Népszerű termékek

Exner Carp Strong úszó - 90001

Úszók, kiegészítők » Egy pontos rögzítésű úszók » Exner egy pontos rögzítésű úszók

Ár:1785.00HUF
4.46EUR
Mennyiség:

Kérdése van?
Több sikeres ponttyozó horgász keresett meg azzal a kéréssel , hogy készítsünk egy nagyon strapabíró úszót az akadós , nehéz terepen való ponty és amúr horgászathoz , mivel ilyen körülmények között még a legjobb minőségű úszó is csak rövid ideig állja a megpróbáltatásokat . Elég arra az esetre gondolnunk, ha egy termetes ponty " beúszik " a nádasba a szerelékünkkel . Törik az úszóantenna , esetleg kiszakad a rögzítőfül az úszótestből. Mi készítettünk egy ilyen extra erős modellt.

De lássuk magát az úszót:
- Az úszótest teljes hosszába rézbetét húzódik , és mivel ebbe a csőbe van beragasztva az úszó antennája, így az magából az úszótestből nem tud kitőrni.
- Az antenna anyagában színezett, napfény hatására erősen fényvisszaverő hatású 1,5 mm vastag nagyon rugalmas üvegszál.
- Az úszót a zsinórhoz rögzítő fórgókapocs méretét több számmal nagyobbra vettük , mint a 90000 típusnál, így a fonott zsinór által átadott dinamikus erőhatásokat is bírni fogja.
- A finom súlyozás érdekében a söréttel tölthető réz patronhüvelyt meghagytuk felszereltségként. A réz tőkesúly hullámzásban is stabilan tartja az úszót.

Ez a típus nem az olcsó árfekvésű úszók közé tartozik, köszönhetően a felhasznált anyagok kiváló minőségének és a viszonylag bonyolult legyártásnak. De mindenképpen érdemes megfontolni a beszerzését, mert valószínüleg már rövidtávon is ki tudjuk használni az új széria előnyeit.

- Kiszerelés: 1 db/csomag

Ajánljuk figyelmébe

Exner_Kingston.jpg
Exner Kingston úszó - 40361
Ár:795.00HUF
Exner_Bolton.jpg
Exner Bolton úszó - 40355
Ár:795.00HUF
exner_60211.jpg
Exner Balaton 1 úszó - 60211
Ár:955.00HUF

Vásárlók akik ezt választották, ebből is vettek:

 

Hozzászólások