Cralusso folyóvizi úszók

Úszók, kiegészítők » Folyóvizi úszók » Cralusso folyóvizi úszók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Cralusso Bolo úszó - C1005

  cralusso_bolo_uszo.jpg

  Gyűrűs botra kifejlesztett, folyóvízi úszó, enyhén és közepesen visszatartott, kisodródás nélküli úsztatáshoz. A Bolo megkönnyíti és eredményesebbé teszi a hagyományos folyóvízi úsztatást, mert a víz sebességéhez képest lassabban vezetett szerelék egy-egy úsztatás alkalmával több időt tölt az etetési sávon. A visszatartva vezetett csalit előnyben részesítik a folyóvízi halak, így növelhetjük kapásaink számát.

  Eredményesen használhatjuk a bolognai módszerhez, amikor is a parttól nagyobb távolságban, etetési sávon vezethetjük a Bolot, az úsztatás első szakaszában enyhébben, az alsó szakaszában erősebben is visszatarthatjuk. A Bolo úszót a mellékelt szárakkal szerelhetjük bal és jobb folyásirány szerint. A Bolo úszó túlsúlyozható a víz sebességétől és a visszatartás mértékétől függően 5-20%-kal. A 2006-os évtől, a felső szárak rögzítéséhez használható, erősített falú szilikon csövekkel kerülnek forgalomba.

  - Kisodródás nélküli visszatartás
  - Cserélhető antennák 5 db
  - Nem igényel beállítást
  - Egyszerűen szerelhető
  - Szerelék megbontása nélkül cserélhető úszók

  Kapható méretek: 3g, 4g, 6g, 8g, 10g, 12g, 15g, 20g

  Ár:2430.00HUF
  6.08EUR
 • Cralusso Bubble úszó - C1003

  cralusso_bubble_uszo.jpg

  Rakós botra kifejlesztett folyóvízi úszó, elengedett és erősen visszatartott úsztatáshoz. A Buborék a 2005-ös Madunicei Európa Bajnokságon mutatkozott be nagy sikerrel. A szerelék cseréje nélkül alkalmazhatunk változó sebességű csali vezetést, Még, erősen visszatartva is, kedvezőbb működést biztosít, mint a hagyományos lapos úszók. Buborék ideális formájának köszönhetően, a hagyományos duci és a lapos úszó előnyeit egyesíti egyben, 2 úszó 1-ben. Kis oldalfelületének köszönhetően, limányló vizeknél is alkalmazható. A 2007-es évben az amerikai US Open győztes, Papp Jószef a Golf és a Buborék úszókat használta eredményei eléréséhez.

  - Cserélhető antennák 1-5 gr-ig 2 db
  - Cserélhető antennák 6-20 gr-ig 5 db
  - Vízálló poliuretán test
  - Szerelék megbontása nélkül cserélhető úszók

  Kapható méretek: 1g, 1,5g, 2g, 3g, 4g, 5g, 6g, 8g, 10g, 12g, 15g, 20g, 40g, 50g

  Ár:1860.00HUF
  4.65EUR
 • Cralusso Ray úszó - C1027Ajánlott

  cralusso_ray_uszo.jpg

  A Cralusso által kifejlesztett poliuretán technológiával készült strapabíró konrongúszó, mely felválthatja a hagyományos, sérülékeny balsafa modelleket. Cserélhető, vastagabb, levegős antennáinak köszönhetően az enyhén visszatartott úsztatós horgászatnál kevesebb az elakadás, és könnyebb a használat.

  Kapható méretek: 1g, 1,5g, 2g, 3g, 4g, 5g, 6g, 8g, 10g, 12g, 15g, 20g, 25g, 30g, 40g, 50g

  Ár:2050.00HUF
  5.12EUR
 • Cralusso Shark úszó - C1004

  cralusso_shark_uszo.jpg

  Az évek során összegyült tapasztalatok, és a versenyhorgászok igényeinek figyelembevételével kifejlesztett legújabb laposúszó a Shark. Az úszó a rakósbotos folyóvízi horgászathoz használható.Széles határok között alkalmazható. A változtatható antenna pozícióknak köszönhetően az erősen visszatartott szererelékhez, és a gyorsan vezetet csali felkínálásához is tökéletes megoldást nyújt. Gyorsvíz, vagy erősebb visszatartás esetén az egyes antenna állás, lassabb áramlat, vagy gyorsabb csalivezetés esetén pedig a kettes antenna pozíció alkalmazható! A finom, emelős kapások jelzését az úszó testének felső elvékonyított úszonyszerű kiemelkedése bíztosítja.

  Használat:
  - Szélső antenna pozíciót használhatjuk közepesen vagy erősen visszatartott szerelékhez
  - Középső antenna pozíciót használhatjuk enyhén lassított úszó vezetéséhez

  Kapható méretek: 1g, 1,5g, 2g, 3g, 4g, 5g, 6g, 8g, 10g, 12g, 15g, 20g, 25g, 30g, 40g, 50g

  Ár:2115.00HUF
  5.29EUR
 • Cralusso Surf úszó - C1002

  cralusso_surf_uszo.jpg

  A Cralusso szörf használatával egy forradalmian új technikával horgászhatunk eredményesen, mert:

  - a szerelék kisodródás nélkül megállítható, visszatartható, az etetési sávon tetszés szerinti sebességgel vezethető.
  - képes a parttól befelé és az áramlattal szemben is haladni, ezért az etetést vagy az akadót körbeúsztathatjuk akár többször is.
  - helyes beállítás esetén a víz nyomása nem emeli ki a testet, csak az antenna látszik ki a vízből.
  - használatával akár a 3 méteres gyűrűs bottal is élvezheti a rakós bot előnyeit.
  - mindkét folyásiránynál használható

  Kapható méretek: 3g, 4g, 6g, 8g, 10g, 12g, 15g, 20g

  Ár:3125.00HUF
  7.81EUR
 • Cralusso Torpedo Tuning úszó - C1001Ajánlott

  cralusso_torpedo_tuning.jpg

  A 2003-ban világbajnokságot nyert Magyar csapat által használt nagysikerű Torpedo úszó, továbbfejlesztett változata. A Torpedo Tuning a 2005. évi Európa Bajnokság siker úszója lett, az induló versenyzők immár 80 % ezekkel az úszókkal horgászott, többek közt, az egyéni Európa Bajnok Will Raison is Torpedo Tuninggal fogta halainak nagyobbik részét.

  Ez a rakós botra kifejlesztett úszó, közepesen, vagy erősen visszatartott úsztatáshoz, Tuning lapka felhelyezésével, az erősen visszatartott és megállított szerelékhez ajánlott.

  A felhelyezett Tuning lapka nem változtatja meg az úszó súlyozását, csak a működését, a megnövelt felületnek köszönhetően az úszó testét az áramlat mélyen a víz alá nyomja. A Torpedo Tuning, eddig még soha nem látott működést és érzékenységet biztosít, a folyóvízi horgászatban. Horgászat közben néha tapasztalhatjuk, hogy a hosszú Tuning lapkát használva, antenna pár centimétert le és fel mozoghat, ezt a jelenséget a víz változó nyomása okozza, melyet az eddig használt úszók nem is érzékeltek.

  - Cserélhető antennák 6 db
  - Tuning lapka
  - Cralusso által kifejlesztett speciális technológiával készült, vízálló poliuretán test.
  - Testbe öntött acélszár.
  - Világító patrontartó

  Kapható méretek: 6g, 8g, 10g, 12g, 15g, 20g, 25g, 30g, 40g, 50 g, 70 g

  A 70 g változat jelenleg Tuning lapka nélkül kapható.

  Ár:2505.00HUF
  6.26EUR
 • Cralusso Torpedo úszó - C1000

  cralusso_torpedo_uszo.jpg

  Rakós botra kifejlesztett folyóvízi úszó, mely céltudatos hidrodinamikai kialakításnak köszönhetően a folyóvíz energiáját használja az ideális működés eléréséhez. Számos előnye közül a leglényegesebb, hogy visszatartásnál a test nem emelkedik ki a vízből, közepesen vagy erősen visszatartott. Úsztatáshoz ajánlott. A Torpedó, a versenyhorgászatban elért sikereinek és praktikus megoldásainak köszönhetően, a hobbi horgászok között is hamar népszerűvé vált.

  Néhány megjelent vélemény a Torpedó úszóról:
  - Alan Scotthorne: "This is the best flat float I've ever used - Ez a legjobb lapos úszó, amit valaha használtam" Angling Times, 10 May 2005
  - Bob Nudd: "It will add a new dimension to your polefishing - Ez új dimenziókat nyit a rakós botos horgászatban" Angling Times, 31 May 2005
  - Ambrus Tibor: "Az első csapat-világbajnoki cím megszerzésében segített a Cralusso Torpedó úszó."

  Cralusso által kifejlesztett speciális technológiával készült, vízálló poliuretán test. Testbe öntött acélszár. Cserélhető antennák. Szerelék megbontása nélkül cserélhető úszók.

  Kapható méretek: 0,5g, 0,75g, 1g, 1,5g, 2g, 3g, 4g, 5g

  Ár:2085.00HUF
  5.21EUR