Pezon Michel pergető botok

Horgászbotok » Pergető botok » Pezon Michel pergető botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Pezon Michel Gunki Choot Cut- Supersize-S bot

  pm_16250.jpg

  A Chooten botsorozat japán Toray bottesteken alapul, amelyek IM és HM karbonból készülnek. Jellemzőjük a bottest karcsúsága és könnyedsége, ugyanakkor nagyon gyorsak és érzékenyek és messzire, pontosan lehet velük dobni. Minden Chooten bot gyors vagy ultragyors felső tesztgörbét fejt ki melynek köszönhetően a csalitól érkező legfinomabb jelek is érzékelhetők. A bottest felső része nagyon érzékeny, míg az alsó egy speciális fonattal van megerősítve, amely elegendő erőt ad a botnak nagy hal fárasztásához. Típustól függően könnyű FUJI gyűrűkkel és mikro gyűrűkkel vannak felszerelve. A orsótartó felépítésének és a bottestre szerelés betétek nélkül történő rögzítésének köszönhetően minden kapást és jelet a csalitól gyönyörűen közvetít. A bot kialakítását egy kettéosztott könnyű markolat egészíti ki parafa és EVA kombinációval, amelynek botvége a tipikus Gunki kivitel. A Chooten Cut Supersize botok erősek, csukák, süllők vagy harcsák horgászatára tervezték őket, különféle nagy csalikhoz.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:106990.00HUF
  267.48EUR
 • Pezon Michel Gunki Choot Cut-Supersize-C bot

  pm_63693.jpg

  A Chooten botsorozat japán Toray bottesteken alapul, amelyek IM és HM karbonból készülnek. Jellemzőjük a bottest karcsúsága és könnyedsége, ugyanakkor nagyon gyorsak és érzékenyek és messzire, pontosan lehet velük dobni. Minden Chooten bot gyors vagy ultragyors felső tesztgörbét fejt ki melynek köszönhetően a csalitól érkező legfinomabb jelek is érzékelhetők. A bottest felső része nagyon érzékeny, míg az alsó egy speciális fonattal van megerősítve, amely elegendő erőt ad a botnak nagy hal fárasztásához. Típustól függően könnyű FUJI gyűrűkkel és mikro gyűrűkkel vannak felszerelve. A orsótartó felépítésének és a bottestre szerelés betétek nélkül történő rögzítésének köszönhetően minden kapást és jelet a csalitól gyönyörűen közvetít. A bot kialakítását egy kettéosztott könnyű markolat egészíti ki parafa és EVA kombinációval, amelynek botvége a tipikus Gunki kivitel. A Chooten Cut SUPERSIZE C Baitcasting botok erősek, erőteljesek és csukák, süllők vagy harcsák horgászatára tervezték őket, különféle nagy csalikhoz.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:90990.00HUF
  227.47EUR
 • Pezon Michel Gunki Chooten Cut-Scan-Jig bot - 39851

  pm_39851.jpg

  A Chooten botsorozat japán Toray bottesteken alapul, amelyek IM és HM karbonból készülnek. Jellemzőjük a bottest karcsúsága és könnyedsége, ugyanakkor nagyon gyorsak és érzékenyek és messzire, pontosan lehet velük dobni. Minden Chooten bot gyors vagy ultragyors felső tesztgörbét fejt ki melynek köszönhetően a csalitól érkező legfinomabb jelek is érzékelhetők. A bottest felső része nagyon érzékeny, míg az alsó egy speciális fonattal van megerősítve, amely elegendő erőt ad a botnak nagy hal fárasztásához. Típustól függően könnyű FUJI gyűrűkkel és mikro gyűrűkkel vannak felszerelve. A orsótartó felépítésének és a bottestre szerelés betétek nélkül történő rögzítésének köszönhetően minden kapást és jelet a csalitól gyönyörűen közvetít. A bot kialakítását egy kettéosztott könnyű markolat egészíti ki parafa és EVA kombinációval, amelynek botvége a tipikus Gunki kivitel. A Chooten Cut SCAN JIG rövidebb, éles és gyors bot, amelyet elsősorban csónakból vagy bellyboatból történő horgászatra terveztek. Kiválóan használható süllő és sügér horgászatához.

  - Hossz: 1,95 m
  - Szállítási hossz: 148 cm
  - Tagok száma: 1+1
  - Súly: 118 g
  - Dobó súly: 7-25 g
  - Akció: Fast Regular

  Ár:88990.00HUF
  222.47EUR
 • Pezon Michel Gunki Chooten Cut-Scan-S bot

  pm_71637.jpg

  A Chooten botsorozat japán Toray bottesteken alapul, amelyek IM és HM karbonból készülnek. Jellemzőjük a bottest karcsúsága és könnyedsége, ugyanakkor nagyon gyorsak és érzékenyek és messzire, pontosan lehet velük dobni. Minden Chooten bot gyors vagy ultragyors felső tesztgörbét fejt ki melynek köszönhetően a csalitól érkező legfinomabb jelek is érzékelhetők. A bottest felső része nagyon érzékeny, míg az alsó egy speciális fonattal van megerősítve, amely elegendő erőt ad a botnak nagy hal fárasztásához. Típustól függően könnyű FUJI gyűrűkkel és mikro gyűrűkkel vannak felszerelve. A orsótartó felépítésének és a bottestre szerelés betétek nélkül történő rögzítésének köszönhetően minden kapást és jelet a csalitól gyönyörűen közvetít. A bot kialakítását egy kettéosztott könnyű markolat egészíti ki parafa és EVA kombinációval, amelynek botvége a tipikus Gunki kivitel. A Chooten Cut SCAN botok rövidebb, éles és gyors botok, amelyeket elsősorban csónakból vagy bellyboatból történő horgászatra terveztek. Kiválóan használhatók süllő és sügér horgászatához.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:81990.00HUF
  204.97EUR
 • Pezon Michel Gunki Chooten Cut-Sharp-C bot

  pm_52744.jpg

  A Chooten botsorozat japán Toray bottesteken alapul, amelyek IM és HM karbonból készülnek. Jellemzőjük a bottest karcsúsága és könnyedsége, ugyanakkor nagyon gyorsak és érzékenyek és messzire, pontosan lehet velük dobni. Minden Chooten bot gyors vagy ultragyors felső tesztgörbét fejt ki melynek köszönhetően a csalitól érkező legfinomabb jelek is érzékelhetők. A bottest felső része nagyon érzékeny, míg az alsó egy speciális fonattal van megerősítve, amely elegendő erőt ad a botnak nagy hal fárasztásához. Típustól függően könnyű FUJI gyűrűkkel és mikro gyűrűkkel vannak felszerelve. A orsótartó felépítésének és a bottestre szerelés betétek nélkül történő rögzítésének köszönhetően minden kapást és jelet a csalitól gyönyörűen közvetít. A bot kialakítását egy kettéosztott könnyű markolat egészíti ki parafa és EVA kombinációval, amelynek botvége a tipikus Gunki kivitel. A Chooten Cut SHARP C Baitcast pergető botok rövidebb, éles és gyors bottestel, csalik széles választékával használhatók. Kiválóan használhatók süllő és sügér horgászatához.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:94490.00HUF
  236.22EUR
 • Pezon Michel Gunki Chooten Cut-Sharp-S bot

  pm_62967.jpg

  A Chooten botsorozat japán Toray bottesteken alapul, amelyek IM és HM karbonból készülnek. Jellemzőjük a bottest karcsúsága és könnyedsége, ugyanakkor nagyon gyorsak és érzékenyek és messzire, pontosan lehet velük dobni. Minden Chooten bot gyors vagy ultragyors felső tesztgörbét fejt ki melynek köszönhetően a csalitól érkező legfinomabb jelek is érzékelhetők. A bottest felső része nagyon érzékeny, míg az alsó egy speciális fonattal van megerősítve, amely elegendő erőt ad a botnak nagy hal fárasztásához. Típustól függően könnyű FUJI gyűrűkkel és mikro gyűrűkkel vannak felszerelve. A orsótartó felépítésének és a bottestre szerelés betétek nélkül történő rögzítésének köszönhetően minden kapást és jelet a csalitól gyönyörűen közvetít. A bot kialakítását egy kettéosztott könnyű markolat egészíti ki parafa és EVA kombinációval, amelynek botvége a tipikus Gunki kivitel. A Chooten Cut SHARP pergető botcsalád rövidebb, éles és gyors bottestel, csalik széles választékával használható. Kiválóan használható süllő és sügér horgászatához.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:92990.00HUF
  232.47EUR
 • Pezon Michel Gunki D.O.T.S-Lure bot

  pm_68826.jpg

  D.O.T.S. pergető bot család. A botot kifejezetten pisztráng horgászatra tervezték, de ugyanakkor sügér vagy jász horgászatára is alkalmas kis csalikkal. A karcsú és nagyon könnyű bottest HMC carbon Toray anyagból készült. Könnyű SIC gyűrűkkel van felszerelve amelyek tökéletes egyensúlyt biztosítanak. A botot minimalista, osztott parafa markolat egészíti ki. Ennek köszönhetően nagyon kényelmesen a tartása és ugyanakkor nagyon jó kapcsolatot tart fenn a bottestel. A D.O.T.S. Lure botok gyorsabb tesztgörbével rendelkeznek, szilárdabb alsó taggal a hosszú és pontos dobásokhoz és kellő erővel is rendelkeznek nagyobb távolságokban történő akasztásokhoz. A felső rész viszont lágyabb, hogy jól csillapítsa fárasztás közben halak kirohanásait és megakadályoza a halvesztést. Ez egy nagyon sokoldalú bottest konstrukció, amely képes támolygó kanalat, körforgó villántót, kisméretű gumi csalikat és kisebb wobblereket kezelni.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:49990.00HUF
  124.97EUR
 • Pezon Michel Gunki D.O.T.S-Spin bot

  pm_71435.jpg

  D.O.T.S. pergető bot család. A botot kifejezetten pisztráng horgászatra tervezték, de ugyanakkor sügér vagy jász horgászatára is alkalmas kis csalikkal. A karcsú és nagyon könnyű bottest HMC carbon Toray anyagból készült. Könnyű SIC gyűrűkkel van felszerelve amelyek tökéletes egyensúlyt biztosítanak. A botot minimalista, osztott parafa markolat egészíti ki. Ennek köszönhetően nagyon kényelmesen a tartása és ugyanakkor nagyon jó kapcsolatot tart fenn a bottestel. A D.O.T.S. Spin botok lágyabb tesztgörbével rendelkeznek és elsősorban folyami pergetésre alkalmasak. Ennek a konstrukciónak köszönhetően tökéletesen megbirkóznak a halakkal még erősebb sodrásban is anélkül, hogy aggódni kellene a halvesztés miatt. Ajánlott kicsi körforgó villantó, támolygó kanál vagy gumi csalik használata.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:46490.00HUF
  116.22EUR
 • Pezon Michel Gunki Finesse Game bot

  pm_57111.jpg

  A Finesse botok kifejezetten gumi csalikkal való horgászatra lettek tervezve. A tökéletesen karcsú karbon bottest SIC gyűrűkkel van ellátva, nagyon gyors spicc tesztgörbével, az alsó tag pedig nagyon merev és tele rejtett erővel. Ragasztott tömör grafitspiccel egészül ki, amely a legfinomabb kapás észlelését és tökéletes csalivezetést biztosít. Nyitott, minimalista osztott markolat EVA és portugál parafa kombinációjával, hogy tökéletesen továbbítsa a csali mozgását. A botok különösen alkalmasak sügér, kis csukák és süllők horgászatára. Finomabb modelleket használhatunk pisztráng horgászatra is.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:19490.00HUF
  48.73EUR
 • Pezon Michel Gunki Ocean Tribes Jig bot - 38591

  pm_38591.jpg

  A Tribes a tengeri pergető botok sorozata, amelyet kifejezetten tőkehalra vagy tengeri sügérre terveztek. Kitűnően működnek a tavakon vagy folyókon történő normál pergetés során is. A japán gyártású HMC karbon bottest FUJI K gyűrűkkel van felszerelve és az alsó részén XMesh karbonfonattal van megerősítve. Tökéletesen kiegyensúlyozott, tartós, de ugyanakkor rendkívül érzékeny. Ergonomikus EVA markolat a kényelmes fogásért. Az Ocean Tribes Jig, alkalmas vertikális pergetésre, nagy csalikkal.

  - Hossz: 1,9 m
  - Dobó súly: 160 g
  - Szállítási hossz: 138 cm
  - Tagok száma: 1+1
  - Parabolikus akció

  Ár:87990.00HUF
  219.97EUR
 • Pezon Michel Gunki Ocean Tribes Rock bot - 38558

  pm_38558.jpg

  A Tribes a tengeri pergető botok sorozata, amelyet kifejezetten tőkehalra vagy tengeri sügérre terveztek. Kitűnően működnek a tavakon vagy folyókon történő normál pergetés során is. A japán gyártású HMC karbon bottest FUJI K gyűrűkkel van felszerelve és az alsó részén XMesh karbonfonattal van megerősítve. Tökéletesen kiegyensúlyozott, tartós, de ugyanakkor rendkívül érzékeny. Ergonomikus EVA markolat a kényelmes fogásért. Az Ocean Tribes Rock, alkalmas kisméretű gumicsalikra és kisebb halak horgászatára.

  - Hossz 2,00 m
  - Dobó súly: 3,5-7 g
  - Szállítási hossz: 105 cm
  - Tagok száma: 2
  - Extra spicc akció

  Ár:75990.00HUF
  189.97EUR
 • Pezon Michel Gunki Ocean Tribes X-Cast bot

  pm_71527.jpg

  A Tribes a tengeri pergető botok sorozata, amelyet kifejezetten tőkehalra vagy tengeri sügérre terveztek. Kitűnően működnek a tavakon vagy folyókon történő normál pergetés során is. A japán gyártású HMC karbon bottest FUJI K gyűrűkkel van felszerelve és az alsó részén XMesh karbonfonattal van megerősítve. Tökéletesen kiegyensúlyozott, tartós, de ugyanakkor rendkívül érzékeny. Ergonomikus EVA markolat a kényelmes fogásért. Az Ocean Tribes X-Cast univerzális botok közepes méretű csali használatára lettek tervezve.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:84490.00HUF
  211.22EUR
 • Pezon Michel Gunki Ocean Tribes X-Power bot

  pm_78268.jpg

  A Tribes a tengeri pergető botok sorozata, amelyet kifejezetten tőkehalra vagy tengeri sügérre terveztek. Kitűnően működnek a tavakon vagy folyókon történő normál pergetés során is. A japán gyártású HMC karbon bottest FUJI K gyűrűkkel van felszerelve és az alsó részén XMesh karbonfonattal van megerősítve. Tökéletesen kiegyensúlyozott, tartós, de ugyanakkor rendkívül érzékeny. Ergonomikus EVA markolat a kényelmes fogásért. Az Ocean Tribes X-Power erős, merev gerincű botok, amelyeket hosszú dobásokra vagy nagy mélységben történő horgászatra terveztek.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:87990.00HUF
  219.97EUR
 • Pezon Michel Gunki Ocean Tribes X-Shot bot

  pm_71542.jpg

  A Tribes a tengeri pergető botok sorozata, amelyet kifejezetten tőkehalra vagy tengeri sügérre terveztek. Kitűnően működnek a tavakon vagy folyókon történő normál pergetés során is. A japán gyártású HMC karbon bottest FUJI K gyűrűkkel van felszerelve és az alsó részén XMesh karbonfonattal van megerősítve. Tökéletesen kiegyensúlyozott, tartós, de ugyanakkor rendkívül érzékeny. Ergonomikus EVA markolat a kényelmes fogásért. Az Ocean Tribes X-Shot botokat távoli dobásokhoz és a partról történő horgászathoz tervezték.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:84490.00HUF
  211.22EUR
 • Pezon Michel Gunki Power Game bot

  pm_43400.jpg

  Az univerzális POWER GAME sorozat High Modul karbonból készült karcsú bottestekre épül, nagy szilárdsággal és gyors akcióval. A bottesteket gondosan választották ki, hogy pontosan megfeleljenek az egyes modellek követelményeinek. A botok könnyű és nagyon erős SIC gyűrűkkel vannak felszerelve (Long Leg Micro Rigs), amelyek garantálják a tökéletes zsinórvezetést és lehetővé teszik a távoli dobásokat. Az egyedülálló Gunki orsótartó elegáns parafával lett kiegészítve, így legfinomabb csali mozgása is érzekelhető.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:28490.00HUF
  71.22EUR
 • Pezon Michel Gunki Power Game-XL Cast bot

  pm_71522.jpg

  A Power Game XL Cast botokat csuka, süllő vagy harcsa horgászatára tervezték, nagyobb csalikkal a baitcast orsóhoz. A bottestek elég erősek a nehéz csali és a nagy halak kezelésére és M1 karbonból készülnek. Megbízható SIC gyűrűkkel vannak ellátva. Ergonomikus orsótartó és EVA markolattal kiegészítve a kényelmes fogás érdekében. A bot tesztgörbe félparabolikus (szemiparabolikus). Ennek köszönhetően a botok képesek pontos és hosszú dobásokat kezelni, elegendő erővel kombinálva a halak fárásztására.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:36490.00HUF
  91.22EUR
 • Pezon Michel Gunki Power Game-XL Spin bot

  pm_16244.jpg

  A Power Game XL Spin botokat csuka, süllő vagy harcsa horgászatára tervezték, nagyobb csalikhoz. A bottestek elég erősek a nehéz csali és a nagy halak kezelésére és M1 karbonból készülnek. Megbízható SIC gyűrűkkel vannak ellátva. Ergonomikus orsótartó és EVA markolattal kiegészítve a kényelmes fogás érdekében. A bot tesztgörbe félparabolikus (szemiparabolikus). Ennek köszönhetően a botok képesek pontos és hosszú dobásokat kezelni, elegendő erővel kombinálva a halak fárásztására.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:33690.00HUF
  84.22EUR
 • Pezon Michel Gunki Reinbo bot

  pm_53024.jpg

  A Reinbo botokat kifejezetten pisztráng horgászatra tervezték. Álóvízre vagy folyóvízre egyaránt alkalmas a használata. Rendkívül karcsú és érzékeny bottest jellemzi őket, parabolikus tesztgörbével. HMC karbonból készül és könnyű SIC gyűrűkkel van ellátva. A bottest alsó része merevebb és gyorsabb. Ennek a kombinációnak köszönhetően a halak jól megakadnak és ezáltal kisebb a halvesztés esélye. A kellemes markolat portugál parafából, meggyfa utánzatból készül és EVA botvéggel egészül ki. A markolat rövidebb, kényelmes és lehetővé teszi az egyszerű egy kézzel történő dobásokat. A legfinomabb modellek különösen alkalmasak gumicsalis horgászatra. A merevebb modellek kis támolygó kanálhoz vagy wobblerekhez alkalmasak.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:39990.00HUF
  99.97EUR
 • Pezon Michel Gunki Skyward-Cast bot

  pm_53272.jpg

  A Skyward botsorozat japán TORAY karbon bottestre épül, amelyeket jelentős karcsúság és könnyedség jellemez. Ezenkívül a spicctől a bot végéig szénszálas X-WRAP fonattal van ellátva, ami növeli az erejét, akciót és különösen az érzékenységét. A bottest japán FUJI gyűrűkkel van felszerelve, amelyek nagyon erősek, könnyűek és tartósak. CAST: baitcast multiplikátoros orsóra tervezet botok.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:47990.00HUF
  119.97EUR
 • Pezon Michel Gunki Skyward-Force bot

  pm_32202.jpg

  A Skyward botsorozat japán TORAY karbon nyersdarabokra épül, amelyeket jelentős karcsúság és könnyedség jellemez. Ezenkívül a bottestet a spiccétől a végéig X-WRAP karbonszállal fonják, ami növeli annak erejét, akció és spicc érzékenységét. A bot japán FUJI gyűrűkkel van felszerelve, amelyek nagyon erősek, könnyűek és tartósak. FORCE változat - hosszabb dobásokra és partról történő, kifejezetten süllő, csuka vagy balin horgászathoz. A FORCE botok speciális megerősített orsótartóval rendelkeznek, amelyet elegáns portugál parafa egészít ki.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:48490.00HUF
  121.22EUR