Carp Zoom orsók

Orsók » Távdobó és harcsázó orsók » Carp Zoom orsók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Carp Zoom Combat CT orsó

  cz_combat_ct_orso.jpg

  Egy igazán nagyhalas orsó a palettán. Örülhetnek a pontyhorgászok, hiszen egy kiemelkedően hosszú emelkedésű, nagy zsinórkapacitású orsót sikerült gyártanunk. A sekély dobnak köszönhetően elsősorban dobós pecához javasoljuk, de ideális lehet heavy feeder botokhoz is. A fém zsinórbeakasztó klipsz szintén a célzott és pontos dobásokat teszi lehetővé. 7+1 csapágy gondoskodik a finom futásról és a precíz elsőfék garantálja a hal finom fárasztásának lehetőségét. A 4,6-os áttétel már sugallja, hogy egy erőgépről van szó de ezt támasztja alá a nagy méretű fogaskerék rendszer is. Azonnali visszaforgásgátló és jól kiegyensúlyozott rotor van még a segítségünkre.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:23990.00HUF
  59.98EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition távdobó feeder orsó - CZ1395

  cz_super_feeder_lc.jpg

  A már jól ismert és közkedvelt Feeder Cast orsó kimondottan nagy távok meghorgászására fejlesztett változata. Az orsó letapadás mentes fékrendszere tág határok között szabályozható, ami precíz beállítást tesz lehetővé. A finoman állítható  elsőfék ezáltal a kapitális halak fárasztásánál nagy segítségünkre lehet. 5 darab golyós, illetve 1 darab tűgörgős csapágy biztosítja a sima futást.  A minőségi sekély alumínium dobon egy lekerekített zsinórklipsz található, ami nagyban megkönnyíti a zsinór beakasztását, így mindig ugyanarra a helyre tudunk dobni. Az orsó verseny és normál körülmények között is biztos társunk lesz. A kapitális halak méltó ellenfele.

  - Edzett alumínium dob.
  - Könnyű és tartós grafit ház.
  - 6+1 rozsdamentes acél golyóscsapágy.
  - Csigás dobemelés.
  - Azonnali visszaforgás gátló.
  - Nagyméretű, csapágyazott zsinórvezető görgő.
  - Súly: 550 g
  - Áttétel: 4,6:1
  - Zsinórkapacitás: 0,20 mm / 420 m

  Ár:23990.00HUF
  59.98EUR
 • Carp Zoom Marshal HQ elsőfékes pontyozó orsó

  cz_CZ9286.jpg

  Kimondottan a kapitális halak megfogását célzó, bojlis horgászatra kifejlesztett klasszikus horgászorsó. Robosztus kinézete ellenére egy igazán finom és elegáns orsó került a Marshall termékcsaládba. Fontos szempont volt a tartós anyagok felhasználása, így az orsó korrózió és ütésálló grafit házat kapott, a dobja CNC esztergált alumínium, a fából készült fogantyú pedig az elegancián túl a kényelmet szolgálja. A lassú dobemelésnek köszönhetően szép zsinórkép jellemzi az orsót. Az orsó fékje kimondottan finoman hangolható, a visszaforgás gátló kapcsoló pedig a vehemens halakkal történő küzdelem során nyújthat nagy segítséget. A rotoron elhelyezett gumikefék meggátolják a horgász zsinór dob alá szorulását. A Marshall HQ-carp egy igazi nagyhalas orsó!

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:29990.00HUF
  74.97EUR
 • Carp Zoom Monster FD orsó - CZ7601

  cz_CZ7601.jpg

  Igazi szörnyvadász orsó, melynek minden eleme a kapitális, agresszíven védekező halak sikeres fárasztását szolgálja. A letapadásmentes elsőfék, az erősített felkapókar és a kompromisszummentes rotor alapkövetelmény ennél az orsónál. A csökkentett áttétel is plusz erőtartalékokat jelent a halak fárasztása során. Kifejezetten nagytestű halak, akár akadókkal tűzdelt terepen való horgászatához fejlesztettük. A harcsázás mellet békéshal horgászok is jó hasznát vehetik.

  - Súly: 627 g
  - Áttétel: 4,8:1
  - Zsinór kapacitás: 0,40 mm - 260 m

  Ár:16490.00HUF
  41.23EUR