Hírlevél

Shimano pergető botok

Horgászbotok » Pergető botok » Shimano pergető botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano Alivio DX pergető bot

  shimano_alivio_dx_saldx.jpg

  Az Alivio DX pergetőbotok még karcsúbbak és gyorsabb akciójúak lettek, mint elődjeik. Az XT-30-as grafitból készülő blank Shimano Hard Lite vezetőgyűrűkkel van felszerelve. A bot tetszetős festése és parafa nyele igényes megjelenést kölcsönöz számára.

  - Anyaga: XT30 karbon
  - Shimano Hardlite gyűrűk
  - DPS orsótartó
  - EVA és parafa nyél

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:8690.00HUF
  28.97EUR
 • Shimano Antares BX Spinning horgászbot

  antares-bx-spin.jpg

  Kifejleszteni egy botot, ami kimondva kimondatlanul egy piaci standard, nagyon nehéz, de a Shimanonak sikerült. Egy új anyag alkalmazásával már semmi sem lehetetlen. Íme az új Antares pergető bot. Összehasonlítva a régebbi modellekkel, ez sokkal könnyebb, köszönhetően a híres bioszálas anyagnak, ami sokkal nagyobb erőt biztosít a botnak, mint valaha. Teljesen új, gyönyörű design jellemzi a botot, valamint a nagyszerű Tartós parafa (Power Cork) markolat, a Fakövület (Fossil Wood) orsómarkolat. A gyűrűk eredeti Fuji SIC gyűrűk. A termékcsalád olyan széles, hogy akármilyen horgászathoz találunk magunknak alkalmas botot.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:101200.00»32600.00HUF
  108.69EUR
 • Shimano Aspire BX Spinning horgászbot

  aspireBXspin.jpg

  Hogy bizonyítsuk be, hogy egy botot a pergető technika mérföldkövének tekintünk? Ez valóban nem könnyű, de mi a Shimanonál hozzászoktunk az ilyen kihívásokhoz. Mindenekelőtt a fantasztikus bioszálat használtuk fel a bottest megalkotásánál. Ez meglepő ellenállóképességet, rendkívüli rugalmasságot és verhetetlen dobási képességet jelent. Ezt követően kívánságunkra a Fuji mérnökei kifejlesztették a Low Rider vezetőgyűrűket, hogy a dobóképességet tovább javíthassuk, végül a botot elláttuk a Tartós parafa (Power Cork) nyéllel, amit a Fakövület (Fossil Wood) orsótartóval kombináltunk. Ennek eredményeképpen olyan bot született, mely a mérnöki teljesítmény csúcsa, melyet minden horgász magasra értékel.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:81400.00»48900.00HUF
  163.03EUR
 • Shimano Bassterra XT pergető bot

  shimano_bassterra_xt.jpg

  A Bassterra egy darabból készült, hihetetlen vékony, nagynyomású karbon bottesttel rendelkezik. A közepesen gyors akciójú bot kiválóan alkalmas a hagyományos villantókkal és kis méretű wobblerekkel történő pergető horgászatra, de a drop shot és vertikális jig horgászatra is tökéletes. Rövid osztott nyelű szivacs/parafa markolat és Fuji gyűrűsor jellemzi.


  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:30090.00HUF
  100.32EUR
 • Shimano Beast Master BX Spinning horgászbot

  beastmaster_bx_spinning.jpg

  Ismét egy csodálatos botsorozatot alkottunk a Beastmaster családban, ami mára a megfizethető, ugyanakkor erős és magas teljesítményű horgászbotok szinonímájává vált. A hatalmas választék, amely 29 különböző méretű és erősségű horgászbotot jelent, egészen egyszerűen utolérhetetlen. Kettő, négy és ötrészes modellek az 1,65 méterestől a 3,6 méteres hosszúságig lefedik a pregető botok egész palettáját. Az XT60 karbon és bioszál összetételű bottestre Shimano Hardlite vezetőgyűrűket szereltünk. Egyes típusokhoz választható kiegyensúlyozók is kaphatók. A Vibra Spot orsótartók különleges fogást biztosítva meggyőzik önt arról, hogy mennyire gyorsreagálásúak ezek a horgászbotok. Ezt a legközelebbi horgászboltban ki is próbálhatja! Ha perget, akkor legyen egy Beast Master-e!

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:47300.00»18600.00HUF
  62.01EUR
 • Shimano Beast Master DX Spinning botAjánlott

  shimano_beastmaster_dx_spinning.jpg

  A Beasmaster széria progresszív akciója biztosítja a könnyű és kontrolálható csalivezetést. A botot Fuji Improved Hard gyűrűkkel szerelték, melyek rendkívül kíméletesen bánnak a zsinórral.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:28690.00»25400.00HUF
  84.68EUR
 • Shimano Beast Master EX SPG pergető bot

  shimano_beast_master_ex.jpg

  A Beast Master szériák mindig is a kiváló ár-érték arányukról voltak híresek. Az új EX sorozatban sem változott egy a tényező, hiszen mind megjelenésében, mind pedig minőségében a prémium kategóriát idézi. XT-60-as grafit és Biofibre keverékéből készül a bottest, mely így igen könnyű, emellett meglepően erős – a blankon Fuji gyűrűsor fut végig.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:25890.00HUF
  86.32EUR
 • Shimano Catana CX Telespin pergető bot

  shimano_catana_cx_telespin.jpg

  - új GEOFIBRE  + XT30/40 grafit
  - ergonómikusan kialakított VIBRA SPOT orsótartó
  - SHIMANO hardlite gyűrűsor
  - módosított gyűrűkiosztás

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:11290.00HUF
  37.64EUR
 • Shimano Catana DX pergető bot

  shimano_catana_dx_spin.jpg

  A bot grafit-, és geoszálak kombinációjából épül fel, míg a markolat kapott egy Vibra Spot elnevezésű újítást, ami olyan felület a nyéltagon, melyre ujjunkat ráhelyezve lényegesen érzékenyebben érezzük a csali mozgását.

  Tulajdonságai:
  - XT30/40 grafit + geoszál anyag
  - ergonómikusan kialakított VIBRA SPOT orsótartó
  - SHIMANO rozsdamentes acél hardlite gyűrűsor
  - módosított gyűrűkiosztás
  - parafa nyél

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:10290.00HUF
  34.31EUR
 • Shimano Diaflash AX Spinning Light pergető bot

  shimano_diaflash_ax_light_spin.jpg

  A Diaflash botteste úgy lett megtervezve, hogy érzékeny és gyors spiccével a legóvatosabb kapások és rezdülések is észrevehetők legyenek vele. Rövid szállítási hossza nagyon előnyös, míg kemény bottokja tökéletesen megvédi a botot akár a hosszabb utazások során is. Nagynyomással előállított karbon bottest és Fuji gyűrűsor jellemzi.

  Tulajdonságai:
  - Anyaga: HPC200 & Biofibre
  - Orsótartó: Fuji IPS
  - Gyűrűk: Fuji K-Type Alconite
  - Nyél borítás: EVA

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:53390.00HUF
  178.00EUR
 • Shimano Diaflash STA horgászbot

  diaflash_st_a.jpg

  Annak ellenére, hogy a sorozat árfekvése alacsonyabb, mint XT-A társáé, mégsem mondhatjuk, hogy a Diaflash ST-A sorozat híján lenne a legújabb, élenjáró fejlesztéseknek. Shadow Diaflash és Dyna Butt technológiával készült XT100 karbon és a bioszálból alkotott bottest, Ti-Lite hardlite vezetőgyűrűk, egyedi Shimano orsótartó és tetszőlegesen állítható ellensúly jellemzi ezt a magas minőségű horgászbotot, amely készen álla csatára bármilyen hallal, ami az útjába kerül. A hatalmas méretválaszték mellett a 21 tagú botcsalád néhány hosszabb darabját három és négyrészes változatban készítettük el, hogy kedvezzünk azoknak a horgásztársainknak, akik utazásaik során sem szeretnék otthon hagyni a horgászbotot.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:38200.00»17200.00HUF
  57.34EUR
 • Shimano Exage Spinning horgászbot

  shimano_exage_spinning_bot.jpg

  Az Exage széria egy jól kiegyensúlyozot, erős pergető bot család. A legújabb technológiákkal, geoszálas anyagból készül. A tökéletes dobás érdekében a széria minden méretét Fuji gyűrűkkel szerelték.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:21800.00»12100.00HUF
  40.34EUR
 • Shimano Fireblood pergető botAjánlott

  shimano_fireblood_spin.jpg

  A Fireblood Spinning egy ízig-vérig felsőkategóriás pergetőbot, mely mind megjelenésében, mind pedig minőségében ezt a tényt támasztja alá. Csodálatosan kidolgozott Biofibre bottest, Fuji Alconite gyűrűk és ergonomikus, Fireblood design orsótartó jellemzi. Széles méretválasztéka lefedi az itthoni körülményeket, legyen szó wobblerrel, vagy gumival történő horgászatokról.

  Tulajdonságai:
  - Anyaga: C400 & Biofibre & Toray Nanoalloy
  - Orsótartó: Shimano Custom
  - Gyűrűk: Fuji Titanium KR-Type SIC
  - Nyél borítás: EVA

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:110090.00HUF
  367.04EUR
 • Shimano Force Master BX Spin pergető bot

  shimano_force_master_spin.jpg

  A Forcemaster mindig is egy széles méretválasztékú, kedvező áru botcsalád volt. A rajta található vörös és fekete motívumok tökéletesen illeszkednek a Shimano orsók többségéhez. Ez a pergető bot már a magasabb árkategóriájú pálcák tulajdonságaival rendelkezik, hiszen Biofibre bottest és Fuji gyűrűsor jellemzi. Számos horgászmódszerhez ideális választás.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:19890.00HUF
  66.31EUR
 • Shimano Lesath AX Spinning horgászbot

  lesath_ax_spinning.jpg

  A 2009-re továbbfejlesztett, Power leather nyéllel és a Fakövület (Fossilwood) Clicker orsótartóval felvértezett Lesath továbbra is a technológia, a kivitelezés és a teljesítmény csúcsán áll a pergető botok világában. Az XT400-as karbon és bioszál (Biofibre) felhasználásával megalkotott, 22 különböző erősségű botot felvonultató Lesath család minden elképzelhető feladatra tartogat megfelelő horgászbotot. A Fuji SiC titánium vezetőgyűrűvel, gravírozott zárókupakkal és SAS (Shimano Alignment System) rendszerrel ellátott botokat szénszálas védőcsőben szállítjuk. A kétrészes botok tagjai zárókupakkal vannak ellátva, s a pillekönnyű (109 gramm), 1,8 m hosszúságú változattól, amely ideális az apró, 3-14 grammos műcsaliti használatához- egészen a 3,3 méteres „medveölőig'' megvásárolhatók.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:154400.00»82300.00HUF
  274.39EUR
 • Shimano Nasci AX Spin horgászbot

  shimano_nasci_ax_spin_snasax.jpg

  Tulajdonságai:
  - XT-60 Carbon + bioszál
  - sós és édes vizi horgászathoz egyaránt alkalmazható
  - osztott neoprény nyél

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:31100.00»17700.00HUF
  59.01EUR
 • Shimano Nexave DX Powergame horgászbot

  shimano_nexave_dx_power_game.jpg

  Kimondottan sós vízre tervezett, kitűnő ár/érték arányú pergető bot. Anyaga XT-60 karbon, Hardlite gyűrűkkel szerelve.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:25490.00»17700.00HUF
  59.01EUR
 • Shimano Speed Master CX Spin pergető botAjánlott

  shimano_speed_master_cx_spin.jpg

  A Speedmaster botok ötvözik a tradícionális megoldásokat és a modern fejlesztéseket és számos horgászmódszernél használhatóak. A bottest nagynyomású karbon és bioszálak kombinációja. Fuji Alconite gyűrűk, karbon berakású orsótartó és eredeti portugal parafa kellemzi.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:42090.00HUF
  140.33EUR
 • Shimano Sustain pergető bot

  shimano_sustain_ssus.jpg

  A Sustain egy könnyű pergető bot extra gyors spicc akcióval a pontos dobásokért és a műcsali vezetésének a tökéletes ellenőrzése érdekében. Az éles fekete és ezüst színek együttese tökéletesen illeszkedik a Sustain pergető orsóhoz. A gyönyörű látványt a Fuji K típusú gyűrűk teszik teljessé.

  - Anyaga: HPC200 karbon és bioszál
  - Fuji K-Type gyűrűk
  - VBS orsótartó
  - EVA nyélborítás

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:47390.00HUF
  158.00EUR
 • Shimano Technium Spinning pergető bot

  shimano_technium_spin_2017.jpg

  Az új Technium sorozat első ránézésre csodálatos színeivel fogja meg az embert. Legyünk őszinték, habár vásárlásnál a bot használhatósága a fő szempont, az első benyomások is fontosak, a külsőnek is tetszeni kell. Ami a blankot illeti XT200-as karbonból készül, mely rendkívül erős, emellett igen könnyű bottestet eredményezett. Gyors akciójú botok, melyek bármilyen pergető technikához alkalmasak lehetnek. Fuji Alconite gyűrűsor, EVA markolat és Fuji orsótartó emeli az alapból minőségi blank fényét.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:31490.00HUF
  104.99EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com