Hírlevél

Shimano orsók

Orsók » Nyeletőfékes orsók » Shimano orsók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano Baitrunner CI4 XTR-A LC orsó

  shimano_big_baitrunner_ci4.jpg

  A Baitrunner Longcast Ci4+ nyeletöfékes változata észbontó teljesítményt nyújt a nagy távolságban alkalmazott pontyozó orsókat használó pontyhorgászoknak. A lenyűgöző megjelenésű orsó teste Ci4+ kompozit anyagból készült és alacsony súlya ebben a kategóriában igen figyelemre méltó. Egyesek szerint ez az orsó a valaha gyártott legjobb Baitrunner orsó. X-Ship hajtómű és 6+1 csapágy gondoskodik a maximálisan sima futásról Aero Wrap ll zsinórrakó rendszer és Slow Oscillation - lassú dobemelő rendszer segíti az extra nagy távolságú dobásokat, melyen az AR-C dobpereme tovább segít. A nagy és erős alumínium hajtókar, nagy áttételű hajtómű, soklamellás elsőféke a nagy bevontató erejével kombinálva fantasztikus fárasztási élményt nyújt a horgásznak.

  Technikai tulajdonságok:
  - CI4+ ház
  - AR-C Spool
  - X-Ship rendszer
  - Power Roller
  - Dyna Balance
  - Super Stopper II
  - Aero Wrap II
  - Úszó tengely II

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:94490.00HUF
  315.03EUR
 • Shimano Baitrunner DL RB orsó

  shimano_btrdl_rb.png

  Az új generációs DL sorozat új belső szerkezeti elemeket és új külső megjelenést kapott. A Shimano Baitrunner nyeletőfékes rendszere szinte ellenállás nélküli zsinór adagolást tesz lehetővé például egy ragadozóhalas horgászmódszernél. Ám ugyanígy hatalmas előnyt jelent a nagyhalas horgászatok során a kapások alkalmával. A kisebb 6000-es méretű orsó kisebb tavak vagy folyók meghorgászására, míg nagyobb testvére a távolabbi dobásokra kiváló, mert már AR-C dobperem is a jellemzői között van.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:29990.00HUF
  99.99EUR
 • Shimano Baitrunner DL-FB orsó - BTRDL4000FB

  shimano_baitrunner_dl_4000_fb.jpg

  Az orsó tökéletes választás csalihalas ragadozó horgászathoz csukára és süllőre, de ugyanígy kiváló a finomszerel ékes fenekező horgászatokhoz, mint a feederezés. Az elmúlt években a Baitrunner DL egyre népszerűbbé vált a match- és feederhorgászok körében, de ez nem meglepő, mert manapság már szinte megszokott és nélkülözhetetlen a nyeletőfék ezeknél a finomszerelékes horgászmódszereknél.

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:28490.00HUF
  94.99EUR
 • Shimano Baitrunner OC orsó

  shimano_baitrunner_oc.jpg

  Nagyon kedvező választás a Baitrunner Oceanic, mert még mindig sok egyedi Shimano fejlesztést tartalmaz. Ez a nyeletőfékes orsó olyan, mint egy igazi igásló. Egyaránt alkalmas édesvízi és sósvízi horgászatra. A család legnagyobb modellje extrém nagy teherbírású, így tökéletes a kapitális harcsák horgászatára. A masszív XT-7 orsótestben három rozsdamentes acél golyóscsapágy és egy görgőcsapágy biztosítja a rendkívül sima futást.

  - AR-C dobemelés
  - Hidegen sajtolt alu dob
  - XT-7 orsóház

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:38490.00HUF
  128.33EUR
 • Shimano Baitrunner ST FB nyeletőfékes orsó - BTRST4000FB

  shimano_baitrunner_st_fb.jpg

  Ugyanolyan méretű, mint a DL-FA csak kevesebb golyóscsapágyat tartalmaz. A klasszikus fekete színű Baitrunner belépő szintű, kisméretű nyeletöfékes orsó és műszakilag sokkal fejlettebb annál, mint amit egy ilyen árú nyeletöfékes orsótól elvárhatna az ember. Szinte minden általános horgászmódszerhez alkalmazható, így egy kifejezetten univerzális orsó. Varispeed zsinórfelcsévélő rendszer, XT-7 orsótest és rotor jellemzi.

  Technikai tulajdonságok:
  - XT-7 ház
  - Szimpla hajtókar
  - XT-7 dob
  - Super Stopper II
  - Kiegyensúlyozott forgórészek
  - Nagy átmérőjű zsinórvezető görgő
  - Precíz első fék 

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:21490.00HUF
  71.65EUR
 • Shimano Baitrunner ST RB orsó

  shimano_baitrunner_st_rb.jpg

  A pontyozó horgászok mindig egy kiváló minőségű és megbízható Shimano Baitrunner orsót akarnak alacsony árért. Erre tökéletes választás a Baitrunner ST. Az erős 4,6:1 áttétele biztosítja a kellő energiát a menekülő hal fárasztása közben. A letisztult, fekete megjelenésű orsó kiegyensúlyozott dupla hajtókarral, AR-C dobperemmel, Varispeed zsinórfelcsévélő rendszerrel, XT-7 orsótest és rotor, rozsdamentes golyóscsapággyal és megbízható fékrendszerrel rendelkezik.

  Technikai tulajdonságok:
  - XT-7 ház
  - Dupla hajtókar
  - XT-7 dob
  - Super Stopper II
  - Kiegyensúlyozott forgórészek
  - Nagy átmérőjű zsinórvezető görgő

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:22490.00HUF
  74.98EUR
 • Shimano Baitrunner X-Aero FA orsó

  shimano_baitrunner_xaero_fa.jpg

  Ez az orsó egyike a legfejlettebb és legmagasabb szinten lévő kisméretű orsóknak. Egyesíti a mai kényelmet a hagyományos kisméretű orsók tulajdonságaival. Az Aero koncepció nagyobb dobás teljesítménnyel ruházta fel, mint elődjeit. Kiválóan használható feederhorgászatra a kis és közepes távolságokban, de ugyanúgy tökéletes a rablóhalas módszerekhez is ahol szükség lehet a megbízható nyeletőfékre. Az X-Aero FA orsót AR-C dob perem, Varispeed váltakozó sebességű zsinórfelcsévélő rendszer jellemzi. A modellhez két különböző átmérőjű dobszűkítő tartozik, lehetövé téve ezzel az orsó zsinórkapacitásának módosítását az adott horgászmódszerhez és zsinór átmérőhöz igazítva.

  Technikai tulajdonságok:
  - XT-7 ház
  - AR-C Spool
  - Power Roller
  - Dyna Balance
  - Super Stopper II
  - Floating Shaft II
  - Varispeed

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:52490.00»37695.00HUF
  125.68EUR
 • Shimano Baitrunner X-Aero RA orsó

  shimano_btxar_ra.jpg

  A Baitrunner X-Aero RA orsó egyesíti a mai kényelmet a tradicionális nyeletöfékes orsók magas dobó teljesítményével. Az Aero koncepciónak köszönhetően túlméretezett dobátmérő már szemmelláthatóan is nagyobb, mint a normál méretű Baitrunner orsóké. Ez a tulajdonság az AR·-C dobperemmel együttesen lényegesen hosszabb és pontosabb dobásokat eredményez. A nagyobb dobátmérő másik nagy előnye, hogy az egy hajtókar fordulatra eső bevontatási zsinórhossz több lett, így gyorsabban lehet vele bevontatni a szereléket. A fekete megjelenésű, hibrid testű orsón a fém zsinórklipszet úgy tervezték meg, hogy semmilyen körülmények között sem sérthesse meg a zsinórt.

  Technikai tulajdonságok:
  - Hibrid ház
  - Dupla hajtókar
  - ARC dob
  - Super Stopper II
  - Aero Wrap II
  - Floating Shaft II
  - 2 sebességes oszcilláció
  - Kiegyensúlyozott forgórészek
  - Precíz első és nyelető fék 

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:64490.00HUF
  215.01EUR
 • Shimano Baitrunner XTB LC Long Cast nyeletőfékes orsó

  shimano_bbtrxtblc.jpg

  A Shimano Big Baitrunner XTA Long Cast orsó családot váltja ez a típus. Az XTB 2018-as újdonság, de korlátozott darabszámban már 2017 Október elejétől kapható.  A nagyméretű AR-C dobperem, a lassú dobemelő rendszer és az Aero Wrap ll zsinórrakó rendszere együttesen maximális dobó teljesítményt biztosít. Jellemzői a rázkódásmentes működés, a tökéletes zsinórfektetés, a leghosszabb dobástávolság, az ellenállás mentes zsinórlefutás. A 4+1 csapágya további tartósságot kölcsönöz az orsónak. A nagyobb méretű modell tökéletes a nagytestű pontyokat rejtő vizekhez, míg a kisebb a sokoldalúságának köszönhetően akár távdobó feederezésre is alkalmas.

   Tulajdonságai:
  - Hidegen sajtolt alumínium dob
  - XT-7 ház és rotor
  - 2 sebességes Aerowrap dobemelés
  - Alumínium hajtókar
  - AR-C dob
  - 4+1 porvédett csapágy

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:45900.00HUF
  153.03EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com