Hírlevél

Gyógyszerek

Akvarisztika, kerti tó kellékek » Gyógyszerek

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Tetra Medica Contraick

  medica_contraick.jpg

  Nagy hatású, klinikailag tesztelt, főként darakór és egyéb bőrbetegségek, paraziták kezelésére szolgáló készítmény. Használata esetén az aktív szén szűrést meg kell szüntetni, valamint ügyelni kell a víz fokozott szellőztetésére. Ne használják más gyógyszerrel egy időben.

  Részletekhez és kiszereléshez kattintson a termék nevére!

  Ár:1400.00HUF
  4.67EUR
 • Tetra Medica Fungi Stop

  medica_fungi_stop.jpg

  Gombásodás elleni nagyhatású gyógyszer trópusi díszhalak számára, valamint bakteriális nyálkahártya-fertőzések és fertőzött sebek által okozott gombás megbetegedések kezelésére szolgáló specifikus gyógyszer. Használata esetén az aktív szén szűrést meg kell szüntetni, valamint ügyelni kell a víz fokozott szellőztetésére. Ne használják más gyógyszerrel egy időben.

  Részletekhez és kiszereléshez kattintson a termék nevére!

  Ár:1400.00HUF
  4.67EUR
 • Tetra Medica General Tonic

  medica_general_tonic.jpg

  Intenzív hatású gyógyszer baktériumos megbetegedések kezelésére. Eredményesen alkalmazható uszonyrothadás, gombásodás és esetleges nyílt sebek kezelésére is. Használata esetén az aktív szén szűrést meg kell szüntetni, valamint ügyelni kell a víz fokozott szellőztetésére. Ne használják más gyógyszerrel egy időben.

  Részletekhez és kiszereléshez kattintson a termék nevére!

  Ár:1400.00HUF
  4.67EUR
 • Tetra Medica Gold Oomed 100 ml - 754904

  medica_gold_oomed.jpg

  Minden arany- és hidegvízi hal gyógyítására. Különösen hatékony a baktériumos, parazitális és gombás fertőzésekkel szemben. Megfelelő használata esetén nem ártalmas az akvárium élővilágára. Használata esetén az aktív szén szűrést meg kell szüntetni, valamint ügyelni kell a víz fokozott szellőztetésére. Ne használják más gyógyszerrel együtt.

  Kiszerelés: 100 ml (egységár: 14000 Ft/l)

  Ár:1400.00HUF
  4.67EUR
 • Tetra Pond MediFin

  pond_medi_fin.jpg

  Univerzális hatású gyógyszer a halbetegségek és fertőzések ellen. Használatával megelőzhetjük, illetve gyógyíthatjuk a bakteriális és parazitás fertőzéseket, az uszonyrothadást és a külső sérüléseket. Karanténozásnál megelőzésre ajánlott. Megfelelő használat esetén a növényekre és halakra és a magasabb rendű vízi szervezetekre ártalmatlan.

  Részletekhez és kiszereléshez kattintson a termék nevére!

  Ár:2400.00HUF
  8.00EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com