Carp Zoom teleszkópos botok

Horgászbotok » Teleszkópos botok » Carp Zoom teleszkópos botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Carp Zoom Action N Tele Carp pontyozó bot

  cz_cz9941.jpg

  Az Action botcsalád teleszkópos botjai, kimondottan a hagyományos fenekező horgászat kedvelőinek készültek. A botcsaládot első sorban a ponty és amur horgászat kedvelőinek fejlesztették, így a teleszkópos kivitel is ennek megfelelően lett kialakítva. A klasszikus teleszkópos botokhoz hasonlóan a tagok üvegszálas kompozit anyagúak. A nyél felőli tagokon extra keresztszálas erősítést is kaptak, ami a dobások és a kapitális halak fárasztása során ad plusz erőtartalékot a botoknak. A bot 3 méretben elérhető. A hosszabb kivitel parttól távolabbi helyek horgászatára, míg a rövidebb kivitel, akár csónakos horgászatra is alkalmas.

  Termékjellemzők:
  - klasszikus teleszkópos fenekező bot, ponty és amur horgászatára
  - rövid szállítási hossz
  - parafa nyél, szivacsos(EVA) markolattal

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:7690.00HUF
  23.84EUR
 • Carp Zoom Atomic Tele Carp horgászbot

  cz_atomic_tele_carp.jpg

  Parafa nyéllel és SIC gyűrűsorral szerelt klasszikus vonalvezetésű teleszkópos bot, mely a legnépszerűbb hossz-dobósúly párosításokban kerül forgalomba. Elsősorban klasszikus fenekező horgászathoz ajánljuk, de megfelelő választás élőhalas csukázáshoz is, illetve olyan esetekben, amikor botválasztásnál fontos tényező a kis szállítási hossz.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:6590.00HUF
  20.43EUR
 • Carp Zoom Tele Allround teleszkópos bot

  cz_tele_allroud.jpg

  A Tele Allround horgászbotok univerzális és praktikus méreteinek köszönhetően szinte bármilyen horgász módszerre alkalmas. A bot parabolisztikája kiválóan alkalmas a nagyobb méretű halak fárasztásához. Minőségi SIC gyűrűsora alkalmassá teszi a fonottzsinór használatára. Parafa hatású EVA nyele a biztos és kényelmes fogást szolgálja.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:5190.00HUF
  16.09EUR