Népszerű termékek

Spro és Team Feeder orsók

Orsók » Nyeletőfékes orsók » Spro és Team Feeder orsók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Team Feeder Big River LCS orsó

  tf_2528-560.jpg

  Az új TEAM FEEDER Big River LCS orsócsalád erejét és életrevalóságát, a megfelelő helyeken elhelyezett 7+1 golyóscsapággyal, az erősített belső szerkezettel, illetve rotorral garantáljuk. Az optimális méretű hajtókarral kiegészülve ez a szerkezet méltó ellenfele lehet a legnagyobb folyóvízi halaknak is! Fontos szempont volt, hogy a vastagabb 0,30-0,35 mm átmérőjű zsinórokból is (amely lehet fonott vagy monofil egyaránt), minimum 200-300 méter ráférjen az orsók dobjára. Így már eséllyel tudjuk felvenni a küzdelmet egy kapitális dunai nyurga ponttyal, vagy egy megállíthatatlanul menekülő tiszai amurral. Az orsó főfékrendszere elől kapott helyet, míg hátul lehet a nyeletőféket bekapcsolni. Folyóvízen különösen hasznos és javasolt a nyeletőfék használata, mert (ha be van kapcsolva) egy vehemensen kapó hal sem tudja felszerelésünket vízbe rántani. Persze a nyeletőfékerő is szabályozható a végén található tekerőgombbal, így az csak akkor szólal meg, amikor a hal húzza, nem pedig a sodrás.

  Az új River LCS orsók számos kiváló technikai tulajdonsággal rendelkeznek, ahogyan azt egy modern és minőségi feeder orsótól joggal várhatják el a felhasználók:
  - L.C.S. - Line Control System - Nyeletőfék-rendszer
  - K.C.D. – Kevlar Cloth Dragwasher – Hosszú élettartamú kevlár féklamellák
  - A.C.R. – Airlite Carbo Rotor – Könnyített, kiegyensúlyozott rotor
  - L.P.S. – Line Protection System – Zsinór-aláfutást gátló rendszer
  - A.D.S. – Aluminium Deep Spool – Alumínium mély dob
  - D.S.L – Double Steel Line Clip – Dupla fém zsinórklipsz
  - L.B.A. – Long Life Bail Arm – 3X erősségű acél felkapókar
  - G.H.B. – Graphite-Hybrid Body – Grafit-Hybrid orsótest
  - P.R.B. – Protected Roll Bearing – Zárt házas tűgörgős csapágy
  - B.B.R. – Ball Bearing Line Roller – Csapágyazott zsinórvezető görgő
  - CNC Handle – Forgácsolt fém hajtókar

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:31990.00HUF
  79.97EUR
 • Team Feeder Carp Fighter LCS Pro orsó

  tf_2532-460.jpg

  - Precízebben állítható első főfék rendszer, illetve hátsó nyeletőfék, melyek egyaránt 100%-osan por- és cseppállóak
  - Megerősített, masszív ház és rotor, amely még strapabíróbbá teszi az orsót, kiegyenlített, sima futást biztosítva
  - Megerősített tengely
  - A vékony, acéldrót felkapókart egy erősített, cső felkapókarra cseréltük
  - A hajtókart, a hajtókar végét, és orsótestben található hajtókar-rögzítőcsavart is újra cseréltük
  - Nagyméretű, ergonomikus hajtókar fogantyú
  - Új kialakítású, szélesebb dob, távdobó kilépő éllel
  - A csapágyak száma (3+1) nem változott, de ezek minősége is egy lényegesen magasabb szintet üt meg
  - Anti-twist rendszer, amely meggátolja a zsinór csavarodását
  - Alumínium távdobó dob
  - Forgácsolt fém hajtókar
  - Dupla fém zsinórklipsz
  - Csapágyazott zsinórvezető görgő
  - S-Curve zsinórfektető rendszer
  - Grafit-Hybrid orsótest
  - Végtelen visszaforgásgátló
  - Az orsó illesztése és ezen keresztül a használati értéke is lényegesen jobb lett

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:17990.00HUF
  44.98EUR
 • Team Feeder Fighter Carp LCS orsóAjánlott

  spro_team_feeder_carp_fighter_lcs_2503.jpg

  A rendkívül sikeres Team Feeder botszéria után végre kaphatóak a Team Feeder orsócsalád egyes darabjai.

  - 3+1 golyóscsapágy
  - LCS nyeletfékrendszer
  - végtelen visszaforgásgátló
  - aluminium feeder dob
  - kiegyensúlyozott rotor
  - forgácsolt fém hajtókar
  - dupla fém zsinórklipsz
  - csapágyazott zsinórvezető görgő
  - erősített felkapókar
  - S-Curve zsinórfektető rendszer
  - grafit-hybrid orsótest

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:13490.00HUF
  33.73EUR
 • Team Feeder Long Cast LCS orsó

  tf_long_cast_lcs_4500.jpg

  A By Döme TEAM FEEDER orsócsalád egyike legújabb tagja a Long Cast LCS 5500. A már évek óta kapható Long Cast 5500, a távoli horgászatok során nagyon kedvelt és bevált modell, amely egy nyeletőféket is helyettesítő gyorsfékkel van ellátva. Ennek a lényege, hogy egyetlen fordulattal nyitható és zárható. Azonban sokan kérték és hiányolták a hagyományos, hátul elhelyezkedő nyeletőfékes változatot is. Nem volt más dolgunk, mint ezt is elkészíteni. Lássuk, mit tud ez az orsó! Első és legfontosabb tulajdonsága, hogy távdobásra született! Egyik fő ismérve a nagy átmérőjű dob, amelyről ellenállás nélkül tud leperegni a legerőteljesebb dobás során is a főzsinór, ráadásul a nagy dobátmérő sokkal kíméletesebb a főzsinórhoz is, nem töri azt meg, illetve sokkal kisebb a gubancveszély. Ehhez ideális ez 67 mm átmérőjű dob. A hosszú távon is megbízható, stabil működés érdekében csigás dobemelő szerkezet került az orsó belsejébe, amelyet csak a legjobb minőségű és nagy teherbírásra tervezett orsók kaphatnak meg. Az orsó tökéletes zsinórképét szintén ez a dobemelő rendszer garantálja. Az orsóban található két nagyon fontos további újítás is. Az egyik a rotorfék, mely nyitott felkapókarnál blokkolja a rotor elfordulását, megakadályozva ezzel a felkapókar dobás közbeni, véletlen visszacsapódását, míg a másik a dob alatt található „gubancgátló keret”, amely meggátolja a főzsinór dob alá tekeredését. Mellesleg a nagy dob ellenére, nem kell 1000 métert feleslegesen felcsévélni, hogy tele legyen. 300 méter 0,20 mm vastag zsinórral feltölthető ez a távdobó nagyágyú! Az előd és az új Long Cast orsók dobjai természetesen kompatibilisek, teljesen azonos méretűek, egymással variálhatók. A Long Cast LCS 5500 súlya meglepően csekély, robosztus felépítése és komoly belső műszaki tartalma ellenére mindössze 590 g. Ezt olyan apró trükkökkel sikerült elérni, mint a dobban elhelyezett könnyítő lyukak. Az orsó első fő-fékrendszere a hagyományos hosszú utas és gyorsfék között van. Azaz nem 1, hanem 2,5-3 fordulattal nyitható és zárható teljesre. Sokkal finomabban hangolható, mint elődjének fékrendszere. A nyeletőféket az orsó hátsó részén lehet bekapcsolni, ekkor válik szabadonfutóvá. A nyeletőfékerőt szintén a végén található tekerőgombbal lehet szabályozni. Ezen orsók dobján is, mint az összes By Döme TEAM FEEDER orsón 2 db zsinórklipsz található, amely kettő kiakasztást tesz lehetővé.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:35990.00HUF
  89.97EUR
 • Team Feeder Master Carp LCS Pro orsó

  tf_master_carp_pro_2511.jpg

  A méltán népszerű előd továbbfejlesztett, korszerűbb változata a Master Carp LCS Pro. Az új orsó alapvetően megőrizte az előd főbb külső jellegzetességeit, azonban mégis történt néhány fontos újítás! Elsősorban vadonatúj - A.C.R. – Airlite Carbo Rotor-t ami jóval kiegyensúlyozottabb futást, illetve könnyebb kezelhetőséget eredményez. A másik a szélesebb dob kialakítás amivel nagyobb zsinórbehúzást, illetve lényegesen nagyobb dobótávolságot érhetünk el vele. A dobótávolságot ugyancsak növeli a dobon kiképzett speciális kilépő él, ami által dobáskor igen könnyen pereg le a zsinór. Az orsóház, illetve az elnyűhetetlen, nagyon masszív és strapabíró szerkezet megmaradt. Ez az elmúlt 3 évben már kiállta a horgászok próbáit, nem véletlenül az egyik legkedveltebb orsónk a Master Carp!

  - Csapágyszám: 5+1
  - Zárt házas tűgörgős csapágy
  - Csapágyazott zsinórvezető görgő
  - Grafit-Hybrid orsótest
  - Hosszú élettartamú kevlár féklamellák
  - Könnyített kiegyensúlyozott rotor
  - Zsinór-aláfutást gátló rendszer
  - Alumínium távdobó dob
  - Dupla fém zsinórklipsz
  - Acél felkapókar
  - Forgácsolt fém hajtókar

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!
   

  Ár:26990.00HUF
  67.47EUR
 • Team Feeder Pearl Carp orsó

  team_feeder_2507.jpg

  A By Döme TEAM FEEDER orsócsalád egyike legújabb, 2018-ban forgalomba került tagja a Pearl Carp széria. Az orsóink fogyási statisztikáját és vásárlóink szokásait figyelembe, egyértelműen az látszódik, hogy Magyarországon a nyeletőfékes orsók viszik a prímet, 10-ből 7-8 horgász a nyeletőfékes modellt választja. A legnagyobb számban eladott, legsikeresebb orsónk a By Döme TEAM FEEDER Carp Fighter LCS orsócsalád, melyet sok ezer horgász használ nagy megelégedéssel. Ennek a sikerén felbuzdulva úgy gondoltuk, készíttetünk egy még modernebb kivitelű, felturbózott változatot. Az új Pearl Carp orsó különleges dizájnnal, pontosabban fehér alapszínnel és fekete kiegészítő színekkel készül. Az orsó első fő-fékrendszere a hagyományos hosszú utas, precízen hangolható fékrendszer, amely 3 fordulattal zárható és nyitható teljesen. A nyeletőféket az orsó hátsó részén lehet bekapcsolni, ekkor válik szabadonfutóvá. A nyeletőfékerőt szintén a végén található tekerőgombbal lehet szabályozni. Ezen orsók dobján is, mint az összes By Döme TEAM FEEDER orsón 2 db zsinórklipsz található, amely kettő kiakasztást tesz lehetővé.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:16490.00HUF
  41.23EUR