Hírlevél

Bait-Tech etetőanyagok

Etetőanyagok, pelletek, bojlik » VDE, Bait-Tech termékek » Bait-Tech etetőanyagok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Bait Tech Envy Green etetőanyag - 4069

  bait_tech_envy_green_4069.jpg

  Halibut pellet liszt és tiszta kendermagliszt az alapja ennek az etetőanyagnak. A kendermag liszt biztosítja a növényi protein bevitelt az első osztályú halibut pellet liszt, pedig az egyik legtöményebb állati fehérje hordozó. Elsősorban nagy pontyokra ajánlott. A kétféle alaplisztnek köszönhetően kitűnő állagúra gyúrható, amely gyorsan kioldódik az etetőkosárból.

  Kiszerelés: 2 kg (egységár: 1300 Ft/kg)

  Ár:2600.00HUF
  8.67EUR
 • Bait-Tech Karma Method Mix - 4058

  vde_karma_method_mix.jpg

  Egyedülálló újdonság a pontyozó etetőanyagok között. Csak a legjobb minőségű alapanyagokat válogatták amikor összeállították ezt a különleges etetőanyagot. A legfinomabb őrlésű hal és húslisztek kerültek bele amelyeknek köszönhetően azonnal elkezd oldódni a vízben és nagy területen felhősen eloszlik. A rendkívül erős húsos-halas aroma miatt a nagyobb pontyok elkezdenek kutatni táplálék után és beszippantják a az etetés közelében levő horog csalikat.

  Kiszerelés: 2 kg (egységár: 1300 Ft/kg)

  Ár:2600.00HUF
  8.67EUR
 • Bait-Tech Mojo etetőanyag - 4052

  vde_mojo.jpg

  2008-as újdonság a Bait-tech etetőanyag családban. Rendkívül sok telített aminosavat tartalmaz, amelyet ösztönösen felismernek a halak, és lényegesen előbb elfogyasztanak, mint bármilyen hagyományos eledelt. A tömény fehérjebázisnak köszönhetően, rendkívül tartalmas keverék. Magas fehérjetartalmát több, különös gonddal kiválogatott, nagytisztaságú hal és húslisztnek köszönheti. Annak ellenére, hogy rendkívül kalóriadús, mégsem okoz teltség érzetet a halaknak. Ráadásul étvágygerjesztő és emésztést segítő adalékok is megtalálhatók benne. Szemcsemérete a pontyos etetőanyaghoz képes meglepően finom. De ez nem véletlen! A finom, apró szemcsék, a vízben lényegesen jobban és gyorsabban oldónak, mint a nagy durva összetevők. Pont ezért, nagyon agresszíven terjed nedves közegben, és a víz alatti áramlatok segítségével lényegesen messzebbről a horgászhelyünk közelébe csalja a halakat, mint bármilyen egyéb pontyos kaja.

  Kiszerelés: 1 kg (egységár: 1450 Ft/kg)

  Ár:1450.00HUF
  4.83EUR
 • Bait-Tech Special G Gold etetőanyag - 4033

  vde_special_g_gold.jpg

  Az angol piacra kifejlesztett speciális etetőanyag Jelenleg a GPS90 kódjelű halliszt a legfinomabb és legtisztább, amit kereskedelmi forgalomban lehet kapni. Ez a rendkívül tömény, nagyon finom szemcsézetű keverék is ezt a szuperhallisztet tartalmazza. Vízzel bekeverve arany sárga színű lesz, majd oldódás közben rendkívül erős illatot áraszt, és nagy felhőt képez. Ezt vízhőmérséklettől függetlenül nagy távolságról is megérzi a hal. A pontyok számára olyan csábító finom illata van, amelynek nem tudnak ellenállni. Ez a keverék a hallisztes keverékek királya jelen pillanatban. Fogóssága messze felülmúlja bármelyik vetélytársát! Különböző hallisztes pelletekkel keverve, bombaként hat a vízben!

  Kiszerelés: 1 kg (egységár: 2000 Ft/kg)

  Ár:2000.00HUF
  6.67EUR
 • Bait-Tech Special G Green etetőanyag - 4038

  vde_special_g_green.jpg

  Az angol piacra kifejlesztett speciális etetőanyag Jelenleg a GPS90 kódjelű halliszt a legfinomabb és legtisztább, amit kereskedelmi forgalomban lehet kapni. Ez a rendkívül tömény, nagyon finom szemcsézetű keverék is ezt a szuperhallisztet tartalmazza. Vízzel bekeverve zöld színű lesz, majd oldódás közben rendkívül erős illatot áraszt, és nagy felhőt képez. Ezt vízhőmérséklettől függetlenül nagy távolságról is megérzi a hal. A pontyok számára olyan csábító finom illata van, amelynek nem tudnak ellenállni. Ez a keverék a hallisztes keverékek királya jelen pillanatban. Fogóssága messze felülmúlja bármelyik vetélytársát! Különböző hallisztes pelletekkel keverve, bombaként hat a vízben!

  Kiszerelés: 1 kg (egységár: 2150 Ft/kg)

  Ár:2150.00HUF
  7.17EUR
 • Bait-Tech Super Method Mix etetőanyag

  baittech_super_method_mix.jpg

  Kimondottan method feederezéshez ajánlott etetőanyag keverék, természetes ízesítéssel és fűszerekkel. Két színben kapható, gyors lebomlású, intenzív ízesítésű etetőanyag.

  Kiszerelés: 1 kg (egységár: 1300 Ft/kg)

  Kapható színek:
  - barna - 4079
  - piros - 4078

  Ár:1300.00HUF
  4.33EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com