Shimano harcsázó botok

Horgászbotok » Harcsázó botok » Shimano harcsázó botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano Beast Master Catfish bot

  shimano_beast_master_catfish.jpg

  Ez a bot, ahogy azt a neve is sugallja, kifejezetten harcsázáshoz lett kifejlesztve, azon belül is az igazán erőt próbáló egyedek becserkészésére. Nagy méretválasztékban kapható, számos módszerhez nyújt megoldást. A bottest anyaga HPC100 + Biofibre, mely elképesztően erős, mégis ebben a botkategóriájában igen könnyű blankot jelent. Eva markolata amellett, hogy nagyon kényelmes fogást biztosít, könnyedén tisztítható. Seaguide rozsdamentes acél vezetőgyűrűkkel szerelt.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:50320.00HUF
  155.99EUR
 • Shimano Beast Master Pilk bot

  shimano_beastmaster_pilk.jpg

  A Beast Master Pilk nagyhalas botokhoz képest vékony, kecses és könnyű blankja ne tévesszen meg senkit, ez a modell egy hamisítatlan erőgép, mely kimondottan tengeri horgászatra, illetve Európában harcsapergetésre lett kifejlesztve. XT100-as grafit bottest, DPS orsótartó, EVA markolat és szigorú karakterisztika jellemzi.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:33510.00HUF
  103.88EUR
 • Shimano Force Master Catfish harcsázó bot

  shimano_force_master_catfish.jpg

  A Force Master Catfish egy hamisítatlan harcsás bot, mely kimondottan a darabosabb egyedek becserkészéséhez készült. Erős és ellenálló XT40-es grafit bottest, DPS orsótartó, EVA markolat, valamint Shimano Hardlite gyűrűk jellemzik. A bot végén gumikupak segíti a kényelmesebb bottartást fárasztás közben.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:33100.00HUF
  102.61EUR