Predator-Z lágy műcsalik

Wobblerek, műcsalik » Carp Zoom Predator-Z termékek » Predator-Z lágy műcsalik

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus Centipede Killer műcsali

  cz_centipede_killer.jpg

  Víziféreg utánzat mely majd minden része önállóan mozog, vibrál. 4cm-es kialakításának köszönhetően valódi UL csali, az a típus, ami akkor kerül elő, ha már az összes sokezres csali csődöt mond! Ezek a vízi rovarok az összes hal táplálékát képezik, így bármilyen hal kapására számíthatunk. Elsősorban mikrojiggel javasoljuk használni, lassan, fenéken pöcögtetett vezetéssel. Mint minden O Plus csali, ez is halas aromát kapott. Célhal: sügér, kősüllő elsősorban de bármilyen hal kapására számíthatunk.

  - Méret: 4 cm
  - Kiszerelés: 10 db/csomag (egységár: 109 Ft/db)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1090.00HUF
  3.38EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus Crawbug műcsali

  cz_oplus_crawbug.jpg

  Ahogy fejlődik a pergő horgászat, úgy fejlődik vele a modern műcsali gyártás is! Ezek a gumi-kreatúrák a legmodernebb alapanyagokból, lágy de harapásálló gumikból készültek. A lágyság igazán fontos, hiszen ezeket a kicsi csalikat el kell tudni indítani! Az apró csápok, lábak, ollók mind-mind külön mozgást végeznek, ezzel hihetetlen módon vibrálnak a vízben! Használhtjuk klasszikus mikro-jiges módszerrel, de akár drop-shoton felkínálva is eredményesek lehetünk! Az igazán profik építhetnek belőle egy UL-texas riget is. Célhal: csapósügér, jász, domolykó, vörösszárnyú, csuka. Mivel a vízben élő férgek, rákok gyakorlatilag az összes halnak természetes téplálékai, így bármi (!) felveheti a csalit, akár olyan hal is melyre egyáltalán nem számítottunk!

  Kiszerelés: 6 db/csomag (egységár: 115 Ft/db)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:690.00HUF
  2.14EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus Ducking Killer műcsali

  cz_ducking_killer.jpg

  Ducking Killer Extra mozgású, 9cm-es gumihal család, mely lassú vezetés mellett vertikális impulzusok kibocsájtására is alkalmas a kacsalábra emlékeztető farok kialakításnak köszönhetően. Mind hagyományos jiggel, mind offset horoggal eredményesen használható de akár drop shot technikával is vezethető. A gumihal nagy méretű 3D szemeket kapott, ezzel is extra kapás ingert kiváltva a ragadozókból. Mint minden OPlus csali, ez is anyagában ízesített, hal aromát kapott. Célhal: csuka, süllő. Méret: 9 cm

  Kiszerelés: 5 db/csomag (egységár: 170 Ft/db)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:850.00HUF
  2.63EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus Longtail Killer műcsali

  cz_longtail_killer.jpg

  Extra elvékonyodó farok és plusz vibrációt keltő hátúszó jellemzi ezt a 10 cm-es gumihalat. A vékony testnek köszönhetően nagyon lassú bevontatás mellett is szépen csóvál a viszonylag kis farok korong ellenére. Ez ideálissá teszi erős folyókon történő horgászatra is, a csali nem fog túlveretni. Kialakítása lehetővé teszi mind a jiges, mind a rejtett horgos felhasználást is. OPlus csalikra jellemző hal ízesítést kapott. Célhal: elsősorban süllő, kősüllő de számíthatunk csuka kapásra is. Méret: 10 cm

  Kiszerelés: 5 db/csomag (egységár: 298 Ft/db)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1490.00HUF
  4.62EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus Mini Dancer műcsali

  cz_oplus_mini_dancer.jpg

  Igen lágy, mikro gumihal. A 3cm-es méretének köszönhetően tökéletesen utánozza az úgynevezett „babahalat”, melyet az ivadékok közül a leginkább felkelti az összes, (!) tehát nem csak a ragadozó halak figyelmét. A gumihal lágyságának köszönhetően már igen lassú csalivezetés mellett is szépen csóvál a farokrész, és ez azért fontos, mert az ivadékok nem a gyors úszásukról ismerhetők fel! Elsősrban dropshot módszerhez javasoljuk, de vezethetjük akár mikrojiggel is a fenék közelében! Célhal: bármi, ami a gumihalunktól nagyobb fel fogja venni! Sügér, pisztráng, domolykó, jász, csuka, balin, süllőfélék, stb.

  Kiszerelés: 10 db/cs (egységár: 56 Ft/db)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:560.00HUF
  1.74EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus Offspring Tail Killer műcsali

  cz_offspring_tail_killer.jpg

  5 cm-es babahal utánzat, elvékonyodó villás farokkal. A lágy anyagának köszönhetően annak ellenére, hogy ez alapvetően egy no action csali, kisebb jigekkel eredményesen használhatjuk a tavaszi felmelegedő vizekben. A legfogósabb azonban dropshot technikával szélvizeken, lassabb patakokban. Hal ízesítést kapott. Célhal: kősüllő, sügér, a tavaszi időszakban bármilyen ragadozó hal. Méret: 5 cm.

  Kiszerelés: 5 db/csomag (egységár: 298 Ft/db)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1490.00HUF
  4.62EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus Ribbed Killer műcsali

  cz_ribbed_killer.jpg

  Bordázott testű gumihal család. Extra lágy anyagának köszönhetően mind álló-, mind folyóvízen sikeresen használható. A gumihal teste gyárilag kapott egy offset horgot rejtő bemetszést, így akár erősen akadós, hínaras vagy köves pályán is eredményesen használhatjuk rejtett horoggal. A bordáknak köszönhetően extra vibrációt kelt illetve az O Plus csalikra jellemző hal aromát is hosszabb ideig megtartja. Célhal: csuka, süllő, kősüllő, harcsa.

  Kiszerelés: 5 db/csomag (egységár: 138 Ft/db)

  Részletekhez, színekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:690.00HUF
  2.14EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus SF-Mouse műcsali

  cz_sf_mouse.jpg

  Az egérúszás egész évben várt esemény a harcsahorgászok körében. Ezen időszak legfogósabb műcsalija ez a topwater (víz felszíni) csali. Tökéletesen utánozza a két part között úszó egeret, így garantáltan számíthtunk a harcsák támadására. Vezetése egyszerű, lassú, de folyamatos vontatással húzzuk, nincs szükség pöcögtetésre, rángatásra és megállításra sem! Könnyedén elhúzható tökleveles részen is, hiszen rejtett horgai miatt nem fog elekadni! Saját tesztjeink során a harcsa mellett nem egyszer levette a pisztrángsügér is, de egér-invázió esetén számíthatunk csuka támadására is.

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1290.00HUF
  4.00EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus Shad Killer műcsali

  cz_shad_killer.jpg

  Klasszikus küsz utánzat többféle méretben. Extra lágy anyagú de mégis tartós, a ragadozó fogaknak jól ellenálló gumihal, mely mint minden Oplus csali, ez is egy anyagában ízesített hal aromát kapott. Elsősorban jiggel vagy cheburashkával javasoljuk használni fenéken, de számítsunk kapásra sűllyedés közben is! Célhal süllő, kősüllő, csuka, pisztránsügér.

  Kapható méretek: 10 cm, 12 cm

  Kiszerelés: 5 db/cs (egységár: 218 Ft/db)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1090.00HUF
  3.38EUR