Tímár Mix Elite Velence etetőanyag Ajánlott

Etetőanyagok, pelletek, bojlik » Tímár Mix termékek » Tímár Mix etetőanyagok

Velence Method
Velence Method
Ár:1790.00HUF
4.47EUR
Csak a Fogas Horgászbolt kínálatában!
Mennyiség:

Kérdése van?
 
Értékelés:5.00, Szavazatok:2

A Fogas Horgászbolt csapata álltal fejlesztett és tesztelt, prémium minőségű etetőanyag, mely kimondottan a Velencei tavi horgászathoz készült. A sima Velence változat egy világosabb színű, kimondottan keszeges recept, még a feederes egy kicsivel sötétebb színű, fűszeresebb, pontyozásra is alkalmas etetőanyag. A Velence Carp egy finom szemcsés feederes pontyozáshoz fejlesztett etetőanyag, édesebb ízvilággal. A Velence Method egy magas halliszt tartalmú, alapvetően édes kukoricás izesítésű, finom szemcsés etetőanyag. Mindegyik típus csak a Fogas Horgászbolt kínálatában érhető el.

Kiszerelés: 1 kg

Kapható ízek:
- Velence Feeder
- Velence Carp
- Velence Method

Velence

Velence

Velence

Velence

Velence Carp

Velence Carp

Velence Carp

Velence Carp

Velence Feeder

Velence Feeder

Velence Feeder

Velence Feeder

Velence Method

Velence Method
  

Vásárlók akik ezt választották, ebből is vettek:

 

Hozzászólások

 • Tóth Viktor
  2016-04-05 10:15
   

  Kiváló etetőanyag. Áprilisban fél nap alatt 15 keszeg, 1 ponty (+ 5 kapás ami elment...) a Velence Feederrel. Ott, ahol panaszkodtak, hogy mennyire rosszul megy most a víz. Előtte való nap más megmaradt etetőanyaggal próbálkoztam siker nélkül. Köszönöm az élményt, remek volt! Csak ajánlani tudom!

 • K. Péter
  2019-10-29 08:20
   

  Kérem levelem mindenféle “nyalizás” nélkül olvassa! Egyszerű köszönet nyílvánításnak szánom, gondolom. Mikor elhoztam önöktől a sensas 8 méteres spiccbotot akkor kérdeztem nincs e valami jó etetőanyag amit esetleg használhatnék a HOFESZ évzáróján. Akkor nyomott 3 kg etetőanyag a kezembe a megfelelő keverési instrukciókkal (velence carp). Bevallom akkor kétkedve fogadtam mert már annyi “csoda” etetőanyagot kaptam minden honnan az egekig magasztalva, hogy ebben sem biztam igazán. 1 kg-ot kevertem csak be a hitetlenségemnek köszönhetően, ami mint késöbb kiderült nagy hiba volt!!! 3 kg-ot be kellett volna keverni és azzal etetni és horgászni végig a versenyen! Nem túl jó helyre sorsoltam. Az első 1,5 - 2 órában egy másik etetőanyagot használtam 1 kárászom volt, majd váltottam a velence carp-ra gondoltam akkor tegyünk egy próbát kicsit megdúsítottam csemege kukoricával és kijöttem 20m-re. 34 kiló és pár deka lett a vége úgy hogy nem tudtam a vége felé ráetetni csak a tömködős kosárba maradt. Pár napra rá lementem hogy szerencsém volt e? Vagy tényleg ennyire jól működött ez a kaja. Akkor 20 és 60 métert horgásztam. Szépen jött a “mérős hal” 5 perces dobásritmusban.