Carp Zoom orsók

Orsók » Nyeletőfékes orsók » Carp Zoom orsók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Carp Zoom Atomic BBC orsó

  cz_atomic_bbc_orso.jpg

  Hűséges segítőtársa lehet ez az alumínium nyeletőfékes orsó. Nincs több elbukott hal a késői bevágás miatt. Precízen állítható első- és hátsófékkel (nyeletőfék) rendelkezik, alumínium dobbal szerelt 4+1 csapágyas orsó. Ezt az orsót már felszereltük egy zsinór-csavarodást gátló rendszerrel, így a nagyobb távolságokról történő horgászat során nem fog emiatt hurkásodni a zsinórunk. Fém hajtókar és azonnali visszaforgásgátló szintén a horgász komfortot növeli.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:14290.00HUF
  44.30EUR
 • Carp Zoom Black Ghost BBC orsó

  cz_orso_cz0313.jpg

  Erős grafit házzal, alumínium dobbal, és grafit pótdobbal rendelkező nyeletőfékes orsócsalád. Négy méretben készül, a feederezéstől a bojlizásig minden módszerhez kiválasztható a megfelelő. Kiváló anyagainak és precíz összeszerelésének köszönhetően rendkívül sima futás jellemzi. Nyeletőfékje és elsőfékje is tág határok között állítható.

  - Alumínium dob, grafit pótdob
  - Nagyméretű zsinórvezető görgő
  - 5 + 1 csapágy
  - 5,1:1 áttétel

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:13190.00HUF
  40.89EUR
 • Carp Zoom Exact Carp 8000 BBC orsó - CZ2767

  cz_exact_carp_8000_bbc.jpg

  Modern megjelenésű és felépítésű, igazi nagyhalas nyeletőfékes orsó. A finoman állítható, megbízhatóan működő nyelető- és főfék, az erősített felkapókar és a precíz illesztésekkel, strapabíró anyagok felhasználásával készült meghajtó rendszer kapitális halak horgászatára predesztinálja. A sekély orsódobnak kösznhetően zsinórtakarékosan feltölthető. Olyan horgászoknak ajánljuk, akik szélsőségesen terhelhető, távdobásra is alkalmas nyeletőfékes orsót keresnek.

  - Áttétel: 4,6:1
  - Zsinór kapacitás: 0,30 mm - 470 m
  - Csapágy: 6+1

  Ár:18690.00HUF
  57.94EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition FeederCast BBC orsó

  cz_feeder_cast_bbc.jpg

  A már jól ismert és közkedvelt Feeder Cast orsó nyeletőfékes változata. Az orsó nyeletőfékes rendszere tág határok között állítható, ami a legprecízebb beállítást is lehetővé teszi. 5 darab golyós, illetve 1 darab tűgörgős csapágy biztosítja a sima futást. A finoman állítható precíz elsőfék a kapitális halak fárasztásánál nagy segítségünkre lehet. A minőségi sekély aluminium dobon egy lekerekített zsinórklipsz található ami nagyban megkönnyíti a zsinór beakasztását, így mindig ugyanarra a helyre tudunk dobni. Az orsó verseny és normál körülmények között is biztos társunk lesz.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:10990.00HUF
  34.07EUR
 • Carp Zoom Marshal BBC Carp orsó

  cz_marshal_bbc_carp.jpg

  Kapitális halak horgászatához teervezett, nagy zsinórkapacitású nyeletőfékes orsó. Legfontosabb jellemzői a csendes, rendkívül sima futás, a precíz visszaforgó-gátló, a robosztus hatókar, az erős felkapókar, és a csigás dobemelő rendszer. Tervezésnél az elsődleges szempont a tartósság volt, ezért a legjobb alapanyagokból készült. Nyelőfékje és elsőfékje is tág határok között állítható.

  - Alimínium dob
  - Fém zsinórklipsz
  - 8 + 1 csapágy
  - 4,8:1 áttétel

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:27490.00HUF
  85.22EUR
 • Carp Zoom Maximal Carp 6000 BBC orsó - CZ2903

  cz_maximal_carp_6000_bbc.jpg

  Mind exklúzív megjelenésében, mind a felhasznált anyagok mi-nőségében és felépítésében egy igazán strapabíró, sokoldalú nyeletőfékes orsó köszön vissza. Precíz meghajtás, erősített felkapókar és finoman állítható, letapadásmentes fékrendszer jellemzim így a kapitális halak méltó ellenfele. Elsősorba bojli és nagyhalas feeder horgászoknak ajánljuk, de az éjszakai rablóhal horgászok is nagy hasznát veszik.

  - Súly: 510 g
  - Áttétel: 5,2:1
  - Zsinór kapacitás: 0,45 mm - 140 m

  Ár:10490.00HUF
  32.52EUR
 • Carp Zoom Pirate Carp nyeletőfékes orsó

  cz_CZ5423.jpg

  Megbízható rotorral, erős hajtókarral és akár egy tekercs zsinórral, takarékosan feltölthető, sekély, grafit dobbal szerelt, csapágyazott nyeletőfékes orsó. Mind az orsó elején található fő-, mind a nyeletőfék tökéletesen végzi a dolgát. Kiváló választás feeder, pontyozó de akár élő vagy döglött halas rablózást végző horgászoknak is.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:5490.00HUF
  17.02EUR
 • Carp Zoom Scirocco nyeletőfékes orsó

  cz_CZ5386.jpg

  Klasszikus megjelenésű, ugyanakkor mind a felhasznált anyagok minőségében, mind kialakításában egy igazán strapabíró, sokoldalúan felhasználható, nyeletőfékes, 5+1 csapággyal szerelt orsó köszön vissza. Precíz meghajtás, masszív felkapókar és finoman állítható, letapadásmentes fékrendszer jellemzi, így a kapitális halak méltó ellenfele. Elsősorban bojli és nagyhalas feeder horgászoknak ajánljuk, de az éjszakai rablóhal horgászok is nagy hasznát veszik.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:9490.00HUF
  29.42EUR
 • Carp Zoom Tempo BBC nyeletőfékes pontyozó orsó

  cz_cz9811.jpg

  A Tempo nyeletőfékes orsót kimondottan a Tempo Carp  pontyozó botokhoz terveztük. A masszív orsóház erős alkatrészeket és egy precíz, gyorsan kapcsolható nyeletőfékes rendszert rejt, így a botot kézbe véve azonnal fárasztásra kész állapotba hozhatjuk orsónkat. Az orsó több elemében is a távoli dobások elérését célzó horgászatokhoz idomul. A hosszú hajtókar könnyebbé teszi a szerelék kicsévélését, a magasított-kúpos alumínium dob pedig segíti a főzsinór dobról való lefutását. A dobások pontosságát a lekerekített rugós fém klipsszel biztosíthatjuk. A precízen hangolható fék és a hajtókaron található ergonomikus fogantyú a nagy halakkal folytatott küzdelmek során lesz óriási segítségünkre. A finom futásról 5+1, megfelelően elhelyezett csapágy gondoskodik.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:8790.00HUF
  27.25EUR