Carp Zoom bojlik

Etetőanyagok, pelletek, bojlik » Carp Zoom termékek » Carp Zoom bojlik

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Carp Zoom Act-X bojli

  cz_act_x_bojli_1.jpg

  Magas minőségű alapanyagokból készített, minden igényt kielégítő bojli. A megfelelő arányú fehérje mix, az aminosavak és az aromák intenzíven csalogatják és hosszú időn át táplálkozásra ingerlik a pontyot.

  Kiszerelés: 800 g (egységár: 2187,50 Ft/kg)

  Részletekhez, ízekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!
   

  Ár:1750.00HUF
  5.42EUR
 • Carp Zoom Amur Grass Carp Pop Ups bojli - CZ7927

  amur_grass_carp_popup.jpg

  Amúros pop-up bojli. Kiszerelés: 80 g (egységár: 16875 Ft/kg)

  Ár:1350.00HUF
  4.18EUR
 • Carp Zoom Amur Grass Carp bojli - CZ7910

  amur_grass_carp_bojli.jpg

  Amúros bojli. Kiszerelés: 800 g (egységár: 3487,50 Ft/kg)

  Ár:2790.00HUF
  8.65EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition könnyített duo color vajsavas lebegő csali

  cz_method_nbc.jpg

  A Feeder Competition Method Wafters vajsavas csalik bicolor változata. A természetes eredetű vajsav mára a pontyhorgászat leghatékonyabb attraktorának mondható. Ezek a csalik különösen felmelegedett vízben ellenállhatatlanok a pontyok számára, hiszen ekkor a halak szinte bolondulnak érte. A Method Duo Wafters NBC csalikat vajssavas ízben, és a két leginkább figyelemfelkeltő élénk színkombinációban (lila-fehér és pink-fehér) kínáljuk, így színük akár változó fényviszonyok mellett is látványosan elüt az etetanyagszőnyeg árnyalatától. A Method Duo Wafters NBC-t a legkedvelebb 9 és 11 mm-es méretekben kínáljuk, amik a legsokoldalúbban használható csaliméretek.  

  Kapható méretek: 9 mm vagy 11 mm

  Kiszerelés: 13 g (egységár: 65384,62 Ft/kg)

  Részletekhez, színekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:850.00HUF
  2.63EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition könnyített duo lebegő csali

  cz_method_lime_mix.jpg

  A Wafters, azaz kritikusan kiegyensúlyozott csalik az elmúlt évek legnagyobb áttörését jelentették a method feederes horgászatban, hiszen a megfelelő méretű horoggal és csalitüskével kombinálva a legóvatosabb halakat is be tudjuk velük csapni. Ezek a gondos fejlesztő munkával megtervezett csalik éppen csak akkora lebegő képességgel rendelkeznek, hogy egy csalitüske vagy a megfelelő horog a fenék közelben tartsa a csalit, de a legkisebb szippantásra is fellibbenjen onnan. Íly módon sokkal több kapást érhetünk el! Különlegességnek számít a Wafters csalik duó változata. Ezek a csalik a legfogósabb iz és színkombinációkban és 9 mm-es méretben kerülnek forgalomba. Elsősorban csalitüskés vagy hajszálelőkés horgászathoz ajánljuk. Méret: 9 mm.

  Kiszerelés: 13 g (egységár: 65384,62 Ft/kg)

  Részeletkehz és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:850.00HUF
  2.63EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition könnyített lebegő csali

  cz_cz8685.jpg

  A Wafters, azaz kritikusan kiegyensúlyozott csalik nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen a megfelelő horoggal kombinálva a legóvatosabb halakat is be tudjuk vele csapni. A lényege, hogy csak akkora lebegő képességgel rendelkezik, hogy egy csalitüske vagy a horog képes fenéken tartani a csalit. Sokkal több kapást érhetünk el, hiszen olyan halakat is megfoghatunk, amik az etetőanyagban túrkálva véletlenül szívják fel a csalit. A balanszírozás mellett másik fő tulajdonsága, hogy a gyártás során nagy mennyiségű aromát és festéket kapott, így vízbeérést követően látványos szín és aromafelhőt bocsát ki magából. Elsősorban hajszálelőkés vagy csalitüskés módszerhez ajánlott.

  - Méret: 6 mm vagy 9 mm
  - Kiszerelés: 13 g (egységár: 65384,62 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:850.00HUF
  2.63EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition könnyített vajsavas lebegő csali

  cz_cz8739.jpg

  A Feeder Competition Method Wafters vajsavas változata. A természetes eredetű vajsav a pontyhorgászat egyik leghatékonyabb attraktora. A csalik különösen a felmelegedett vizekben ellenállhatatlanok a pontyok számára. A Method Wafters NBC csalik „virítanak” az etetőanyag szőnyegen, hiszen élénk színekben kerülnek forgalomba.

  - Méret: 6 mm, 9 mm vagy 11 mm
  - Kiszerelés: 13 g (egységár: 65384,62 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:850.00HUF
  2.63EUR
 • Carp Zoom Fire Shot bojli, 120 g

  fire_shot.jpg

  A jó minősége és fogóssága lehetővé teszi az átlag horgászok számára, hogy felesleges kiadás nélkül megfoghassák álmaik halát. Új termékcsaládunk horgászbarát, mind kiszerelésében, mind árában egyaránt.

  Részletekhez, ízekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:550.00HUF
  1.71EUR
 • Carp Zoom Fluo Pop Ups lebegő bojli

  cz_fluo_popup_2017.jpg

  Fluo Pop Up-ok elsődleges célja, hogy a lehető legattraktívabb, figyelemfelkeltőbb legyen, elüssön mederfenéktől vagy kitűnjön az etetésről. Natúr ízben, vegyes színösszeállításban kerül forgalomba. Előnye, hogy mivel semleges ízű, ezért kedvenc arománkkal illetve dippünkkel ízesíthetjük. Nagyobb felhajtóerővel és ellenálló képességgel rendelkezik az új összetételnek köszönhetően. Könnyen fűzhető, ennek ellenére, tartós-strapabíró csali.

  Kiszerelés: 50 g (egységár: 25800 Ft/kg)

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1290.00HUF
  4.00EUR
 • Carp Zoom Magnet-X bojli

  cz_magnet_x_boilie.jpg

  Magas minőségű bojli, mely kiváló alapanyagok valamint hosszú hatásmechanizmusú aromák felhasználásával készül. Textúrájának köszönhetően tökéletes horog csalinak, de etetésre használva mág-nesként vonzza a halakat, így extra csalogató hatást érhetünk el. Olyan horgászoknak ajánljuk, akik kevés időt tudnak a vízparton tölteni, de ennek ellenére szeretnének tartalmas, kapitális halakban gazdag élményhez jutni.

  Kiszerelés: 800 g (egységár: 2612,50 Ft/kg)

  Részletekhez, méretekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2090.00HUF
  6.48EUR
 • Carp Zoom Mini Pop Up Mini lebegő bolji

  cz_mini_pop_up_2017.jpg

  Lebegő bojlik sikere megkérdőjelezhetetlen, ezért alkottuk meg Pop Up bojlik mini változatát. Különböző szín és ízesítésének köszönhetően az év bármely időszakában eredményesen használhatjuk. Új összetételének következtében egy sokkal attraktívabb, megnövelt felhajtóerejű bojlit kaptunk, amit hosszú ideig képes megőrizni. Használhatjuk szimplán vagy duplán csalizva, az utóbbinál érdemes különböző színűeket használni a minél nagyobb kontraszt érdekében, így sokkal figyelemfelkeltőbb lesz. Méret: 10 mm.

  Kiszerelés: 50 g (egységár: 23000 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1150.00HUF
  3.56EUR
 • Carp Zoom Pop Up Lebegő bojli Zig Rig szerelékhez

  cz_pop_up_2017.jpg

  Vannak helyzetek, amikor a fekvő csalik sorra csődöt mondanak, képtelenség kapást elérni. Ilyenkor nyerő megfoldás lehet a Pop Up csalik használata, ami elemelkedik a mederfenéktől, így jóval figyelemfelkeltőbbé válik csalink. Különböző szín és ízesítésének köszönhetően az év bármely időszakában eredményesen használhatjuk. Új összetételének következtében egy sokkal attraktívabb, megnövelt felhajtóerejű bojlit kaptunk, amit hosszú ideig képes megőrizni, így akár ZigRig-szerelékes, vízközti horgászatkor is hatékonyan működik. Használhatjuk szimplán vagy duplán csalizva, az utóbbinál érdemes különböző színűeket használni a minél nagyobb kontraszt érdekében, így sokkal figyelemfelkeltőbb lesz. Könnyen fűzhető, ennek ellenére, tartós-strapabíró csali. Méret: 16 mm.

  Kiszerelés: 50 g (egységár: 21800 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1090.00HUF
  3.38EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Harcsa Mega bojli

  cz_catfish_mega_boilie.jpg

  A Catfish Mega pelletek mellett mára elérhetők a harcsáknak szánt nagy méretű bojlik is. A csalik a hatékony felhő effektus mellett vér-máj és vár-hal ízvilágban kerülnek csomagolásra, ami egyértelműen a harcsák kedvence. Mivel a Catfish Mega Bojlik az íz-, illat- és felhő hatást sokáig biztosítják, olyan helyzetekre ajánljuk, ahol adott esetben sokat kell várni a harcsakapásra és nem javasolt a sűrű csalifrissítés.

  Kiszerelés: 50 g (egyégár: 27000 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1350.00HUF
  4.18EUR
 • Carp Zoom Rapid Weekend bojli, 2,5 kg

  cz_rapid_weekend_boilie.jpg

  Etetéshez, de minőségénél fogva horog alá is használható bojlik azoknak a horgászoknak, akik rövidebb időt, például egy hétvégét töltenek vízparton, ezáltal egy gyors hatásmechanizmusú bojli elengedhetet-len az eredményes horgászat eléréséhez. Optimális 2,5 kg-os kiszerelésben kapható, verhetetlen áron. Egy csomagban több íz és méret is fellelhető.

  Kiszerelés: 2,5 kg (egységár: 1796 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:4490.00HUF
  13.92EUR
 • Carp Zoom Rapid Weekend bojli, 5 kg

  cz_rapid_weekend_boilie.jpg

  Etetéshez, de minőségénél fogva horog alá is használható bojlik azoknak a horgászoknak, akik rövidebb időt, például egy hétvégét töltenek vízparton, ezáltal egy gyors hatásmechanizmusú bojli elengedhetet-len az eredményes horgászat eléréséhez. Optimális 2,5 kg-os kiszerelésben kapható, verhetetlen áron. Egy csomagban több íz és méret is fellelhető.

  Kiszerelés: 5 kg (egységár: 1658 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:8290.00HUF
  25.70EUR
 • Carp Zoom Superb Pop Up lebegő bojli

  cz_superb_popup.jpg

  Egyik legújabb továbbfejlesztett Pop Up bojlink. Vízbe érkezés után intenzív aroma és színfelhőt képez, amit folyamatosan bocsájt ki magából, intenzitásából nem veszít, így minden hal számára ellenállhatatlan… Emellett megnöveltük a felhajtóerőt, így lebegőképességét hosszú ideig megőrzi, ZigRig-es horgászatra különösen ajánlott. Állagát tekintve gumiszerű (szivacsos), jól bírja a fűzőtű használatát, ellenáll az apróhalak támadásainak. Versenykörülmények között is eredményesen alkalmazható. Nagyobb, 100 méter feletti dobásokat is kiválóan bírja.

  Kiszerelés: 40 g (egységár: 32250 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1290.00HUF
  4.00EUR