Van den Eynde etetőanyagok

Etetőanyagok, pelletek, bojlik » VDE, Bait-Tech termékek » Van den Eynde etetőanyagok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Van Den Eynde G5 etetőanyag

  vde_scothorne_etetoanyag.jpg

  Már a 2010-es év második felében piacra dobták az Ötszörös világbajnok Alan Scotthornnal közösen kifejlesztett verseny etetőanyagot. Elsősorban keszegfélék horgászatára ajánlott versenykörülmények között. A tesztelési időszak alatt számtalan angliai versenyen sikerült diadalmaskodni használatával. Mivel Angliában a versenyeken a feederbot használata is engedélyezett olyan mixet kellett alkotni, ami egyaránt megfelel úszós és feederes horgászatra is. A feederkosárban is kitűnően bizonyított gyors oldodóképessége és hatékony csalogatóképessége miatt. A finom aromásított lisztek azonnal elkezdenek oldódni a fenékre érés után és a finom szemcsék nagy területen eloszlódnak a vízfenék közelében . A halak finom érzékszerveikkel azonnal beazonosítják a vízben lebegő szemcséket és az etetés köré csoportosulnak. Mivel magas tápértéke van kisebb mennyiség használatával is eredményesek, lehetünk nem kell olcsó etetőanyagokat kilószám beszórni. A finomra őrölt összetevők miatt a horgászhelyre csalt halak elsőnek a horogcsalit veszik fel.

  Kiszerelés: 2 kg (egységár: 1445 Ft/kg)

  Kapható típusok:
  - barna - 16222
  - fekete - 16224

  Ár:2890.00HUF
  7.22EUR
 • Van Den Eynde Gold Pro etetőanyag - 00057

  vde_gold_pro.jpg

  Szenzációs keszegező etetőanyag. Szinte minden keszegfélére eredményesen használhatjuk. A vízben jól oldódik és aromájával már messziről odacsalja a halakat.

  Kiszerelés: 1 kg (egységár: 1350 Ft/kg)

  Ár:1490.00HUF
  3.73EUR
 • Van Den Eynde Hi-Pro Carp etetőanyag - 00120

  vde_hipro_carp.jpg

  A leghatékonyabb pontyos eledelek egyike.Durva szemcsemérete /préselt kukorica és különböző magvak/és erős aromásítása nagyon vonzó a pontyok számára.Különlegessége,hogy az intenzív illatát akkor érezzük meg igazán,amikor megnedvesítjük,így vízbe kerülve azonnal kifejti csalogató hatását. Világos színe miatt bármilyen felmelegedő vagy nyári vízen az etetőanyag keverék alapjául is szolgálhat. Kukoricapogácsa hozzáadagolásával, tovább növelhető a beltartalmi értéke és még vonzóbb lesz a pontyok számára.

  Kiszerelés: 1 kg (egységár: 1350 Ft/kg)

  Ár:1490.00HUF
  3.73EUR
 • Van Den Eynde Super Carp Strawbery etetőanyag - 00040

  vde_super_carp_eper.jpg

  Epres ízesítésű pontyos etetőanyag. Magas aromatartalma miatt bármely évszakban kíválóan működik. Durva szemcsenagysága miatt a nagyobb testű halakat is sokáig helyben tartja. Etetőkosaras horgászatnál is kimagasló eredményeket érhetünk el használatával.

  Kiszerelés: 1 kg (egységár: 1350 Ft/kg)

  Ár:1490.00HUF
  3.73EUR
 • Van Den Eynde Turbo etetőanyag

  vde_turbo.jpg

  A 2007-es Velence-tavi világbajnokságon evvel az etetőanyaggal lett aranyérmes az olasz válogatott. A legtöbb keszegfélére eredményesen használható. Secret etetőanyag adagolásával tudjuk az oldódását lassítani ha az víz áramlása azt kívánja. Fekete színű változata hideg illetve felmelegedő vizekre ajánlott míg a barna változat egész évben használható.

  Kiszerelés: 2 kg (egységár: 1445 Ft/kg)

  Színek:
  - barna - 001131
  - fekete - 001130

  Ár:2890.00HUF
  7.22EUR