Hírlevél

Van den Eynde etetőanyagok

Etetőanyagok, pelletek, bojlik » VDE, Bait-Tech termékek » Van den Eynde etetőanyagok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Van Den Eynde Basic Mix etetőanyag - 4044-1

  vde_basic_mix.jpg

  Sárgás színű keszegező etetőanyag. Összetételéből adódóan minden keszegfajta megtalálja számára kedvenc csemegét.

  Kiszerelés: 1 kg (egységár: 750 Ft/kg)

  Ár:750.00HUF
  2.50EUR
 • Van Den Eynde Expo etetőanyag - 00105

  vde_expo.jpg

  Nehéz,nagy szemcseméretű jól tapadó piros színű etetőanyag. Csak a fenéken fejti ki hatását. Piros színe miatt hamar felkelti a halak érdeklődését. Szemcseméretéből adódóan sokáig a horgászhely közelében tartja a halakat ponty,dévér és compó horgászatára ajánlott. Álló és folyó-vízre egyaránt megfelelő.

  Kiszerelés: 1 kg (egységár: 1250 Ft/kg)

  Ár:1250.00HUF
  4.17EUR
 • Van Den Eynde G5 etetőanyag - 16222

  vde_scothorne_etetoanyag.jpg

  Már a 2010-es év második felében piacra dobták az Ötszörös világbajnok Alan Scotthornnal közösen kifejlesztett verseny etetőanyagot. Elsősorban keszegfélék horgászatára ajánlott versenykörülmények között. A tesztelési időszak alatt számtalan angliai versenyen sikerült diadalmaskodni használatával. Mivel Angliában a versenyeken a feederbot használata is engedélyezett olyan mixet kellett alkotni, ami egyaránt megfelel úszós és feederes horgászatra is. A feederkosárban is kitűnően bizonyított gyors oldodóképessége és hatékony csalogatóképessége miatt. A finom aromásított lisztek azonnal elkezdenek oldódni a fenékre érés után és a finom szemcsék nagy területen eloszlódnak a vízfenék közelében . A halak finom érzékszerveikkel azonnal beazonosítják a vízben lebegő szemcséket és az etetés köré csoportosulnak. Mivel magas tápértéke van kisebb mennyiség használatával is eredményesek, lehetünk nem kell olcsó etetőanyagokat kilószám beszórni. A finomra őrölt összetevők miatt a horgászhelyre csalt halak elsőnek a horogcsalit veszik fel.

  Kiszerelés: 2 kg (egységár: 1250 Ft/kg)

  Ár:2500.00HUF
  8.34EUR
 • Van Den Eynde Gold Pro etetőanyag - 00057

  vde_gold_pro.jpg

  Szenzációs keszegező etetőanyag. Szinte minden keszegfélére eredményesen használhatjuk. A vízben jól oldódik és aromájával már messziről odacsalja a halakat.

  Kiszerelés: 1 kg (egységár: 1250 Ft/kg)

  Ár:1250.00HUF
  4.17EUR
 • Van Den Eynde Hi-Pro Carp etetőanyag - 00120

  vde_hipro_carp.jpg

  A leghatékonyabb pontyos eledelek egyike.Durva szemcsemérete /préselt kukorica és különböző magvak/és erős aromásítása nagyon vonzó a pontyok számára.Különlegessége,hogy az intenzív illatát akkor érezzük meg igazán,amikor megnedvesítjük,így vízbe kerülve azonnal kifejti csalogató hatását. Világos színe miatt bármilyen felmelegedő vagy nyári vízen az etetőanyag keverék alapjául is szolgálhat. Kukoricapogácsa hozzáadagolásával, tovább növelhető a beltartalmi értéke és még vonzóbb lesz a pontyok számára.

  Kiszerelés: 1 kg (egységár: 1250 Ft/kg)

  Ár:1250.00HUF
  4.17EUR
 • Van Den Eynde Marine Green Shell etetőanyag - 2302

  vde_marine_green_shell.jpg

  Finomra őrölt halliszt , kagyló liszt és tengeri rák liszt keveréke ez az etetőanyag. Begyúrás után rendkívül jól tapad ezért ólomra nyomva is kiválóan dobható. A fenékre érve azonban egyszerűen felrobban és azonnal hatalmas finomszemcsés felhőt, képez a horog csali körül. Ebben a felhőben a pontyok sokkal bátrabban táplálkoznak. Mivel fehérje tartalma több mint 60% ezért aprószemcséi ellenére a pontyok megfelelő tápanyaghoz jutnak, ezért nem hagyják ott az etetésünket de, amint rátalálnak a nagyobb méretű horog csalira azonnal beszippantják azt . A legtökéletesebb állagot akkor tudjuk elérni ha CSL folyadékkal keverjük be.

  Kiszerelés: 1 kg (egységár: 1400 Ft/kg)

  Ár:1400.00HUF
  4.67EUR
 • Van Den Eynde Pellet Feed etetőanyag - 4024

  vde_pellet_feed.jpg

  A tömény fehérjebázisnak köszönhetően, rendkívül tartalmas keverék. Magas fehérjetartalmát több, különös gonddal kiválogatott darált pelletnek köszönheti. Annak ellenére, hogy rendkívül kalóriadús, mégsem okoz teltség érzetet a halaknak. Ráadásul étvágygerjesztő és emésztést segítő adalékok is megtalálhatók benne. A keverék további különlegessége, hogy igen jól tapad, de mégis nagyon gyorsan és egyenletesen oldódik. Szemcsemérete a pontyos etetőanyaghoz képes meglepően finom. De ez nem véletlen! A finom, apró szemcsék, a vízben lényegesen jobban és gyorsabban oldónak, mint a nagy durva összetevők. Pont ezért, nagyon agresszíven terjed nedves közegben, és a víz alatti áramlatok segítségével lényegesen messzebbről a horgászhelyünk közelébe csalja a halakat, mint bármilyen egyéb pontyos kaja.

  Kiszerelés: 800 g (egységár: 1813 Ft/kg)

  Ár:1450.00HUF
  4.83EUR
 • Van Den Eynde Record Zilver etetőanyag - 00111

  vde_record_zilver.jpg

  Europa egyik legismertebb dévérező etetőanyaga. Sárgás színe kellemes illata már messziről felkelti a halak éreklődését. Rendkívül jól szétszelektálja a dévéreket és pontyokat az apróhalaktól. A fenéken rendkívül gyorsan oldódik. Nagyméretű sárgás szemcséi ugyan felkelti a halak érdeklődését azonban nem laktatják őket.

  Kiszerelés: 2 kg (egységár: 1250 Ft/kg)

  Ár:2500.00HUF
  8.34EUR
 • Van Den Eynde Secret etetőanyag - 00106

  vde_secret.jpg

  Önmagában használva nagyon nehéz és eléggé ragadós etetőanyag. Más etetőanyagokkal keverve viszont csodákra képes. Főleg mély tavakban és folyóvízekben használatos ahol a nagyobb testű halakat szét akarjuk választani a nagy mennyiségű kisebb halaktól. Dévér,ponty,bodorka és compó horgászatára eredményes.

  Kiszerelés: 1 kg (egységár: 1250 Ft/kg)

  Ár:1250.00HUF
  4.17EUR
 • Van Den Eynde Super Carp Strawbery etetőanyag - 00040

  vde_super_carp_eper.jpg

  Epres ízesítésű pontyos etetőanyag. Magas aromatartalma miatt bármely évszakban kíválóan működik. Durva szemcsenagysága miatt a nagyobb testű halakat is sokáig helyben tartja. Etetőkosaras horgászatnál is kimagasló eredményeket érhetünk el használatával.

  Kiszerelés: 1 kg (egységár: 1250 Ft/kg)

  Ár:1250.00HUF
  4.17EUR
 • Van Den Eynde Super Match etetőanyag

  vde_super_match.jpg

  Alan Scotthorn által kifejlesztett etetőanyag. Főleg matchbotos horgászatra ajánlott. Sötét változata akkor előnyös amikor a halak óvatosan kapnak mert jól beleolvad a sötét aljzat környezetébe. A fenéken jól oldódik és az oldódás után rögtön kifejti hatását.

  Kiszerelés: 1 kg (egységár: 1250 Ft/kg)

  Színek:
  - fekete - 00092
  - barna - 00093

  Ár:1250.00HUF
  4.17EUR
 • Van Den Eynde Super Roach etetőanyag - 00046

  vde_super_roach.jpg

  A lehülő késő őszi és téli, valamint a jégolvadás utáni hideg vizek ideális keszeges etetőanyaga. Bodorkára,karikakeszegre,dévérekre kíváló. Magas tápértékű de könnyen emészthető adalékokból készült,a hideg vizekre legjobban bevált fűszeres aroma keverékkel.Sötét színe a letisztult vizekben sem hat riasztólag a halakra.

  Kiszerelés: 1 kg (egységár: 1250 Ft/kg)

  Ár:1250.00HUF
  4.17EUR
 • Van Den Eynde Turbo etetőanyag

  vde_turbo.jpg

  A 2007-es Velence-tavi világbajnokságon evvel az etetőanyaggal lett aranyérmes az olasz válogatott. A legtöbb keszegfélére eredményesen használható. Secret etetőanyag adagolásával tudjuk az oldódását lassítani ha az víz áramlása azt kívánja. Fekete színű változata hideg illetve felmelegedő vizekre ajánlott míg a barna változat egész évben használható.

  Kiszerelés: 2 kg (egységár: 1250 Ft/kg)

  Színek:
  - barna - 001131
  - fekete - 001130

  Ár:2500.00HUF
  8.34EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com