Hírlevél

Predator-Z lágy műcsalik

Wobblerek, műcsalik » Carp Zoom Predator-Z termékek » Predator-Z lágy műcsalik

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Carp Zoom Predator-Z Combi Dancer műcsali

  cz_combi_dancer.jpg

  Combi Dancer Rendhagyó plasztik csali, ami egyben ötvözi a gumihal testet és a twister farok kialakítást. A gumihalak mozgásával ellentétben nem jön létre a test oldal irányú mozgása, a twiszter farok egyenletes rezonanciás hullámokat kelt mozgás közben. Vannak esetek, amikor nincsenek étvágyuknál a ragadozók, de egy rendhagyó csalival fel tudjuk kelteni a figyelmüket, és kapásra bírjuk őket.

  Részletekhez, színekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:590.00HUF
  1.97EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus Bombina Frog műcsali

  cz_bombina_frog.jpg

  Unkát imitáló, felszíni csali. Felfelé álló horgai miatt könnyedén áthúzható a növényzet felett. Elsősorban csukára, feketesügérre ajánlott.

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1150.00HUF
  3.83EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus Bufo Frog műcsali

  cz_bufo_frog.jpg

  Varangyot imitáló, felszíni csali. Felfelé álló horgai miatt könnyedén áthúzható a növényzet felett. Elsősorban csukára, feketesügérre ajánlott.

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1150.00HUF
  3.83EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus Crawbug műcsali

  cz_oplus_crawbug.jpg

  Ahogy fejlődik a pergő horgászat, úgy fejlődik vele a modern műcsali gyártás is! Ezek a gumi-kreatúrák a legmodernebb alapanyagokból, lágy de harapásálló gumikból készültek. A lágyság igazán fontos, hiszen ezeket a kicsi csalikat el kell tudni indítani! Az apró csápok, lábak, ollók mind-mind külön mozgást végeznek, ezzel hihetetlen módon vibrálnak a vízben! Használhtjuk klasszikus mikro-jiges módszerrel, de akár drop-shoton felkínálva is eredményesek lehetünk! Az igazán profik építhetnek belőle egy UL-texas riget is. Célhal: csapósügér, jász, domolykó, vörösszárnyú, csuka. Mivel a vízben élő férgek, rákok gyakorlatilag az összes halnak természetes téplálékai, így bármi (!) felveheti a csalit, akár olyan hal is melyre egyáltalán nem számítottunk!

  Kiszerelés: 6 db/csomag (egységár: 99 Ft/db)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:590.00HUF
  1.97EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus Mini Dancer műcsali

  cz_oplus_mini_dancer.jpg

  Igen lágy, mikro gumihal. A 3cm-es méretének köszönhetően tökéletesen utánozza az úgynevezett „babahalat”, melyet az ivadékok közül a leginkább felkelti az összes, (!) tehát nem csak a ragadozó halak figyelmét. A gumihal lágyságának köszönhetően már igen lassú csalivezetés mellett is szépen csóvál a farokrész, és ez azért fontos, mert az ivadékok nem a gyors úszásukról ismerhetők fel! Elsősrban dropshot módszerhez javasoljuk, de vezethetjük akár mikrojiggel is a fenék közelében! Célhal: bármi, ami a gumihalunktól nagyobb fel fogja venni! Sügér, pisztráng, domolykó, jász, csuka, balin, süllőfélék, stb.

  Kiszerelés: 10 db/cs (egységár: 50 Ft/db)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:495.00HUF
  1.65EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus Rana Frog műcsali

  cz_rana_frog.jpg

  Kecskebékát imitáló, felszíni csali. Felfelé álló horgai miatt könnyedén áthúzható a növényzet felett. Elsősorban csukára, feketesügérre ajánlott.

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1150.00HUF
  3.83EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus SF-Mouse műcsali

  cz_sf_mouse.jpg

  Az egérúszás egész évben várt esemény a harcsahorgászok körében. Ezen időszak legfogósabb műcsalija ez a topwater (víz felszíni) csali. Tökéletesen utánozza a két part között úszó egeret, így garantáltan számíthtunk a harcsák támadására. Vezetése egyszerű, lassú, de folyamatos vontatással húzzuk, nincs szükség pöcögtetésre, rángatásra és megállításra sem! Könnyedén elhúzható tökleveles részen is, hiszen rejtett horgai miatt nem fog elekadni! Saját tesztjeink során a harcsa mellett nem egyszer levette a pisztrángsügér is, de egér-invázió esetén számíthatunk csuka támadására is.

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1150.00HUF
  3.83EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com