Pezon Michel lágy műcsalik

Wobblerek, műcsalik » Pezon Michel termékek » Pezon Michel lágy műcsalik

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Pezon Michel Gunki Boogie Craw műcsali

  pm_boogie_craw.jpg

  Legújabb technológiákkal gyártott puha gumi csalik. Tökéletes működésükhöz a legfinomabb gumiból készülnek és különleges aromával vannak átitatva, amely vonzza a rabló halakat. Testükbe inpregnált sót tartalmaznak, hogy hihetőbb ízűek legyenek halak számára. A csalik klasszikus és vertikális vontatásra egyaránt alkalmasak.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2350.00HUF
  5.88EUR
 • Pezon Michel Gunki Bull Frog műcsali

  pm_bull_frog.jpg

  Csali, amely hűen utánozza a békát. A nagy szemek tovább növelik vonzerejét. Metszetek offset horog elhelyezésére az akadókban történő horgászathoz. A békával ideális a part közelében, növények vagy elsüllyedt fák között horgászni. Számos módon helyezhető be klasszikus jig fej, fúrófej vagy offset horog. Ideális csali különösen a csuka horgászatára, de nem veszik el harcsa horgászatakor sem.

  Részletekhez, színekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:3500.00HUF
  8.75EUR
 • Pezon Michel Gunki Bumpy műcsali

  pm_bumpy.jpg

  Süllő, sügér és csuka horgászatára alkalmas gumi. Nagy patája a farokuszony végén és agresszív mozgása erős rezgéseket bocsát ki a vízben és nagy távolságból is vonzza a rabló halakat. A karcsú testforma közvetlenül predesztinálja a süllő horgászatra. A test alul és felül bevágásokkal rendelkezik az offset horog elhelyezéséhez és könnyen használhatjuk az akadókkal teli vizeken is. A testet ánizs aromával impregnálják, így még vonzóbb a halak számára. Egyes színek UV pontokat tartalmaznak.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:11520.00HUF
  28.80EUR
 • Pezon Michel Gunki G'Bump Classic műcsali

  pm_gbump_classic.jpg

  Csali, süllő, sügér, csuka horgászatra alkalmas. A G'Bump testét pataszerű farokuszony egészíti ki. Ez a kombináció jellegzetes és vonzó mozgást eredményez a csalinak. A farokuszony mozgásával együtt ellenállhatatlan csali a ragadozók számára. G'Bump egyszerű vízközt történő vontatásra alkalmas vagy közel a fenékhez illetve fenék mentén. A testet ánizs aromával impregnálják. Egyes színek UV pontokat tartalmaznak.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:25800.00HUF
  64.50EUR
 • Pezon Michel Gunki G'Bump Contest műcsali

  pm_gbump_contest.jpg

  Csali, süllő, sügér, csuka horgászatra alkalmas. A G'Bump testét pataszerű farokuszony egészíti ki. Ez a kombináció jellegzetes és vonzó mozgást eredményez a csalinak. A farokuszony mozgásával együtt ellenállhatatlan csali a ragadozók számára. G'Bump egyszerű vízközt történö vontatásra alkalmas vagy közel a fenékhez, illetve fenék mentén. A testet ánizs aromával impregnálják. Egyes színek UV pontokat tartalmaznak.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:39000.00HUF
  97.50EUR
 • Pezon Michel Gunki G'Bump Ghost műcsali

  pm_gbump_ghost.jpg

  Csali, süllő, sügér, csuka horgászatra alkalmas. A G'Bump testét pataszerű farokuszony egészíti ki. Ez a kombináció jellegzetes és vonzó mozgást eredményez a csalinak. A farokuszony mozgásával együtt ellenállhatatlan csali a ragadozók számára. G'Bump egyszerű vízközt történö vontatásra alkalmas vagy közel a fenékhez illetve fenék mentén. A testet ánizs aromával impregnálják. Egyes színek UV pontokat tartalmaznak.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:39000.00HUF
  97.50EUR
 • Pezon Michel Gunki G'Bump Ready to Catch műcsali

  pm_gbump_ready.jpg

  Süllő, csuka, harcsa horgászatára alkalmas csali. A G'Bump összetéveszthetetlen háromszög alakú testtel rendelkezik, melyet pataszerű farokuszony egészít ki. Ez a kombináció jellegzetes és vonzó mozgást eredményez a csalinak. A farokuszony mozgásával együtt ellenállhatatlan csali a ragadozók számára. A G'Bump egyszerű vízközt történö vontatásra alkalmas, de közel a fenékhez, illetve fenék mentén is használható. A testet ánizs aromával impregnálják.

  Kiszerelés: 2 db/csomag

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1850.00HUF
  4.62EUR
 • Pezon Michel Gunki G'Bump Team Selection műcsali szett

  pm_16437.jpg

  Süllő, sügér, csuka horgászatra alkalmas csalik. A G'Bump összetéveszthetetlen háromszög alakú testtel rendelkezik, melyet pataszerű farokuszony egészít ki. Ez a kombináció jellegzetes és vonzó mozgást eredményez a csalinak. A farokuszony mozgásával együtt ellenállhatatlan csali a ragadozók számára. G'Bump egyszerű vízközt történö vontatásra alkalmas, de közel a fenékhez, illetve fenék mentén is használható. A testet ánizs aromával impregnálják. Egyes színek UV pontokat tartalmaznak. 4 sikeres színváltozat minden helyzethez.

  Kiszerelés: 4 db/csomag

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1990.00HUF
  4.97EUR
 • Pezon Michel Gunki Gunzilla műcsali

  pm_gunzilla.jpg

  A Gunzilla csuka- és tengeri halak horgászatára készült. A nagy farokuszony még nagyon lassú mozdulatok esetén is szépen mozgatja az egész csalit. A karcsú és magas test garantálja a nagyszerű sziluettet, ugyanakkor csökkenti a csali súlyát. Ennek köszönhetően egész nap gond nélkül és fáradtság nélkül dobhatja az optikailag nagy Gunzilát. A test felső és alsó oldalán hornyokkal van ellátva az offset horog használatához. Így könnyen használhatja a Gunzillát erősen benőtt vizeken anélkül, hogy elakadna. A testet ánizs aromával impregnálják. Egyes színek UV pontokat tartalmaznak.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:50000.00HUF
  125.00EUR
 • Pezon Michel Gunki Hourra Craw 100 műcsali

  pm_hourra_craw_100.jpg

  Lebegő gumicsali egyedi koncepciója. Rák utánzat légkamrákkal a ollókban. Ennek köszönhetően mindig felfelé fordulnak az ollók a vízben és állva maradnak, még akkor is, ha tétlenül áll és lábak finoman hullámoznak a víz áramlatának köszönhetően. Ezálltal utánozza a rák természetes mozgását. Ezenkívül az ollókban lévő légkamráknak köszönhetően nem sérülnek meg, amikor a horgot belehelyezzük. Garnéla aromával és sóval impregnált a nagyobb ingerlékenység érdekében. Egyes színek UV pontokat tartalmaznak. Méret: 10 cm.

  Kiszerelés: 6 db/csomag (egységár: 558,33 Ft/db)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:3350.00HUF
  8.38EUR
 • Pezon Michel Gunki Hourra Craw 50 műcsali

  pm_hourra_craw_50.jpg

  Lebegő gumicsali egyedi koncepciója. A rák utánzat légkamrákkal a ollókban. Ennek köszönhetően a rákok mindig felfelé fordulnak a vízben és az ollók állva maradnak, még akkor is, ha a lábak finoman hullámoznak a víz áramlatának köszönhetően, ezálltal utánozza a rák természetes mozgását. Ezenkívül az ollókban lévő légkamráknak köszönhetően nem sérülnek meg, amikor a horgot belehelyezzük. Rákfélék aromájával és sóval impregnált a nagyobb ingerlékenység érdekében. A rabló halak szó szerint felfalják az íze miatt. Egyes színek UV pontokat tartalmaznak. Méret: 5 cm.

  Kiszerelés: 10 db/csomag (egységár: 149 Ft/db)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1490.00HUF
  3.73EUR
 • Pezon Michel Gunki Hourra Craw 75 műcsali

  pm_hourra_craw_75.jpg

  Lebegő gumicsali egyedi koncepciója. Rák utánzat légkamrákkal a ollókban. Ennek köszönhetően mindig felfelé fordulnak az ollók a vízben és állva maradnak, még akkor is, ha tétlenül áll és lábak finoman hullámoznak a víz áramlatának köszönhetően. Ezálltal utánozza a rák természetes mozgását. Ezenkívül az ollókban lévő légkamráknak köszönhetően nem sérülnek meg, amikor a horgot belehelyezzük. Rákfélék aromájával és sóval impregnált a nagyobb ingerlékenység érdekében. Egyes színek UV pontokat tartalmaznak. Méret: 7,5 cm.

  Kiszerelés: 10 db/csomag (egységár: 280 Ft/db)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2800.00HUF
  7.00EUR
 • Pezon Michel Gunki Kiddy műcsali

  pm_kiddy_2023.jpg

  Gumi csali nagyon lágy farokuszonnyal. Vertikális és klasszikus vontatásra egyaránt alkalmas. A puha farokuszony gyönyörűen működik még nagyon lassú mozdulatokkal is. Tökéletes működésükhöz a legfinomabb gumiból készülnek és különleges aromával vannak átitatva, amely vonzza a rabló halakat. 3D szemek még nagyobb ingerlékenységért. Alkalmas sügér és süllő horgászatára.

  Részletekhez, színekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:3500.00HUF
  8.75EUR
 • Pezon Michel Gunki Mosquito műcsali

  pm_mosquito.jpg

  Sügér és süllő horgászatára tervezett csali. Tulajdonságait legjobban dropshot horgászatnál lehet kihasználni, de használhatod klasszikus jig fejjel is. A test rugalmas anyagból készült, amely vonzó rezgéseket bocsát ki a vízben. SBC hasépítési koncepció - bordázott has a gél attraktáns könnyű felviteléhez. Ánizs aroma a még vonzóbbá tételért. Egyes színek UV-pontokat tartalmaznak.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1500.00HUF
  3.75EUR
 • Pezon Michel Gunki Naiad Salty 100 műcsali

  pm_naiad_salty_100.jpg

  Nagyon sikeres csali süllő, csuka vagy nagy sügér horgászatához. A különleges kialakításnak köszönhetően kicsi testtel és hosszú lábakkal rendelkezik, amelyek rendkívül lágyak, de ennek ellenére erős és tartós anyagból készültek. A nimfa lassan mozogva is gyönyörűen hullámzik a vízben. Az oldalsó lábak egyedülálló rezgést kölcsönöznek a csalinak, ami megkülönbözteti a piacon lévő hasonló csaliktól. Klasszikus használatra alkalmas jig fejjel vagy cheburaskával, valamint dropshothoz. Aromával átitatott, még ingerlékenyebb. Egyes színek UV pontokat tartalmaznak. Hossza 10 cm, súlya 4,8 g.

  Kiszerelés: 5 db/csomag (egységár: 420 Ft/db)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2100.00HUF
  5.25EUR
 • Pezon Michel Gunki Naiad műcsali

  pm_naiad.jpg

  Nagyon sikeres csali süllő, csuka vagy nagy sügér horgászatához. A különleges kialakításnak köszönhetően kicsi testtel és hosszú lábakkal rendelkezik, amelyek rendkívül lágyak, de ennek ellenére erős és tartós anyagból készültek. A nimfa lassan mozogva is gyönyörűen hullámzik a vízben. Az oldalsó lábak egyedülálló rezgést kölcsönöznek a csalinak, ami megkülönbözteti a piacon lévő hasonló csaliktól. Klasszikus használatra alkalmas jig fejjel vagy cseburaskával, valamint Dropshot-hoz. Aromával átitatott, még ingerlékenyebb.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1690.00HUF
  4.22EUR
 • Pezon Michel Gunki Pacemaker műcsali

  pm_pacemaker.jpg

  Gumi csali nagyon lágy farokuszonnyal. Vertikális és klasszikus vontatásra egyaránt alkalmas. A puha farokuszony gyönyörűen működik még nagyon lassú mozdulatokkal is. Tökéletes működésükhöz a legfinomabb gumiból készülnek és különleges aromával vannak átitatva, amelyek vonzzák a rabló halakat. 3D szemek még nagyobb ingerlékenységért. Alkalmas sügér és süllő horgászatára. SBC pocakkonstrukciós koncepció - recézett has a gél attraktor könnyű alkalmazásához.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1690.00HUF
  4.22EUR
 • Pezon Michel Gunki Peps műcsali

  pm_peps.jpg

  Riper, lágy és rugalmas anyagból. Klasszikus és vertikális pergetésre egyaránt alkalmas. Lágy anyagnak köszönhetően még nagyon lassan húzva is jól működik. A kerek farokuszony erős rezgéseket bocsát ki és a keskeny, rugalmas test rezgéseket továbbít az egész csalira.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1850.00HUF
  4.62EUR
 • Pezon Michel Gunki Rockstar ITB műcsali

  pm_rockstar_itb.jpg

  Botos kölöntét utánzó csali, amely csukák és süllők fogására szolgál. Formáját tökéletes mozgásra és ingerlékenységre tervezték jigging közben. A masszív elülső rész uszonyokkal kombinálva az érzékeny patás farokuszonyal egyedi rezgéseket hoz létre, amelyek ellenállhatatlanok a sügérnek és süllőknek. A csali szilárd anyaga vízben mozgatva erős rezgéseket bocsát ki, amelyeket a rablóhal még nagyobb távolságban vagy erős áramlatban is érzékel. A szélesebb fej és uszonyok stabilan tartják a csalit merüléskor. Vonzó 3D szemek a fejben. SBC pocakkonstrukciós koncepció - recézett has a gél attraktor könnyű alkalmazásához. Ánizs aromával impregnálják. Egyes színek UV pontokat tartalmaznak.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:16240.00HUF
  40.60EUR
 • Pezon Michel Gunki Skip Worm 100 műcsali

  pm_skip_worm_100.jpg

  Féreg utánzat süllő vagy fekete sügér horgászatára. A test rákfélék aromáját és sókristályokat tartalmaz a még vonzóbbá tétele érdekében. Ideális neko rig, wacky rig, jeg rig-hez. Egyes színek UV pontokat tartalmaznak.

  Kiszerelés: 8 db/csomag (egységár: 361,25 Ft/db)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2890.00HUF
  7.22EUR