Carp Zoom orsók

Orsók » Nyeletőfékes orsók » Carp Zoom orsók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Carp Zoom Black Ghost BBC orsó

  cz_orso_cz0313.jpg

  Erős grafit házzal, alumínium dobbal, és grafit pótdobbal rendelkező nyeletőfékes orsócsalád. Négy méretben készül, a feederezéstől a bojlizásig minden módszerhez kiválasztható a megfelelő. Kiváló anyagainak és precíz összeszerelésének köszönhetően rendkívül sima futás jellemzi. Nyeletőfékje és elsőfékje is tág határok között állítható.

  - Alumínium dob, grafit pótdob
  - Nagyméretű zsinórvezető görgő
  - 5 + 1 csapágy
  - 5,1:1 áttétel

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:13490.00HUF
  33.73EUR
 • Carp Zoom Exact Carp 8000 BBC orsó - CZ2767

  cz_exact_carp_8000_bbc.jpg

  Modern megjelenésű és felépítésű, igazi nagyhalas nyeletőfékes orsó. A finoman állítható, megbízhatóan működő nyelető- és főfék, az erősített felkapókar és a precíz illesztésekkel, strapabíró anyagok felhasználásával készült meghajtó rendszer kapitális halak horgászatára predesztinálja. A sekély orsódobnak kösznhetően zsinórtakarékosan feltölthető. Olyan horgászoknak ajánljuk, akik szélsőségesen terhelhető, távdobásra is alkalmas nyeletőfékes orsót keresnek.

  - Áttétel: 4,6:1
  - Zsinór kapacitás: 0,30 mm - 470 m
  - Csapágy: 6+1

  Ár:21990.00HUF
  54.98EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition FeederCast BBC orsó

  cz_feeder_cast_bbc.jpg

  A már jól ismert és közkedvelt Feeder Cast orsó nyeletőfékes változata. Az orsó nyeletőfékes rendszere tág határok között állítható, ami a legprecízebb beállítást is lehetővé teszi. 5 darab golyós, illetve 1 darab tűgörgős csapágy biztosítja a sima futást. A finoman állítható precíz elsőfék a kapitális halak fárasztásánál nagy segítségünkre lehet. A minőségi sekély aluminium dobon egy lekerekített zsinórklipsz található ami nagyban megkönnyíti a zsinór beakasztását, így mindig ugyanarra a helyre tudunk dobni. Az orsó verseny és normál körülmények között is biztos társunk lesz.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:11990.00HUF
  29.98EUR
 • Carp Zoom Focus 6000BBC orsó - CZ9933

  CZ_cz9933.jpg

  Sokoldalúan felhasználható nyeletőfék rendszerrel és 4+1 csapággyal szerelt orsó. A klasszikus vonalvezetésű külső megbízható futást biztosító meghajtást és a kapitális halak kirohanásainak is ellenálló fékrendszert rejt magában. Főfékje letapadásmentes, finoman állítható. Az orsó hátuljában található nyeletőfék erőssége szintén igény szerint állítható. Áttétele a már jól bevált 5,2:1. A hajtó- és felkapókar egyaránt jól terhelhető. Tökéletes választás, ha egy sokoldalú orsóra van szükség, mert képességei hagyományos fenekező, feeder, bojlis, de akár rablóhalas horgászat során is kihasználhatóak.

  Ár:9990.00HUF
  24.98EUR
 • Carp Zoom Marshal BBC Carp orsó

  cz_marshal_bbc_carp.jpg

  Kapitális halak horgászatához teervezett, nagy zsinórkapacitású nyeletőfékes orsó. Legfontosabb jellemzői a csendes, rendkívül sima futás, a precíz visszaforgó-gátló, a robosztus hatókar, az erős felkapókar, és a csigás dobemelő rendszer. Tervezésnél az elsődleges szempont a tartósság volt, ezért a legjobb alapanyagokból készült. Nyelőfékje és elsőfékje is tág határok között állítható.

  - Alimínium dob
  - Fém zsinórklipsz
  - 8 + 1 csapágy
  - 4,8:1 áttétel

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:29990.00HUF
  74.97EUR
 • Carp Zoom Maximal Carp 6000 BBC orsó - CZ2903

  cz_maximal_carp_6000_bbc.jpg

  Mind exklúzív megjelenésében, mind a felhasznált anyagok mi-nőségében és felépítésében egy igazán strapabíró, sokoldalú nyeletőfékes orsó köszön vissza. Precíz meghajtás, erősített felkapókar és finoman állítható, letapadásmentes fékrendszer jellemzim így a kapitális halak méltó ellenfele. Elsősorba bojli és nagyhalas feeder horgászoknak ajánljuk, de az éjszakai rablóhal horgászok is nagy hasznát veszik.

  - Súly: 510 g
  - Áttétel: 5,2:1
  - Zsinór kapacitás: 0,45 mm - 140 m

  Ár:12990.00HUF
  32.48EUR
 • Carp Zoom Optimal Carp orsó

  cz_CZ7564.jpg

  Klasszikus megjelenésű, ugyanakkor kompromisszum mentes, modern meghajtással szerelt nyeletőfékes orsó. A csendes, sima futásról 5+1 csapágy gondoskodik, áttétele 5.2:1. A fő- és nyeletőfék is precízen állítható, letapadás mentes, ami különösen fontos nagytestű, vadul védekező halak fárasztása során, ezt segíti a fém hajtókar és az erősített felkapókar is. A dob kúposított, így a zsinór kisebb ellenállással fut le róla, növelve ezzel a dobások hosszát. Feeder, klasszikus fenekező és rablóhalas horgászathoz is jó választás.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:10990.00HUF
  27.48EUR
 • Carp Zoom Pirate Carp nyeletőfékes orsó

  cz_CZ5423.jpg

  Megbízható rotorral, erős hajtókarral és akár egy tekercs zsinórral, takarékosan feltölthető, sekély, grafit dobbal szerelt, csapágyazott nyeletőfékes orsó. Mind az orsó elején található fő-, mind a nyeletőfék tökéletesen végzi a dolgát. Kiváló választás feeder, pontyozó de akár élő vagy döglött halas rablózást végző horgászoknak is.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:5490.00HUF
  13.72EUR
 • Carp Zoom Scirocco nyeletőfékes orsó

  cz_CZ5386.jpg

  Klasszikus megjelenésű, ugyanakkor mind a felhasznált anyagok minőségében, mind kialakításában egy igazán strapabíró, sokoldalúan felhasználható, nyeletőfékes, 5+1 csapággyal szerelt orsó köszön vissza. Precíz meghajtás, masszív felkapókar és finoman állítható, letapadásmentes fékrendszer jellemzi, így a kapitális halak méltó ellenfele. Elsősorban bojli és nagyhalas feeder horgászoknak ajánljuk, de az éjszakai rablóhal horgászok is nagy hasznát veszik.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:10990.00HUF
  27.48EUR
 • Carp Zoom Score 6000BBC nyeletőfékes orsó - CZ7533

  cz_CZ7533.jpg

  Igazi nagyhalas, nyeletőfékes orsó. Ahogy megjelenésében, úgy meghajtásában és a felhasznált anyagokban is erőt sugároz. Precízen állítható fő- és nyeletőfékkel látta el a gyártó, melyek mindegyike letapadás mentes. A kiegyensúlyozott rotor zökkenőmentes meghajtást biztosít még a nagytestű, kapitális halak fárasztása során is. A felkapó kar természetesen erősített. A nyeletőfék adta lehetőségek békéshalas és rablós horgászatok során egyaránt kihasználhatóak. Olyan horgászoknak ajánljuk, akik kapitális halakra horgásznak, gyakorta akadókkal, vízinövénnyel tűzdelt nehéz terepen és kompromisszumoktól mentes orsót keresnek.

  - Súly: 449 g
  - Áttétel: 5,1:1
  - Zsinór kapacitás: 0,30 mm - 320 m

  Ár:14990.00HUF
  37.48EUR