Cralusso waggler és slider úszók

Úszók, kiegészítők » Waggler és slider úszók » Cralusso waggler és slider úszók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Cralusso Arrow Waggler úszó - C1040

  cralusso_arrow_waggler.jpg

  Az új fejlesztésű Arrow Waggler úszóba beépítettük a lamellás súlyrendszert és a Cralusso legsikeresebb fejlesztéseit, hogy elérjük a célunkat a NO1. waggler úszót. Az Arrow Wagglerrel egy rendkívül jól repülő, érzékeny, sokoldalúan használható és könnyen kezelhető úszót kínálunk. A hosszabb szár több előnyt is biztosít: segíti az úszót a repülésben, a vízben mélyebbre kerül az úszó súlypontja, ezért kevésbé befolyásolják a szél keltette felszíni áramlatok, a hosszú úszó mélyebbre süllyeszti a damilt, így megkönnyíti a damil víz alá merülését. A szállításnál a mérete sem okoz gondot, mivel nem sérülékeny, akár a bothoz hozzá fogva, vagy akár két részben is tárolható, külön a szár és külön a test.

  Kapható méretek: 8g, 10g, 12g, 14g, 16g, 18g

  Ár:3655.00HUF
  9.14EUR
 • Cralusso Bream Float úszó - C1082

  cralusso_bream_float.jpg

  A nagy sikerű Arrow waggler úszónk példáján felbuzdulva újabb lamellás úszóval jelenünk meg az idei évben. Ebben az úszóban a legsikeresebb fejlesztéseink mellet a réznél kétszer nehezebb kombinált súlyrendszert építettünk. Az új, aerodinamikailag kifinomultabb testformának és az ólomfej-wolfram lamellák kombinációjának köszönhetően az úszó repülése és működése még precízebbé vált. Cserélhető antenna rendszerének köszönhetően több mint 20 féle, különböző átmérőjű és szinű antennát használhatunk hozzá.

  - új, kombinált ólom-wolfram súlyrendszer mely a réznél kétszer nehezebb;
  - golf aerodinamika felület, kifinomultabb új testforma;
  - kalibrációs rendszer;
  - adapter antenna rendszer;

  Kapható méretek: 6 g, 8 g, 10 g, 12 g, 14 g, 16 g

  Ár:3935.00HUF
  9.84EUR
 • Cralusso Control Match úszó

  A képen a teljes típus és szín választék látható!

  A Cralusso legújabb fejlesztése sok horgász problémájára kínál tökéletes megoldást. A testes waggler úszóinkban alkalmazott és rendkívül közkedvelt kalibrációs megoldást sikerült beépíteni forradalmian új csőúszóinkba is. Ezek az úszók karcsú testüknek köszönhetően rendkívül érzékenyek, a kalibrációs megoldás pedig a leggyorsabb és legpontosabb úszóbeállítást teszi lehetővé.

  A Control Match úszó darttal (C1024) is kapható, melynek felépítése megegyezik a sima Contol Match (C1023) típussal, azonban a jobb repülés érdekében szárát dart szárnyakkal egészítettük ki és antennái cserélhetőek.

  Kapható méretek: 3g, 4g, 5g, 6g, 7g, 8g, 10g

  Ár:1465.00HUF
  3.66EUR
 • Cralusso Dart úszó - C1008

  cralusso_dart_match.jpg

  A Dart úszó precíz dart szárnyai miatt jól repülő, kedvelt úszója lehet a horgászoknak. Ez az úszó is tartalmazza a legújabb fejlesztések eredményeit. A test anyaga poliuretán hab, mely nem érzékeny a felületi sérülésekre. A Dart sokoldalúan használható waggler úszó, mely mind a hobbi,- mind pedig a versenyhorgászoknak ajánlott Az úszóhoz ajánlott a Cralusso úszórögzítő használata.

  Kapható méretek: 6g, 8g, 10g, 12g, 14g, 16g, 18g, 20g

  Ár:2620.00HUF
  6.55EUR
 • Cralusso Helio Waggler úszó - C1086

  A képen a teljes méretválaszték látható!

  Folyóvízi horgászúszó modelljeinkkel, már több világversenyt is nyertek. A sikereken felbuzdulva célunk, egy olyan professzionális, waggler úszó megépítése volt, mely mind anyagában, mind működésében kielégíti a legmagasabb igényeket is. Rengeteg horgászúszó és waggler úszót találunk a piacon, de a Cralusso horgászúszók attól különlegesek, hogy a horgászok különféle gyakorlati problémáira kínálnak megoldást.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:4135.00HUF
  10.34EUR
 • Cralusso Pellet úszó - C1011

  cralusso_pellet.jpg

  Az egyre népszerűbb pelletes nagyhalas horgászathoz kialakított, rendkívül strapabíró úszó. Rövid kialakításának köszönhetően a sekély, és a part menti vizekben is sikeresen alkalmazható. A különféle méretű és súlyú pelletek, bojlikvíz közti, vagy fenék feletti felkínálását is lehetővé teszi. A kalibráció segítségével gyorsan, egyszerűen, pontosan beállítható az adott csalinak megfelelően. A kalibrációs megoldás segítségével a különböző méretű és súlyú csalik vízközti használata során az úszó merülését a csilhoz igazíthatjuk.

  Kapható méretek: S-es, M-es, L-es

  Kiszerelés: 1 db/csomag 

  Ár:2100.00HUF
  5.25EUR
 • Cralusso Pro Carbon Waggler úszó - C1084Ajánlott

  cralusso_ProCarbonWaggler_1084.jpg

  Pro Carbon waggler úszó, professzionális működése, a hobby és verseny horgászok legmagasabb elvárásait is teljesíti. Folyóvízi horgászúszó modelljeinkkel használóik számos világ, európa és nemzeti bajnoki címet nyertek. A horgászok igényeinek megfelelően egy olyan egyedülálló, waggler úszót építettünk, mely mind anyagában, mind működésében az innovatív megoldásainak köszönhetően egyedülálló érzékenységet, könnyű használhatóságot biztosít. Ebbe az úszó modellbe egy rendkívül érzékeny kúpos carbon cső szárat építettünk, mely karcsú kialakításának köszönhetően, szél és hullám álló kivitel, valamint, érzékeny, látványos nagy elmozdulású, emelős kapásokat produkál.

  Amitől egyedülálló és profi:
  - Beépített ólom-wolfram súlyrendszer, csapágyazott forgóval, mely leejtés esetén sem törik vagy sérül
  - Poliuretán testű match úszó, ami sérülés esetén sem ázik be
  - Golf aero dinamikai felület segíti a waggler úszónk repülését
  - Kalibrációs megoldás, mellyel a legpontosabb, leggyorsabb, legegyszerűbb antenna beállítást érhetjük el. Akár 1-2 mm, vagy 0,005-0,01 gr is állítható
  - Egyedülálló adapter antenna rendszere 25 féle antenna befogadására képes mérettől, formától színtől függetlenül.
  - Igényes csomagolásban 5 db különböző színű, méretű és érzékenységű antennával láttuk el match úszónkat
  - Ezen tulajdonságok együttese és az üzemünkben zajló gondos kézi megmunkálás és összeszerelés, egyedülálló működést prémium minőséget és használhatóságot biztosít waggler úszónknak. 

  Kapható méretek: 8 g, 10 g, 12 g, 14 g, 16 g 

  Ár:4430.00HUF
  11.07EUR
 • Cralusso Pro Match úszó

  A képen a teljes típus és szín választék látható!

  A Pro Match úszókban megtalálhatóak mindazok a hasznos fejlesztések, melyek a Control úszót teszik egyedülállóvá. Ezeknél az úszóknál további állítási lehetőséget és ezzel még nagyobb teherbírást tudunk biztosítani a réz lamellás levehető fejek alkalmazásával. Az úszó test felső vékonyabb szárának betolásával, illetve kihúzásával nagyon gyors, pontos és megismételhető úszóbeállítást tudunk biztosítani.

  A Pro Match úszó darttal (C1026) is kapható, melynek felépítése megegyezik a sima Pro Match (C1025) típussal, azonban a jobb repülés érdekében szárát dart szárnyakkal egészítettük ki és antennái cserélhetőek.

  Kapható méretek: 4g, 5g, 6g, 7g, 8g

  Ár:1695.00HUF
  4.24EUR
 • Cralusso Pro Slider úszó - C1087

  cralusso_pro_slider_c1087.jpg

  Horgászok kérésének eleget téve került kínálatunkba, ez a könnyen kezelhető, jól dobható Slider horgászúszó, mely a hobbi és versenyhorgászok legmagasabb igényeit is kielégíti. A speciális slider fej 3,0 gramm önsúlya és a PUR test kialakítása kiváló repülési tulajdonságokat biztosít a horgászúszónak. Főleg mély vizű, vagy erősen áramló tavakon ajánlott a használata, amikor a csalit gyorsan és stabilan a meder fenék közelébe kell juttatni és ott tartani.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2920.00HUF
  7.30EUR
 • Cralusso Sensitive úszó - C1010

  cralusso_sensitive_match.jpg

  Ezeknek az úszóknak az előnye a kiemelkedő érzékenység. A Sensitive széria magában foglalja a Cralusso új technikai megoldásait is. 2 db cserélhető antennával szállítjuk.

  Kapható méretek: 5g, 7g, 9g, 11g

  Ár:2340.00HUF
  5.85EUR
 • Cralusso Ufo úszó - C1007

  cralusso_ufo_uszo.jpg

  Az UFO waggler hagyományos megfogási módon épült úszó, mely jelentős újításokat tartalmaz. A már jól bevált poliuretán habnak köszönhetően, waglerúszóink nem érzékenyek a felületi sérülésekre. Az UFO sokoldalúan használható waglerúszó, mely mind a hobbi, mind a versenyhorgászoknak ajánlott. Az úszóhoz ajánlott a Cralusso úszórögzítő használata.

  - Az adapter antennarendszernek köszönhetően, az úszóban 20 féle antenna cserélhető. A csomagban +2 antennával is kapható.
  - Speciális, cserélhető műanyag szárak, melyek az erős igénybevételeket is jól tűrik, és nem görbülnek el.
  - A kalibráció a leggyorsabb, legegyszerűbb, legpontosabb beállítást bíztosítja. (0,05 gr osztás) Az úszószár testből való kihúzásável és benyomásával tudjuk az antennánk gyors beállítását elvégezni.
  - Golf aerodinamikai felület, mely csökkenti a légellenálást!

  Kapható méretek: 6g, 8g, 10g, 12g, 14g, 16g, 18g, 20g

  Ár:2390.00HUF
  5.97EUR
 • Cralusso Wolfram Match úszó - C1085

  cralusso_wolfram_match_c1085.jpg

  A nagy sikerű Arrow waggler úszónk példáján felbuzdulva újabb lamellás úszóval jelenünk meg az idei évben. Ebben az úszóban a legsikeresebb fejlesztéseink mellet a réznél kétszer nehezebb kombinált súlyrendszert építettünk. Az új, aerodinamikailag kifinomultabb testformának és az ólomfej-wolfram lamellák kombinációjának köszönhetően az úszó repülése és működése még precízebbé vált. Cserélhető antenna rendszerének köszönhetően több mint 20 féle, különböző átmérőjű és szinű antennát használhatunk hozzá. A csomagolásban újdonságként megjelent a levegős antenna, továbbá, jól látható cső és érzékeny tömör antennát is kínálunk hozzá.

  - új, kombinált ólom-wolfram súlyrendszer mely a réznél kétszer nehezebb;
  - golf aerodinamika felület, kifinomultabb új testforma;
  - kalibrációs rendszer;
  - adapter antenna rendszer;

  Kapható méretek: 8 g, 10 g, 12 g, 14 g, 16 g, 18g, 20g

  Ár:4025.00HUF
  10.06EUR