Carp Zoom pergető botok

Horgászbotok » Pergető botok » Carp Zoom pergető botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Carp Zoom Predator-Z Drop Shot Intense DSI pergető bot

  cz_drop_shot_intense_dsi.jpg

  A Dropshot Intense horgászbotot elsősorban a kisebb méretű műcsalik vezetésére ajánljuk. A bot feszessége-gyorsasága tökéletesen alkalmazható a villámgyors kapásokhoz. Gyűrűsora egytalpas SIC gyűrű, az osztott Eva-parafanyél integrált orsótartóval van szerelve.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:6990.00HUF
  21.67EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Kard-X Jig horgászbot

  cz_kard_x_jig.jpg

  Kecses megjelenésű, könnyű, ugyanakkor kellően erős bot, mely a halak legvadabb kirohanásainak is ellenáll, ugyanakkor kellően érzékeny ahhoz, hogy a legkisebb koppintásokat is közvetítse.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:8290.00HUF
  25.70EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus River Jig pergető bot

  cz_river_jig.jpg

  A jig-horgászat minden követelményének megfelelő, 1+1 részes bot. Spicce érzékeny, mégis gerinces, gyors és erős. Akciója segíti az optimális csalivezetést, és az eredményes fárasztást.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:10990.00HUF
  34.07EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Ostor-X Spin horgászbot

  cz_ostor_x_spin.jpg

  Klasszikus vonalvezetésű, erőteljes pergetőbot, mely a legnépszerűbb hosszokban és dobósúlyokkal kapható. Sügér, süllő vagy éppen csuka pergetésére is megtalálható a tökéletes változat.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:5490.00HUF
  17.02EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Zest Jig pergető bot

  cz_CZ9897.jpg

  Ha kimondottan a süllők jiges horgászatához keres megfelelő pergető botot: Megtalálta! A modern pergető horgászat elvárásainak megfelelően kialakított horgászbot a hagyományos jiges botok tulajdonságait ötvözi. Az osztott markolatú nyéltag jelentősen hozzájárul a bot tömegének csökkentéséhez. A bot széles tartományban alkalmas, a különböző súlyú jigfejekkel történő horgászatra, ráadásul a nagy méretű keverőgyűrűnek is köszönhetően kimondottan távoli haltartók is elérhetővé válnak.  A merev bottest a pontos dobások kivitelezését segíti, de igazi előnyeit a bevágás során tapasztaljuk. A hírtelen rávágásokra gyorsan tudunk reagálni, és a bottest merevségének köszönhetően a jighorog könnyedén behatol a süllő csontos szájába. Mindeközben a három talpas, erősített spiccgyűrűt sem kell féltenünk. Hosszú dobásokhoz, mély állóvizekre és folyókra, kiváló választás ez a pergetőpálca.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:9890.00HUF
  30.66EUR