Elektronikus számla - 2021

Hírek » Elektronikus számla - 2021

Elektronikus számla, jótállási szabályok változása:

2021. Január 1.-től a Fogas Horgászboltban és a Velence 2005 Horgász Egyesület esetében is elektronikus számlázásra állunk át, hogy ezzel is óvjuk a környezetünket.

Az új rendszer beállítása megtörtént. A számlákat, legyen az készpénzes, utánvétes vagy bármilyen online fizetési móddal ellátott, minden esetben elsődlegesen a vásárláskor megadott email címre továbbítjuk. Papír alapú számlát csak az üzletünkben és csak a vásárló kifejezett kérésére nyomtatunk. A számlák a Számlázz.hu rendszerével készülnek és automatikusan emailben továbbításra kerülnek. Átutalásos fizetési mód esetén a díjbekérő szintén elektronikusan kerül továbbításra.

2021-től a jótállási szabályok is módosultak, ennek részletei az ÁSZF-ünkben már megtalálhatók. Az általunk kiállított (nem gyártói) jótállási jegyek szintén elektronikus formában kerülnek csak továbbításra az idei évtől.

Mind a számlákat, mind a jótállási jegyeket elegendő letöltve digitálisan megőrizni. Óvjuk a környezetünket és csak a legszükségesebb esetben nyomtassuk ezeket a dokumentumokat.

Az online számlázással párhuzamosan bevezetésre került a weboldalunkon az online bankkártyás fizetés is, függetlenül a PayPal rendszerétől. Az alábbi kártyatípusokkal van lehetőség fizetést kezdeményezni az általunk kiküldött online díjbekérőn keresztül:

- Visa
- Visa Electron
- Visa V-Pay
- Maestro
- Maestro PayPass
- Mastercard
- Mastercard Electronic
- Mastercard PayPass

A fizetés biztonságos csatornán, a Borgun B-Payment rendszerén keresztül történik.

Üdvözlettel:

A Fogas Horgászbolt és a Velence 2005 HE csapata