Fogas Carbon Match úszó Ajánlott

Úszók, kiegészítők » Waggler és slider úszók » Fogas waggler és slider úszók

Ár:4230.00HUF
10.57EUR
Mennyiség:

Kérdése van?

Bemutatjuk a Faragó Róbert versenyhorgász által tervezett, az Exner cég által gyártott és a Fogas Horgászbolt versenycsapata által tesztelt legújabb fejlesztésű match úszóinkat. Az úszó testének nyújtott kialakítása segíti a pontosabb dobást. A rugalmas festés alatt egy speciális 0,4 mm-es fólia található, mely megvédi a testet a sérülésektől, így slideres horgászat esetén a nagyobb ólmok sem tudnak olyan kárt tenni az úszóban, hogy az megrepedjen vagy beázzon. Az úszó szára egy speciális vékony carbon cső, melynek felülete teljesen sima, így a dobáskor a zsinór kevésbé tud rajta megtapadni és felcsavarodni. A carbon cső előnye, hogy sokkal érzékenyebb, hullám álló és pontosabb dobást tesz lehetővé. Kevésbé sérülékeny és hő hatására sem vetemedik el mint a pávatoll vagy a műanyag, valamint kis jelző ólom használata esetén is jól látható emelős kapást eredményez. Az úszóhoz egy speciális slider adapter is jár tartozékként, mellyel több ólom helyezhető a zsinórra, de a lamellákat levéve a normál adapter is használható sliderezéshez. A csomagban 2 féle cserélhető antenna található, a vékonyabb 2,5 mm, a vastagabb pedig 4 mm átmérőjű. Hosszuk: 4,5 cm. Hamarosan 4 különböző méretű antenna külön is vásárolható lesz hozzá. Szerelési útmutató az ábrán.

Figyelem! Az úszót soha ne hagyja a forró autóban nyári időben, mert az úszón található fólia a rendkívüli hőmérsékletre érzékeny és a zsugorodása miatt a festés megrepedhet (az úszó természetesen ebben az esetben sem fog beázni).

A zsinórra rakható ólom mennyiség lamellák nélkül (maximum):

Adapter típusa / Úszó méret 6 g 8 g 10 g 12 g 14 g 16 g 18 g 20 g
Waggler adapterrel 4 g 3,5 g 4,5 g 6,5 g 8 g 10 g 12 g 13,5 g
Slider adapterrel 4 g 5 g 6 g 8 g 10 g 13 g 15 g 17 g


Kiszerelés: 1 db/csomag

Kapható méretek: 6 g, 8 g, 10 g, 12 g, 14 g, 16 g, 18 g, 20 g

Friss információ (2016.02.24): A mai napon frissítettük a Fogas Carbon Match úszó antenna rendszerét, melynek köszönhetően még stabilabb és jobban variálható lett. Az antennába PVC cső került, mely stabilabban megtapad a carbon száron és lehetővé teszi, hogy több féle vastagságú és hosszú antennát készítsünk az úszóhoz. A mai naptól már csak az új antenna rendszerrel szerlet úszókat szállítjuk, a külön kapható tartalék antennák hamarosan elérhetőek lesznek a kínálatban. Az új antennarendszerre történő átálláshoz tekintse meg a képet az alábbiakban! 

A terméket viszonteladók részére is értékesítjük, részletekért érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken.

A fotókért köszönet Faragó Lászlónak - Faragó László Photography

Szerelési rajz

Szerelési rajz

 

Ajánljuk figyelmébe

fogas_seria_8_uszo.jpg
Fogas Seria 8 úszó
Ár:2430.00HUF
  
 

Hozzászólások

 • Gottwald Ferenc
  2016-07-29 07:09

  Helló :-)

  Van lehetôség az úszókra világítópatron tartót helyezni?

  üdv gf

 • Fogas
  2016-07-29 08:17

  Hivatalosan nincs hozzá patron tartó, de gyakorlatilag a Cralusso patron tartó adapterét kis átalakítással rá lehet szerkeszteni az antenna helyére. Bár ebben az esetben az ólmozást valószínűleg kicsit módosítani kell.

  Üdv:

  Fogas