Nevis, Reiva pergető botok

Horgászbotok » Pergető botok » Nevis, Reiva pergető botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Nevis Artemis Spin pergető bot

  nevis_artemis_spin_1469.jpg

  Igazi ultralight-os műremek pálca. Elérhető ár és precíz kivitelezés jellemzi. Különösen a nyélrész kialakítása egyedi amely kényelmessé teszi használatát akár egész napos dobálások alatt is. Szinte bármely csalivezetési stílushoz eredményesen használható.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:10990.00HUF
  27.48EUR
 • Nevis Fullback Spin pergető bot

  nevis_fullback_spin_1430.jpg

  A könnyű pergetés egyre népszerűbb, de ehezz speciális botok kellenek, mivel a csalik súlya jóval kisebb a megszokottnál. A NEVIS kínálatának legfinomabb és legjobb minőségű darabja a Fullback sorozat. A bot átmérője hihetetlen vékony, ennek ellenére nem túl puha. Komoly erőtartalékok vannak benne, a fárasztásra ugyanakkor tökéletesen tudjuk kontrollálni vele a műcsalinkat.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:13990.00HUF
  34.98EUR
 • Nevis Impulse pergető bot

  nevis_1436-245.jpg

  - Anyag: Carbon
  - Gyűrű típusa: SIC
  - Nyél borítás: osztott

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:11490.00HUF
  28.73EUR
 • Nevis Motive Spin horgászbot

  nevis_1432.jpg

  Az egyik legkedvezőbb árú pergető botcsaládunk a MOTIVE sorozat. Elérhető árú de minőségi, magas használati értékű botok. Igen széles választék a finom pergető botokból. Kis tömegű, jól kiegyensúlyozott botok optimálisan beállított nyél hosszásággal. A Motive szériával a maximumot lehet kihozni a műcsalikból, hiszen elképesztően gerinces, gyors botok. A könnyű és közepes méretű csalikkal történő pergetés élményszámba megy ezekkel a pálcákkal.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:13990.00HUF
  34.98EUR
 • Nevis Nitro Spin Ultra Light bot

  nevis_1434.jpg

  A Nevis pergető szériájának legfinomabb darabja, mellyel érzékenyen vezethetjük még a legkisebb műcsalikat is. A merev bottestbe egy ultra vékony tömör spiccet építettünk be amellyel még a szinte súlytalan műcsaliknak is érezzük minden rezdülését. A dobáskor és a csalivezetéskor a spicc rész teszi a dolgát tökéletesen. A fárasztásban viszont a bottest veszi fel a harcot a ragadozókkal. Tökéletesen alkalmas a partközeli sügerek becserkészésére, de a hosszabb változatokkal bátran nekiállhatunk például balinozni csukázni is, mivel a kisméretű wobblerek,villantók is tekintélyes távolságba repíthetők a horgászbot által. Kíváló minőségű horgászbotot kapunk, mellyel élmény a horgászat és a hal fárasztása egyaránt.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:9990.00HUF
  24.98EUR
 • Nevis Progressor Spin bot

  nevis_1433.jpg

  - Anyaga: carbon
  - Gyúrúk típusa: SIC
  - Nyél borítás: osztott neoprén

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:7990.00HUF
  19.98EUR
 • Nevis Promaxx Spin horgászbot

  nevis_promaxx_spin.jpg

  A kompozit bottesteket egy speciális Epoxi bevonattal és karbon keresztszállal erősítettük meg,evvel szinte törhetetlen szériát sikerült létrehozni. A hihetetlenül strapabíró botokkal bármekkora halakkal eredményesen vehetjük fel a küzdelmet. A tervezéskor figyelembe vettük az egyes horgászmódszerek speciális igényeit és minden apró részlet ennek megfelelően lett kialakítva. A gyűrűkiosztás,a nyél kialakítása mind elősegíti,hogy a bottest akciójából a maximumot lehessen kihozni. A gyűrűknél itt is a nagy kopásállóságú SIC jöhetett csakis szóba. A nyél kialakítása pedig az ebben az árkategóriában szokatlanul,már parafából történt.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:8690.00HUF
  21.73EUR
 • Nevis Reflexx Spin bot

  nevis_reflexx_spin_1431.jpg

  A modern műcsalis horgászathoz tökéletes botokra van szükség. Egy olyan bottest megalkotása volt a feladat, amely pontos dobás tulajdonságai mellett bevágáskor és fárasztáskor a maximumot hozza ki magából. Ezt az akciót a NANO carbon technológiának köszönhetően tudtuk elérni. A bevágáskor az ultragyors spiccrész azonnal regál, viszont a megakasztott hal súlya alatt a bottest fantasztikusan viselkedik. Szinte önmaga fárassza ki a halat. Ezekkel a botokkal nem kell tartanunk a halelvesztéstől a fárasztás során. A nyélrész kialakításásnál figyelembe vettük, hogy sokszor a pergető botok szinte egész nap kézben vannak, ezért a kényelmes fogás a kritikus pontjuk.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:18690.00HUF
  46.73EUR
 • Nevis Reiva Finemaster Spinning pergető bot

  reiva_1441-220.jpg

  Izig vérig jiges bot szolidan elegáns megjelenéssel. Az extrém feszes bottest elsősorban a gumihalas süllőzés igényeit igyekszik kiszolgálni. Azonban meglepődünk ha balinozásra váltva nagyobb távokat akarunk meghorgászni mivel a helyes súlyú csali megválasztásával átlagon felüli dobásokat tudunk vele elérni. Az igen vékony bottesthez viszonyitva meglepően gyors a bot akciója ami elengedhetetlen a gumihalas süllőzésnél. Az érzékeny bot bevágás után azonnal felkeményedik hihetetlen erőtartalékainak köszönhetően, ezért nagyobb testű halak kifárasztása is gyerekjáték vele.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:38990.00HUF
  97.47EUR
 • Nevis Reiva Seahawk pergető bot

  nevis_1437-243.jpg

  Több méretben kapható, osztott nyelű, SIC gyűrűs, carbon pergető bot.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:24990.00HUF
  62.48EUR
 • Nevis Reiva Silent pergető bot

  reiva_1440-240.jpg

  - Anyag: Carbon
  - Gyűrű típusa: SIC
  - Nyél: osztott parafa

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:28490.00HUF
  71.22EUR
 • Nevis Reiva Stream pergető bot

  reiva_1438-241_b.jpg

  Csúcsminőség megfizethető áron! Megérkezett a REIVA első pergető bot szériája! Gondos tervezés, magas szintű kivitelezés, első osztályú alkatrészek jellemzik.

  - Anyag: carbon
  - Gyűrű típus: SIC
  - Nyélborítás: osztott nyél

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:25490.00HUF
  63.73EUR
 • Nevis Xpress Baitcast horgászbot - 1694-240

  nevis_1694-240.jpg

  Egy remek Baitcast sorozat. Igen kedvező ára miatt már mindenki számára elérhető, hogy egy Baitcast pergető bot is ott lapuljon a táskában. Érzékeny, tökéletesen kiegyensúlyozott akcióval rendelkezik. Wobblerek, gumihalak, villantók kiválóan vezethetők vele. Súlya pille könnyű, egész napos pergetés során sem fárad el a kezünk.

  - Hossz: 2.40 m
  - Dobósúly: 10-45 g
  - Tagok száma: 2 db 
  - Osztott nyél
  - Súly: 192 g

  Ár:14490.00HUF
  36.23EUR