Hírlevél

Carp Zoom orsók

Orsók » Nyeletőfékes orsók » Carp Zoom orsók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Carp Zoom Atomic BBC orsó

  cz_atomic_bbc_orso.jpg

  Hűséges segítőtársa lehet ez az alumínium nyeletőfékes orsó. Nincs több elbukott hal a késői bevágás miatt. Precízen állítható első- és hátsófékkel (nyeletőfék) rendelkezik, alumínium dobbal szerelt 4+1 csapágyas orsó. Ezt az orsót már felszereltük egy zsinór-csavarodást gátló rendszerrel, így a nagyobb távolságokról történő horgászat során nem fog emiatt hurkásodni a zsinórunk. Fém hajtókar és azonnali visszaforgásgátló szintén a horgász komfortot növeli.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:13490.00HUF
  44.98EUR
 • Carp Zoom Big Catch orsó

  cz_big_catch_orso.jpg

  A legjobb választás azoknak, akik jó misőséget szeretnének alacsony áron. 3+1 csapágy, nyeletőfékes kialakítás, precíz mikrofék, teflon lamellás elsőfék, kiegyensúlyozott hajtókar és rotor, erősített felkapókar, grafit pótdob. A jól megválasztott minőségi anyagok felhasználása lehetővé teszi, hogy a legnagyobb elvárásoknak is megfeleljen ez az orsó.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére! 

  Ár:5990.00HUF
  19.97EUR
 • Carp Zoom Black Ghost BBC orsó

  cz_orso_cz0313.jpg

  Erős grafit házzal, alumínium dobbal, és grafit pótdobbal rendelkező nyeletőfékes orsócsalád. Négy méretben készül, a feederezéstől a bojlizásig minden módszerhez kiválasztható a megfelelő. Kiváló anyagainak és precíz összeszerelésének köszönhetően rendkívül sima futás jellemzi. Nyeletőfékje és elsőfékje is tág határok között állítható.

  - Alumínium dob, grafit pótdob
  - Nagyméretű zsinórvezető görgő
  - 5 + 1 csapágy
  - 5,1:1 áttétel

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:11990.00HUF
  39.97EUR
 • Carp Zoom Fanatic orsó

  cz_fanatic_orso.jpg

  6+1 csapágy, dupla hajtókar, erősített felkapókar, erősített grafit ház, grafit pótdob, speciális a sós víznek is ellenálló bevonat. Ahogy a neve is előrevetíti, ezt az orsót a fanatikusoknak készítettük. Minőségi anyagokból a legkiválóbb technológiával lett gyártva. Jöhet bármekkora hal is a horgunkra, az orsón nem fog múlni.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:8990.00HUF
  29.97EUR
 • Carp Zoom Jumbo 10000BBC orsó - CZ8588

  cz_jumbo_bbc.jpg

  Ebben a kategóriában a Jumbo 10000BBC nem csak a CarpZoom legjobb orsója, hanem bármely versenytársával szemben is kiállja a próbát. Az alumínium távdobó dob és a nagy zsinórkapacitás alapfelszereltség, csakúgy, mint a tág határok között szabályozható, megbízható, fokozatolt elsőfék, valamint a grafi t pótdob is. One Way Clutch rendszerű visszaforgásgátlója, minden ponton fixen, a legkisebb visszaütés nélkül fogja meg a csészét, 5+1 kiváló minőségű csapágya sima futást és megbízható működést biztosít. Áttétele (4,1:1) erőt biztosít fárasztásnál, és gyors felcsévélést a felszerelés kivételekor. Nagy kopásállóságú, erős belső alkatrészei fonott zsinór használatára és harcsázásra is alkalmassá teszik.

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:18880.00HUF
  62.95EUR
 • Carp Zoom Marshal BBC Carp orsó

  cz_marshal_bbc_carp.jpg

  Kapitális halak horgászatához teervezett, nagy zsinórkapacitású nyeletőfékes orsó. Legfontosabb jellemzői a csendes, rendkívül sima futás, a precíz visszaforgó-gátló, a robosztus hatókar, az erős felkapókar, és a csigás dobemelő rendszer. Tervezésnél az elsődleges szempont a tartósság volt, ezért a legjobb alapanyagokból készült. Nyelőfékje és elsőfékje is tág határok között állítható.

  - Alimínium dob
  - Fém zsinórklipsz
  - 8 + 1 csapágy
  - 4,8:1 áttétel

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:24990.00HUF
  83.32EUR
 • Carp Zoom MegaBite 6000BBC nyeletőfékes orsó - CZ2067

  cz_megabite_bbc.jpg

  Legyen szó nehéz feederezésről, bojlizásról vagy nádi pontyozásról, a MegaBite orsó mindenhol megállja a helyét. Erősített kivitel, kiegyensúlyozott, finom futás, megbízható szerkezet, precíz fékrendszer, ezekkel a szavakkal lehetne leginkább jellemezni. Az orsó tervezői gondosan ügyeltek a legapróbb részletekre is, így például az alumínium hajtókar kényelmesen kézre álló fogantyújától a halhúzáskor jól hallható fékjéig.

  - Csapágy: 4+1
  - Áttétel: 5,2:1
  - Kapacítás: 0,20mm-450m / 0,25mm-390-m / 0,30mm-210m

  Ár:10990.00HUF
  36.64EUR
 • Carp Zoom Specific orsó

  cz_specific_bbc.jpg

  Igazi univerzális orsó, melynek kiváló képességei a feederbotos, bojlis és akár a rablóhalas horgászat során is alkalmazhatóak. Nyeletőfék és főfék rendszere tág határok között szabályozható, nagyméretű tefl on lamellákkal szerelt, letapadásmentes, minden helyzetben kifogástalanul működik. Az orsó kialakítása rendkívül erős (felkapókar, rotor, orsóház, belső mechanika), így a nagyobb igénybevételeknek is jól ellenáll. A kisebb (40-es) méret a fi nomszerelékes horgászok kedvencei. A nagyobb (50), az egyre népszerűbb feederbotos horgászat nélkülözhetetlen kellékei. A legnagyobb 60-as a pontyozók és heavy fédert használók kedvencévé fog válni. Két különböző méretű, mély, hagyományos fenekező és feeder alumínium dobbal!

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:12490.00HUF
  41.64EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com