Hírlevél

Vízkezelők

Akvarisztika, kerti tó kellékek » Vízkezelők

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Tetra Aqua Safe

  TetraAqua_AquaSafe.jpg

  Új összetételű vízelőkészítő folyadék természetes biopolimerek és nyomelemek felhasználásával. A kemény, agresszív csapvizet a halak számára megfelelő akváriumvízzé alakítja, megköti a klórt és a nehézfémeket, és összetételének köszönhetően segít a vízi élővilág kialakulásában. Jód, magnézium és B-vitamin tartalma növeli a halak vitalitását, csökkenti stresszérzékenységüket. Édes és tengervízhez egyaránt alkalmazható.

  Részletekhez és kiszereléshez kattintson a termék nevére!

  Ár:1100.00HUF
  3.67EUR
 • Tetra Aqua Safe Goldfish

  aqua_safe_goldfish.jpg

  Az AquaSafe speciális változata arany- és hidegvízi halak részére. Természetes biopolimerek és nyomelemek felhasználásával. A kemény, agresszív csapvizet a halak számára megfelelő akváriumvízzé alakítja, megköti a klórt és a nehézfémeket, és összetételének köszönhetően segít a vízi élővilág kialakulásában. Édes és tengervízhez egyaránt alkalmazható.

  Részletekhez és kiszereléshez kattintson a termék nevére!

  Ár:1000.00HUF
  3.33EUR
 • Tetra Bactozym 10 kapszula - 140257

  bactozym.jpg

  Vízelőkészítő kapszula, mely azonnali bioaktivitást biztosít a szűrőben és az akváriumban. Segíti a nitrifikáló baktériumok működését, melyek az ammónia és a nitrit lebontását végzik. Revitalizálja a gyógyszeres kezelés miatt meggyengült hasznos mikroorganizmusokat. Édes és tengervízhez egyaránt alkalmazható. Kiszerelés: 10 db (egységár: 295 Ft/db)

  Ár:2950.00HUF
  9.84EUR
 • Tetra Crystal Water

  crystal_water.jpg

  Gyorsan és biztonságosan megtisztítja az akvárium vizét, megszünteti a felhősödést. Nem szükséges a KH ellenőrzése, bármely szintnél használható, 2-3 órán belül látható eredményt biztosít.

  Részletekhez és kiszereléshez kattintson a termék nevére!

  Ár:1350.00HUF
  4.50EUR
 • Tetra Easy Balance

  easy_balance.jpg

  Segítségével a víz PH, KH, valamint foszfát tartalma megbízhatóan stabil szinten tartható, ez gátolja az algaképződést is. Csökkenti a nitrát-tartalmat és a hirtelen savasság-csökkenés lehetőségét. Tartalmaz létfontosságú vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. Használatával akár 6 hat hónapig is fenntartható az akvárium biológiai egyensúlya, ha megfelelő szűréstechnikával és kialakult vízi élővilággal rendelkezünk.

  Részletekhez és kiszereléshez kattintson a termék nevére!

  Ár:1050.00HUF
  3.50EUR
 • Tetra Nitrate Minus

  nitrate_minus.jpg

  Édesvízi és tengeri akváriumok nitráttartalmának hosszantartó csökkentésére szolgáló folyékony vízkezelő szer. Alkalmazásával a víz minősége jelentősen és hosszú távon javul. Gátolja az algaképződést a táplálékul szolgáló anyagok megkötésével.

  Részletekhez és kiszereléshez kattintson a termék nevére!

  Ár:990.00HUF
  3.30EUR
 • Tetra Nitrate Minus Pearls 100 ml - 123373

  nitrate_minus_pearls.jpg

  Édesvízi és tengeri akváriumok nitráttartalmának hosszantartó csökkentésére szolgáló granulátum. Természetes úton fejti ki hatását, gátolja az algaképződést, akár 12 hónapon keresztül. Szükség szerint növelhető az adagolt mennyiség akár a javasolt kétszereséig, minden mellékhatás nélkül.

  Kiszerelés: 100 ml (egységár: 19000 Ft/l)

  Ár:1900.00HUF
  6.33EUR
 • Tetra Safe Start

  aqua_safe_start.jpg

  Élő baktériumtenyészetet tartalmaz, így biológiailag aktív környezetet hoz létre. lehetővé teszi az új akváriumoknál a halak azonnali betelepítését, jelentősen csökkenti a víz ammónia és nitrittartalmát. Hasznos regeneráló szer gyógyszeres kezelés után.

  Részletekhez és kiszereléshez kattintson a termék nevére!

  Ár:1500.00HUF
  5.00EUR
 • Tetra Toru Min

  toru_min.jpg

  Természetes tőzegkivonatot tartalmazó vízkezelő folyadék. Trópusi fekete vizet biztosít természetes úton az akváriumban. Gátolja az algásodást, a víz kristálytiszta barna színt kap. Segíti a növények fejlődését a makro- és nyomelem tartalmának köszönhetően.

  Részletekhez és kiszereléshez kattintson a termék nevére!

  Ár:1500.00HUF
  5.00EUR
 • Tetra Vital

  tetra_vital.jpg

  Jódot és természetes B-vitamint tartalmazó készítmény, mely növeli a halak vitalitását, biológiailag kiegyensúlyozott környezetet biztosít. Összetételének köszönhetően segíti a mikroorganizmusok és a növények fejlődését.

  Részletekhez és kiszereléshez kattintson a termék nevére!

  Ár:1500.00HUF
  5.00EUR
 • TetraAqua pH / KH Minus 250 ml-es vízkezelő szer - 140288

  ph_kh_minus.jpg

  Édesvízi akvárium optimális PH és KH értékének beállítására szolgáló folyékony vízkezelő szer. Tartósan csökkenti a PH és KH értékeket, ideális trópusi vízminőséget biztosít. Segíti a növények fejlődését CO2 felszabadításával, akut ammónia mérgezés kezelésére is kiváló. Édes és tengervízhez egyaránt alkalmazható.

  Kiszerelés: 250 ml (egységár: 12800 Ft/l)

  Ár:3200.00HUF
  10.67EUR
 • TetraAqua pH / KH Plusz 250 ml-es vízkezelő szer - 243545

  ph_kh_plus.jpg

  Könnyen és biztonságosan használható, por formájú vízkezelő szer az édes- és tengervízi akváriumok optimális PH és KH értékének beállításához (ajánlott pl. sügeres akváriumokhoz és más, magas pH és KH értékeket igénylő fajtáknál). Tengervízi akváriumok KH veszteségének kiegyenlítéséhez.

  Kiszerelés: 250 ml (egységár: 8000 Ft/l)

  Ár:2000.00HUF
  6.67EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com