet családnak. Mint a nevében is benne van egy csörgős wobblert vehetünk kezünkbe, amely plusz inger a ragadozók számára. Ez a wobbler is megkapta az Infinity Cast  rendszert, ami által a dobásaink hosszabbak tudnak lenni, ezáltal nagyobb területet tudunk átvizsgálni. A horgok minőségi Mustad KVD, az orrában a kulcskarika, ovális, 3D szemek és még sorolhatnánk azokat a tulajdonságokat amelyek egy igazi univerzális csalivá teszik a Rattlin Hornetet. Ezért is van az, hogy a Rattlin Hornet nem válogat a halak között, ezzel tényleg szinte minden ragadozó becsapható.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!
   

  Ár:3590.00HUF
  8.97EUR
 • Salmo Rattlin Sting wobbler

  salmo_rattlin_sting.jpg

  Akárcsak ez a Rattlin' Sting, ami egyesíti magában a klasszikus wobblerkészítést a modern technikákkal. Hosszúkás formájának és remek súlyelosztásának köszönhetően nagyon messzire dobható. A Sting csörgős változata már messziről felhívja magára a halak figyelmét, mivel intenzív rezgéseket kelt a vízben. Vezessük agresszíven, rángatva és a hatás nem marad el. 3D szemekkel rendelkezik, számtalan színben elérhető. Mustad KVD horgai minden halat jól megtartanak, és az USA-ból származó kulcskarikák csak akkor nyílnak ki, amikor mi szeretnénk!

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:4590.00HUF
  11.47EUR
 • Salmo Slick Stick wobbler

  salmo_slick_stick.jpg

  2020-as Salmo újdonság.

  - Úszó változat
  - Méret: 6 cm
  - Súly: 3 g
  - Horog: VMC
  - Vontatási mélység: 0,5 - 1,0 m

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:3790.00HUF
  9.47EUR
 • Salmo Slider wobbler

  salmo_slider_2017.jpg

  Ezt a típust 2003-ban mutatta be a Salmo, ennyi idő is elegendő volt ahhoz, hogy egy kis legenda szövődjön köré. Az eladási görbe évről-évre meredeken emelkedik, horgászok százai fejezik ki bizalmukat a Slider iránt. Egyedi alakja, a valósághű mozgása számtalan rekordhalat becsapott. Sikeréhez hozzájárul, hogy nagyon könnyű vele bánni, szinte minden módon horgászhatunk vele, különböző sebességgel is fogós.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:3690.00HUF
  9.22EUR
 • Salmo Sweeper wobbler - SE10

  salmo_sweeper_2016.jpg

  Sok agyonhorgászott vízterületen a halak már szinte név szerint ismerik a horgászok által használt wobblereket. A Salmo Sweepert nem fogják!!! A salmo legújabb jerk csalija különleges mozgásával hívja fel magára a ragadozók figyelmét. Bökj a bot spiccével a horizont felé és ostorcsapás szerűen rántsd lefelé a spiccet. Tarts egy pillanatnyi szünetet, majd ezt ismételd újra és újra – ekkor a Sweeper folyamatos , hosszú siklásokkal és irányváltásokkal (közel 180 fokos elfordulással) dolgozik. Ez az a mozgás, melyet a kapitális ragadozók a sérült, könnyen levadászható táplálékkal azonosítanak, így képtelenek neki ellenállni. A horgok kiváló minőségűek, a drótozás végigfut a testen, ami garantálja a tartósságot. Süllyedő kivitelben kerül forgalomba, főként csuka horgászatához ajánljuk.

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:4790.00HUF
  11.97EUR
 • Salmo Thrill wobblerAjánlott

  salmo_thrill_2017.jpg

  A Thrill egy speciális balinos műcsali. Egyesíti a balinólom és a hagyományos wobbler előnyeit. Viszonylag nagy dobótávolság érhető el vele, de nem csavarja a zsinórt, mint az excentrikus balinólom. Ráadásul érvényesül a wobblerek egyik hatalmas előnye, az igazi csalihoz megtévesztésig hasonló színezés. Alakja, mérete, színezete telitalálat. Mintha a küszről fénymásolták volna. A terelőlemeze viszont szinte 90 fokban lefelé áll, ez csak azért felelős, hogy a műcsali megkapja a remegős kóválygó mozgását, magától a terelőlemeztől sem süllyedni, sem emelkedni nem fog a wobbler. Süllyed viszont magától, mert nehéz. Apró méretéhez képest sok a 14 gramm, így rendkívül jól dobható. A balinólommal szemben az előnye, hogy nem csavarja a zsinórt, és gyönyörűen „áll'' a vízben, tehát a háta mindig felfelé, a hasa lefelé mutat bevontatás közben, azaz folyamatosan jól látható az oldala, ezért komoly szerepet kaphat a snecire megtévesztésig hasonlító színezés. Azért hozzá kell tennem, hogy a terelőlemez miatt nem érhetők el vele akkora dobástávolságok, mint az ólommal, de a hagyományos wobblerrel összehasonlítva másfél-kétszeres az érték.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:3690.00HUF
  9.22EUR
 • Salmo Tiny wobbler

  salmo_tiny_2017.jpg

  Az egyik legújabb és legapróbb Salmo kreáció. Kialakítása miatt teljesen a víz felső rétegében jön, ezért különösen tavasszal és nyáron alkalmas nagyobb rovar rajzások környezetében. Mindössze 3 cm, ezért könnyedén nézhetik a halak egy nagyobb darázsnak vagy egyéb rovarnak. Színei is ehhez igazodva alakulnak. Rendkívül jól eltalált aerodinamikai jellemzőinak hála, kiválóan dobható. Egy méretben, de úszó és süllydő változatban is megvásárolható.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:3190.00HUF
  7.97EUR