Népszerű termékek

Carp Zoom bojlik

Etetőanyagok, pelletek, bojlik » Carp Zoom termékek » Carp Zoom bojlik

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Carp Zoom Act-X bojli

  cz_act_x_bojli_1.jpg

  Magas minőségű alapanyagokból készített, minden igényt kielégítő bojli. A megfelelő arányú fehérje mix, az aminosavak és az aromák intenzíven csalogatják és hosszú időn át táplálkozásra ingerlik a pontyot.

  Kiszerelés: 800 g (egységár: 2362,50 Ft/kg)

  Részletekhez, ízekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!
   

  Ár:1890.00HUF
  4.72EUR
 • Carp Zoom Amur Pop Up horogcsali - CZ8899

  cz_CZ8899.jpg

  Klasszikus pop up, lebegő csali, melyet mind színében, bel tartalmában, íz – és aromaanyagában az amur horgászatához hangoltunk. Ön- magában és más csalikkal kombinálva is eredményesen használható. Méret: 16 mm.

  Kiszerelés: 40 g (egységár: 34750 Ft/kg)

  Ár:1390.00HUF
  3.48EUR
 • Carp Zoom Amur-Grass Carp Boilie horogcsali

  cz_CZ9360.jpg

  Speciális bojli rengeteg összetevővel, mely az amurok által közkedvelt növényi eredetű táplálékok keverékét tartalmazza (sás, hínár, vízinövények), ezáltal fokozva a hatékonyságát. Természetes színe nem kelt gyanakvást a legtapasztaltabb halban sem. Etetéshez és horog csaliként egyaránt használható. Esősorban bojlis technikához ajánljuk, de klasszikus fenekező módszernél is eredményes. Méret: 20 mm

  Kiszerelés: 800 g (egységár: 3487,50 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2790.00HUF
  6.97EUR
 • Carp Zoom Fanati-X Mini Pop Up horogcsali

  cz_CZ8998.jpg

  A lebegő csalik eredményessége, különösen iszapos mederfenék esetén megkérdőjelezhetetlen. Használatával a felkínált csali kiemelkedik az etetésből, felkeltve ezzel a halak érdeklődését, kapásra ingerelve azokat. A kikönnyített horog szinte ellenállás nélkül röpül az etetésen táplálékot szívogató halak szájába. A gyártás során felhasznált alapanyagoknak és aromáknak köszönhetően rendkívül attraktív, nagy csalogató erővel bíró csali született, mely képességét hosszú ideig megőrzi. Használható önmagában, de más csalikkal, bojlival, pellettel, de akár csontival vagy gilisztával kombinálva is. Gazdag íz palettának köszönhetően mindig az adott körülményekhez igazítható. Kifejezetten feeder horgászoknak ajánljuk, de hagyományos fenekező horgászatnál is bevethető. Méret: 10 mm

  Kiszerelés: 25 g (egységár: 47600 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1190.00HUF
  2.98EUR
 • Carp Zoom Fanati-X Pop Up horogcsali

  cz_CZ9070.jpg

  A lebegő csalik sikre, különösen iszapos mederfenék esetén megkérdőjelezhetetlen. Használatával a felkínált csali kiemelkedik az etetésből, felkeltve ezzel a halak érdeklődését, kapásra ingerelve azokat. A kikönnyített horog szinte ellenállás nélkül röpül az etetésen táplálékot szívogató halak szájába. A gyártás során felhasznált alapanyagoknak és aromáknak köszönhetően rendkívül attraktív, nagy csalogató erővel bíró csali született, mely képességét hosszú ideig megőrzi. Használható önmagában, de más csalikkal kombinálva is. Bojlis horgászoknak ajánljuk, de a feeder és a hagyományos fenekező horgászatnál is bevethető. Gazdag íz palettának köszönhetően mindig az adott körülményekhez igazítható. Méret: 16 mm

  Kiszerelés: 40 g (egységár: 29750 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1190.00HUF
  2.98EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition könnyített vajsavas lebegő csali

  cz_CZ1400.jpg

  A természetes eredetű vajsav a ponty- és amurhorgászat egyik leghatékonyabb attraktora. Különösen a felmelegedett vízekben ellenállhatatlanok a pontyok számára. Élénk színe virít az etetésen, kapásra ingerelve ezzel a halakat.

  Kiszerelés: 15 g (egységár: 79333,33 Ft/kg)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1190.00HUF
  2.98EUR
 • Carp Zoom Fire Shot bojli, 120 g

  fire_shot.jpg

  A jó minősége és fogóssága lehetővé teszi az átlag horgászok számára, hogy felesleges kiadás nélkül megfoghassák álmaik halát. Új termékcsaládunk horgászbarát, mind kiszerelésében, mind árában egyaránt.

  Részletekhez, ízekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:590.00HUF
  1.48EUR
 • Carp Zoom Fluo Pop Ups lebegő bojli

  cz_fluo_popup_2017.jpg

  Fluo Pop Up-ok elsődleges célja, hogy a lehető legattraktívabb, figyelemfelkeltőbb legyen, elüssön mederfenéktől vagy kitűnjön az etetésről. Natúr ízben, vegyes színösszeállításban kerül forgalomba. Előnye, hogy mivel semleges ízű, ezért kedvenc arománkkal illetve dippünkkel ízesíthetjük. Nagyobb felhajtóerővel és ellenálló képességgel rendelkezik az új összetételnek köszönhetően. Könnyen fűzhető, ennek ellenére, tartós-strapabíró csali.

  Kiszerelés: 50 g (egységár: 29800 Ft/kg)

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1490.00HUF
  3.73EUR
 • Carp Zoom Giant pontyozó és harcsázó bojli

  cz_CZ1592.jpg

  Ki ne ismerné a régi klasszikus mondást, miszerint “nagy csali, nagy hal”. Főleg a kisebb méretű pontyokkal gazdagon telepített vízekben van jelentősége annak, hogy szelektáljuk a horgunkhoz érkező halakat. Ebben segít a 40 milliméter átmérőjű Carp Zoom Giant bojli, mely nem csak méretével, de beltartalmi értékeivel, ízanyagaival és a felhasznált attraktánsokkal is a nagytestű pontyok ízlésének kedvez. Mivel vér, máj és halas kivitelben készül, ezért a kapitális pontyok mellet a harcsa horgászata alkalmával is eredményesen használható. Kiváló alternatíva olyan horgászoknak, akik kifejezetten kapitális pontyokra és harcsákra horgásznak.

  Kiszerelés: 300 g (egységár: 5633,33 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1690.00HUF
  4.22EUR
 • Carp Zoom Magnet-X bojli

  cz_magnet_x_boilie.jpg

  Magas minőségű bojli, mely kiváló alapanyagok valamint hosszú hatásmechanizmusú aromák felhasználásával készül. Textúrájának köszönhetően tökéletes horog csalinak, de etetésre használva mág-nesként vonzza a halakat, így extra csalogató hatást érhetünk el. Olyan horgászoknak ajánljuk, akik kevés időt tudnak a vízparton tölteni, de ennek ellenére szeretnének tartalmas, kapitális halakban gazdag élményhez jutni.

  Kiszerelés: 800 g (egységár: 2737,50 Ft/kg)

  Részletekhez, méretekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2190.00HUF
  5.47EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Harcsa Mega bojli

  cz_catfish_mega_boilie.jpg

  A Catfish Mega pelletek mellett mára elérhetők a harcsáknak szánt nagy méretű bojlik is. A csalik a hatékony felhő effektus mellett vér-máj és vár-hal ízvilágban kerülnek csomagolásra, ami egyértelműen a harcsák kedvence. Mivel a Catfish Mega Bojlik az íz-, illat- és felhő hatást sokáig biztosítják, olyan helyzetekre ajánljuk, ahol adott esetben sokat kell várni a harcsakapásra és nem javasolt a sűrű csalifrissítés.

  Kiszerelés: 50 g (egyégár: 29800 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1490.00HUF
  3.73EUR
 • Carp Zoom Premium Natural Boilie horogcsali

  cz_CZ9292.jpg

  Magas állati fehérje tartalmának és a vízben oldódó  aminó kivonatnak köszönhetően kimondottan fogós csali, így tökéletes választás kapásszegény, kis halsűrűségű és vadvizeken is. Gyártása során prémium minőségű alapanyagok kerülnek bele, kimagasló beltartalmi értékkel rendelkezik. Méret: 18 mm

  Kiszerelés: 120 g (egységár: 8249,99 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:990.00HUF
  2.48EUR
 • Carp Zoom Premium Natural Boilie, könnyített horogcsali

  cz_CZ9247.jpg

  Kikönnyített végszerelék készítéséhez, nagy felhajtó erővel rendelkező bojlicsalád. Tökéletes választás kapásszegény, kis halsűrűségű és vadvizeken, mert az óvatos halak is szinte ellenállás nélkül szippanthatják fel. Kimagasló beltartalmi értékkel rendelkezik. Magas állati fehérje tartalmának és a vízben oldódó  aminó kivonatnak köszönhetően kimondottan fogós csali. Méret: 18 mm

  Kiszerelés: 100 g (egységár: 9900,00 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:990.00HUF
  2.48EUR
 • Carp Zoom Rapid Weekend bojli, 2,5 kg

  cz_rapid_weekend_boilie.jpg

  Etetéshez, de minőségénél fogva horog alá is használható bojlik azoknak a horgászoknak, akik rövidebb időt, például egy hétvégét töltenek vízparton, ezáltal egy gyors hatásmechanizmusú bojli elengedhetet-len az eredményes horgászat eléréséhez. Optimális 2,5 kg-os kiszerelésben kapható, verhetetlen áron. Egy csomagban több íz és méret is fellelhető.

  Kiszerelés: 2,5 kg (egységár: 1996 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:4990.00HUF
  12.47EUR
 • Carp Zoom Rapid Weekend bojli, 5 kg

  cz_rapid_weekend_boilie.jpg

  Etetéshez, de minőségénél fogva horog alá is használható bojlik azoknak a horgászoknak, akik rövidebb időt, például egy hétvégét töltenek vízparton, ezáltal egy gyors hatásmechanizmusú bojli elengedhetet-len az eredményes horgászat eléréséhez. Optimális 2,5 kg-os kiszerelésben kapható, verhetetlen áron. Egy csomagban több íz és méret is fellelhető.

  Kiszerelés: 5 kg (egységár: 1798 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:8990.00HUF
  22.48EUR
 • Carp Zoom Superb Pop Up lebegő bojli

  cz_superb_popup.jpg

  Egyik legújabb továbbfejlesztett Pop Up bojlink. Vízbe érkezés után intenzív aroma és színfelhőt képez, amit folyamatosan bocsájt ki magából, intenzitásából nem veszít, így minden hal számára ellenállhatatlan… Emellett megnöveltük a felhajtóerőt, így lebegőképességét hosszú ideig megőrzi, ZigRig-es horgászatra különösen ajánlott. Állagát tekintve gumiszerű (szivacsos), jól bírja a fűzőtű használatát, ellenáll az apróhalak támadásainak. Versenykörülmények között is eredményesen alkalmazható. Nagyobb, 100 méter feletti dobásokat is kiválóan bírja.

  Kiszerelés: 40 g (egységár: 37250 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1490.00HUF
  3.73EUR